Dečiji biseri

Sestric moga muza je imao 4 godine kada je dobio boginje.Morao je da sedi u kuci izolovan od druge dece i bilo mu je veoma dosadno.Narocito posto je napolju sve vreme mogao da cuje graju dece.Nekako je uspeo da dobije dozvolu da izadje napolje,ali samo ispred vrata i da nikako ne izlazi na ulicu i ne prilazi drugoj deci.Sav srecan je na to pristao.Posle pet minuta njegova mama je izasla da vidi sta radi i zgranuta shvatila da je on na ulici sa drugom decom.Kada ga je pozvala i pitala zasto je uradio to sto mu je izricito bilo zabranjeno,njegov odgovor je bio:
Ja sam prisao kapiji i samo sam malo stao na ulicu i tad je dunuo jak vetar i odneo me do dece.Nisam ja kriv,stvarno.
Naravno nigde ni daska vetra nije bilo,ali su sva deca uglas potvrdila da je najjaci vetar na svetu doneo Milosa kod njih, a da on to uopste nije hteo.

Ha,ha.
Kada sam ja bila mala,mama je uzivala da me oblaci u razne haljinice.I ja sam neke volela,neke nisam.Ali je ona insistirala da nosim i te koje ne volim.Da bi mi ih sto pre skinula,ja sam ih mazala cokoladom,kao slucajno ruke od cokolade se zalepile na haljinu.Primeti ona da se cokolada lepi za one koje ne volim,a da onima koje volim nikada nista ne fali i resi da me zastrasi,kao:Ako budes opet zamazala haljinu cokoladom...nateracu te da pojedes sapun.
Ozbiljno se ja toga uplasim,narocito sto smo obe bile pod utiskom crtaca Snezana i 7 patuljaka,kada kupaju Mrguda i kada onaj najmladji proguta sapun...
Obuce ona meni opet haljinu koju ne volim,ja izadjem napolje sa cokoladom i mozgam:Da li da je umazem ili ne?I trpim tako nekoliko minuta i resim da je umazem ipak.Nisam mogla da izdrzim da budem u njoj.
I onda udjem u kupatilo i sama uzmem sapun i pocnem da ga jedem.Mama je bila prestravljena kada je ugledala scenu.
Logika je bila:Jescu ja taj sapun ako treba,ali haljinu necu nositi.
Nikada posle toga vise nisam nosila haljine koje ne volim.

pa sta je ovo mame, tema nam nesto cesto bjezi na drugu stranicu. hajmo se opet malo vise angazovati da bude na vrhu. nesto smo se jako uljenile sa postavljanjem slika. evo ja cu opet poceti a cvekam i vase malisane da vidimo kako su porastli.

bas je porastao. meden je. procitala sam ovdje da e izasao u novinama. u kojim? i moj je bebcek predprosli mjesec izasao u novinama i postao zvijezda mjeseca. dobila smo nova kolica za nagradu. :)

E znate onaj obicaj kad ljudi betoniraju stepenice ili ispred kuce pa u beton urezu svoje ime i godinu kad je radjeno. Tako se i nas komsija na poslednjem stepeniku upisao. Moj petogodisnji sin je gledao, gledao procitao: Miroslav 2007 i pita:"Mama, a je li tu zakopan neki cika?"

gudajoka:
Moja smizlica od 3 god. tek uci razlike medju polovima. Pitanje neki dan:
Mama, a jel' tata kaki sedecki ili stojecki???

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: HA, HA, HA!!!!!

Znam jednu malenu koja je u tim godinama piškila stojećki, jer naime tako piški i njen najbolji drugar, pa nije shvatala zašto ne bi ona!!!

Klinci su divni!!

Moj maleni je u tim godinama pitao mene i tatu zašto tata ima veću pišu nego on???? Čista sreća, mislim se ja!! ;-) Naravno, diplomatski smo mu objasnili da će i on da ima veću pišu kada poraste! Stvarno svašta pitaju! E, da, zanimalo ga je i zašto ja nemam pišu!

E sada i ja imam cije slike da okacim :D
Ovo je moj sinak:

Prilozi

• Aleksandar.JPG
    Aleksandar.JPG
    74,8 KB · Pregleda: 26

Back