Dečije ljubavi <3

Aha, pa dobro kad moram :)

Predskolski period: Ivo Lola Ribar na slici iz cini mi se Ilustrovane politike
Od prvog razreda do predpubertetskog doba Slavko Stimac ili tacnije Milan iz salasa u Malom Ritu,
od trinaeste do petnaeste Rade Serbedzija,
od petnaeste do osamnaeste jedan Darko koji je na mene gledao kao na blago retardirano dete
od osamnaeste do danas moj muz,
s tim da se desavalo da se citajuci neke lepe stvari na netu osetim kao devojcica i prisetim Stimca ili Serbedzije. :)

Trazili ste, citajte, nisam kriva, imala sam dobru nameru da te postedim gluposti. :)

Aha, pa dobro kad moram :)

Predskolski period: Ivo Lola Ribar na slici iz cini mi se Ilustrovane politike
Od prvog razreda do predpubertetskog doba Slavko Stimac ili tacnije Milan iz salasa u Malom Ritu,
od trinaeste do petnaeste Rade Serbedzija,
od petnaeste do osamnaeste jedan Darko koji je na mene gledao kao na blago retardirano dete
od osamnaeste do danas moj muz,
s tim da se desavalo da se citajuci neke lepe stvari na netu osetim kao devojcica i prisetim Stimca ili Serbedzije. :)

Trazili ste, citajte, nisam kriva, imala sam dobru nameru da te postedim gluposti. :)
што глупости?
и мени је од познатих личности био Славко Штимац, ал као одрастао
и Жарко Лаушевић :mrgreen:
од певача, у осмом разреду Бајага

Kakve su bile vaše ljubavi iz detinjstva i rane mladosti?
Заљубљивала сам се свако мало, у глумце, фудбалере, да ли ће Мијатовић(колико ме сјећање служи он је био у питању) оставити своју жену због мене када порастем, ал најдуже се задржао Рики Мартин, није помогло ни што су ми сви говорили како је геј.
После су ме почели одушевљавати дјечаци који знају добро математику. А онда се појавио мој бог. Трећи разред гимназије. Тада је то дјеловало јако одрасло. Висок, црн. Најбољи ђак у генерацији. Појављује се у кабинету информатике да поправи профи комп. Поред мате, волио је и паскал. Логично је било је да се заљубим у њега. ех.

Славко Штимац, оф корс! Још сам имала прилике и да гледам снимање серије ,,Салаш у Малом Риту'', значи, шта рећи, осим да нас тај црначки крај спајао вазда... :)
Била заљубљена у Здравка Чолића, неке 78.
Онда сам се 84. заљубила у Чарлтона Хестона, и постхумно га волем још!
У међувремену ми улетео Кијану Ривз, али је Чак и даље на првом месту...
Канда нисам била промискуитетна што се селебритија тиче.

Славко Штимац, оф корс! Још сам имала прилике и да гледам снимање серије ,,Салаш у Малом Риту'', значи, шта рећи, осим да нас тај црначки крај спајао вазда... :)
Била заљубљена у Здравка Чолића, неке 78.
Онда сам се 84. заљубила у Чарлтона Хестона, и постхумно га волем још!
У међувремену ми улетео Кијану Ривз, али је Чак и даље на првом месту...
Канда нисам била промискуитетна што се селебритија тиче.

Na kakve se danas loze klinke u tvom razredu?

На оне из другог 2. :)
Уопште се не ложе на глумце, не гледају филмове, осим кретенских цртаћа.

Bez sale, da li devojcice tog uzrasta 7-11 imaju simpatije?
Pitam jer se secam da sam ih imala, sto ovako nekih skoro nestvarnih likova sto drugova iz razreda ali cini mi se uvek mi se dopadao neko. Moja kcerka ima cetrnaest godina i nikad nije imala simpatiju, tvrdi da nikad nece ni imati... Ne mislim da laze pa mi to nesto neobicno, nije zabrinjavajuce, daleko od toga ali mi malo cudno.

Имају симпатије, мада се то мења, дечаци су постојанији, веровали или не!
Али, стварно ће се пре заљубити у сунђер за брисање табле, него у неког глумца. Нема филмова и серија за децу, одавно... :(

Иначе, морам да кажем да многе моје ученице нису, али заиста нису имале симпатију до средње школе!

а да, сад сам се сетила
кад сам била трећи разуред био код нас неки учитељ на пракси
и ја сам била заљубљена у њега, нисам поглед скидала са њега, иако је седео у последњој клупи, значи ја сам све време била окренута, учитељица ме опомињала :zcepanje:

Meni se od selebritija sviđao Džastin Timberlejk, pa John Bon Jovi, pa onaj što glumi Harry Pottera
onda sam počela simpatisati malo "grublje likove", kao što su Johnny Depp i Heath Ledger, a u zadnje vrijeme mi se đaju Jason Momoa i Jake Johnson.

Inače, simpatije su mi bile Mihajlo, Kolja, Stevo/a x2 i razni Aleksandri (imam taj njuh za aleksandre :P)
Mihajla više ne viđam, Kolja mi je super drug, sa Stevom 1 sam se kasnije nekad,nakon X godina ljubakala, sa Stevom 2 se čujem ponekad, a ti Aleksandri... uglavnom ništa od njih :lol: Samo se sa jednim čujem, a on je Krstin 4umaš :P

Ja sam svake godine imala drugu simpatiju :lol:
sti iz razreda sto iz drugih odeljenja
kad sam bila klinka svidjali su mi se nevaljali decaci, oni poznati mangupi u kraju
ja odlikasica, a svidja mi se neki ponavljac :lol:

То је углавном тако.
Мени се својевремено свиђали најжешћи градски пропалитети, а са једним сам се и забављала.. :)

posle jedno 16-te godine pocela sam da ih se grozim (to je bilo ono vreme dizelasa i sl) i bila sam u pravu
tako je ostalo do danas
al to nisu vise decije ljubavi

Јован :)
Који је загледао девојчицама гузу кад им се подигне сукњица. :lol: Прва љубав из вртића.
Био и остао плав као Немац.
Данас је леп и презгодан- балетан. ;)
Ожењен, отац двоје деце...супер момак тј. човек.

Кад мало размислим, никад ми се нису допадали лузери. Ето, и са шест сам умела да проценим од кога ће нешто бити. :mrgreen:

У ликове с платна никад нисам била ''заљубљена''.
Посебно што ме та врста уметности, филмско/музичка, апсолутно не привлачи.
Нит' сам филмофил, нит' музикофил.

Једини глумац ког заиста волим да видим је Кристијан Бејл, што због јако добрих улога (сјајни ''Еквилибријум''), што због изгледа. Е, тај човек ми је добар фрајер, глумац с личношћу, што није лако бити.

Back