Dečiji biseri

Ovo je najnovija slika,napravljena pre neka 2 sata.Aca inace obozava da se kupa i uvek je ovako srecan posle kupanja.

Prilozi

• Posle kupanja.JPG
    Posle kupanja.JPG
    70,7 KB · Pregleda: 41
Raspravljaju moja cera (11,5) i njen drugar (9) sta ce biti ako 2035.godine neki meteor zvekne u Zemlju, pa racunaju koliko ce oni tada imati godina i sta ce biti sa njima. Utom se komsija raspekmezi:
- Joj, necu ja da umrem, necu da nastradaaaam!
Ana ga gleda prezrivo dok on smrca i kaze:
- Sram te bilo, sta kukas... A ja i ONO MOJE TROJE MALOLETNE DECE STO CE DA NASTRADA, A? :roll:

Moj sin nikako nije volio da mjenja odjecu, muka je bila nagovoriti ga da se skine da bi oprala ono shto je nosio u toku dana. Navece, pred spavanje je redovno skrivao pod jastuk ili slichno da ne bih oprala. Misija je bila svako veche pronaci odjecu, ali nekako sam uspjevala. Jedno je jutro vidno nanerviran, poshto nije nashao svoju prljavu odjecu rekao:
Kakva si ti majka, stalno mi peresh odjecu?

Od Deda mraza je trazio da mu donese pishtolj. Naravno, mi smo u paketic stavili pishtolj, a on ga je odushevljeno otpakovao i rekao:
Sad' cu da ubijem Deda mraza.

Kada sam ga pitala shta ce raditi kada odraste, rekao je da ce ici u Interex (market)

Pitao me je da li lezeci policajci rade i nocu. (nije crnogorac)

Jedan dan je prosuo kilogram soli, pa je pokvario usisivach i na kraju je oborio loptom luster.

Majka, Ćerka (4 godine) i Veliki Pas (stalno zaposlen kao Kućni Ljubimac).
Ćerka i Veliki Pas se igraju, ciklično - prvo mirno, pa sve bučnije, pa jurnjava kroz kuću, pa skakanje po krevetima ili obaranje stvari. Majka kuva ručak, kad ciklus dostigne vrhunac smiruje, opominje, pokušava da se "dogovori", uspeva na 20sec, pa sve ispočetka.
Naposletku, u jurnjavi Ćerke i Velikog Psa pada vaza i razbija se. Majka izleće k'o iz puške, grdi i krene da deli vaspitne pljuske: uzima povodac, ošine Velikog Psa po goozi, istim ošine i Ćerkinu goozu.
Ćerka, inače poznata po tome da neće da zaplače kad dobije batine, već se mršti i duri, počinje da plače na sav glas. Suze k'o trešnje.
Majka se uplaši da je možda prejako udarila, kad Ćerka kroz suze i jecaje: "PA ŠTO MENE NJEGOVIM POVOCEM, IMAM JA SVOJ KAIŠ !"

Moja prijateljica je bila sa sinom u kupovini. Malac je vidio higijenske uloshke i na sav glas rekao:
Mama, ja znam chemu sluzi ovo.
Ona zaprepashtena
Malac nastavlja:
Naspe se plava technost pa se makazama prereze.

Jednom sam kcerki Sneni zaprijetila zbog nestashluka, da bi mi odgovorila
Nemoj torisat dete (nemoj terorisati dijete)

Voljela je da dira so, a mi smo joj to branili. So je bila na stolu, a do nje je mogla da dodje samo preko jedne stolice. Ja sam u jednom trenutku bila bash pred tom stolicom, a ona je pokushala da me na brzinu prevari, pa je uzurbano povikala
Mama, konse (skloni se), konse dila (dira) so

Jednom prilikom mi je rekla: Blukacho, daj mi adjadju (glupacho daj mi narandzu)

Sin mog poznanika imao je obicaj da ,kad god mu se nesto ne svidi da kaze \ jedi g....\
Kada je to rekao komsiji od nekih 70 godina otac ga je istukao i zabranio mu da to ikada vise kaze.
Posle par dana malisa se jako naljutio na svoju igracku i psovao,psovao,psovao dok nije doslo do onoga jedi... Onda se okrenuo preme tati i pitao \TATA, STA CEMO SADA JESTI KAD G..... NEMA VISE?\ Tada je imao 4 godine

Mirka šizika:
Moja cerka ima boginje ...i izgleda strasno, al i u toj situaciji uspeva da osatne smesni mali ljud.

Mala je tako slatka i ovako tufnasta :D , nego kad se setim nas od pre par meseci sa tim belim tackama, digne mi se kosa na glavi. Ne znam gde ih sve nije bilo, i to mackanje i ubedjivanje da ce tako manje da svrbi, brrrr, hvala bogu te se javljaju samo jednom. To je i on rekao kad su prosle. :)

Moj sin je imao oko 2.5 godine. Tek se oslobodio pelena. Odemo mi u goste i naravno on se zaigra i trpi do zadnjeg. Poshto se ukakio, otishao je sam u kupatilo da rijeshi stvar, da ne bi trpio sramotu pred sestrama i kcerkom od prijatelja. Nakon nekih 5 minuta, viche on iz kupatila na sav glas. Odemo prijateljica i ja, a tamo izmazana kada, vesh mashina, plochice, lavabo, o WC sholji da ne pricham. Gdje je stigao tu je mazao, da bi se izvukao. Pola sata sam rjeshavala cirkus koji je napravio.

Back