Dečije ljubavi <3

Alisa u zemlji čuda

Buduća legenda
Poruka
26.396
Kakve su bile vaše ljubavi iz detinjstva i rane mladosti?
Pišite o dečacima i momcima iz komšiluka, škole, faksa i o onima koje smo gledale na TV ekranima i uzdisale za njima.
Kakvi su bili, šta vam se svidelo na njima?

Ja sam se uvek zaljubljivala na duge staze i uvek u dečake koji se nikome osim meni nisu sviđali. To su bili dečaci koji su delovali nezainteresovano za devojke, obično nestašni, neozbiljni, ali dobri drugovi koji su cenili prave vrednosti (za neki moj pojam)...
U osnovnoj školi sam bila od drugog do sedmog razreda zaljubljena u jednog Vladu iz razreda. Koji je bio zaljubljen u moju najbolju drugaricu zajedno sa svim ostalim dečacima iz škole. A meni je bilo lepo.:D

To je bila najduža ljubav u mom životu.

Od poznatih ličnosti mi se sviđao Elvis, Morten Harket iz grupe A-HA, Džoni Dep dok je bio lep, mlad i uredan :D ...njihove postere sam lepila po sobi.:aha:

Ja sam k'o klinka bila zatreskana do koske u pevaca iz Gunsa...ta zanesenost me bogme drzala pristojan broj godina...recimo od sedme do 13-e...

...prvog decka koji mi je umalo razbio mlecne zube prilikom poljupca sam dobila u petoj godini. On je bio stariji citave dve godine a tresnuli smo se glavama, iliti - zub o zub, iza nekih vrata dok su matori vecerali u susednoj sobi...kasnije sam bila vrtirepkasta balavica sto me popustilo oko 24-e godine kad mi je drugarica kazala - i njega je majka rodila da mu bude lepo:lol:...e od tad se trudim da budem fina:)

Pa sa 8-9 godina su stariji od 10-12 godina, a ne odrasli ljudi.
Ali ok, nisam to znala, samo pitam, malo mi mnogo.

Pa jest mnogo, ali on je bio moja simpatija i to niko nije znao.A i da je znao, ne mijenja stvar. Jesam li ja sad nakaradna možda radi toga?

Moj brat je isto tako imao neku stariju simpatiju i kad je prolazila sa vjerenikom kipio je od bijesa.
Drugi brat isto tako, čak je i napadao momka od svoje simpatije, a ovome to bilo simpatično pa ga stalno zadirkivao.

Poslednja izmena:
Kakve su bile vaše ljubavi iz detinjstva i rane mladosti?
Pišite o dečacima i momcima iz komšiluka, škole, faksa i o onima koje smo gledale na TV ekranima i uzdisale za njima.
Kakvi su bili, šta vam se svidelo na njima?

Ja sam se uvek zaljubljivala na duge staze i uvek u dečake koji se nikome osim meni nisu sviđali. To su bili dečaci koji su delovali nezainteresovano za devojke, obično nestašni, neozbiljni, ali dobri drugovi koji su cenili prave vrednosti (za neki moj pojam)...
U osnovnoj školi sam bila od drugog do sedmog razreda zaljubljena u jednog Vladu iz razreda. Koji je bio zaljubljen u moju najbolju drugaricu zajedno sa svim ostalim dečacima iz škole. A meni je bilo lepo.:D

To je bila najduža ljubav u mom životu.

Od poznatih ličnosti mi se sviđao Elvis, Morten Harket iz grupe A-HA, Džoni Dep dok je bio lep, mlad i uredan :D ...njihove postere sam lepila po sobi.:aha:

bila je jedna Aleksandra...zbog nje sam dobio batine...
a ono kasnije...ništa posebno i vredno pomena...pogotovo što sam bio tučen, ignorisan, i na svaki način mobingovan od strane dece iz odeljenja...te me shodno tome ni jedna nije zarezivala...

Kao dijete od 8-9 godina bila sam zaljubljena u nekog komšiju koji je radio u Zagrebu i kući dolazio vikendom. Ponekad je navraćao kod nas i pričao sa mojim roditeljima, a ja sam ga gledala i crvenila se u licu.

Slicno... Posle, kada sam dovoljno porasla, bila sam sa njim, da ispunim sebi zelju od pre. Razocarala sam se. :(

Od poznatih sam bila luda za Zarkom Lausevicem. Kasnije sam upoznala decka koji bi pobedio na konkursu za njegovog dvojnika (gradja, lice, glas,..), ziveli zajedno, dobili dete,... I opet :( Nije zlato sve sto sija!:rida:

Slicno... Posle, kada sam dovoljno porasla, bila sam sa njim, da ispunim sebi zelju od pre. Razocarala sam se. :(

Od poznatih sam bila luda za Zarkom Lausevicem. Kasnije sam upoznala decka koji bi pobedio na konkursu za njegovog dvojnika (gradja, lice, glas,..), ziveli zajedno, dobili dete,... I opet :( Nije zlato sve sto sija!:rida:

Ja o njemu nisam ni razmišljala kad sam narasla, bio mi je simpatija kad sam bila mala :)
A od poznatih sam bila luda za nekim glumcem, ne znam koji je, glumio je u nekoj seriji koja se prikazivala nedeljom i bio je u nekom svemirskom brodu ili nečem sličnom. Kao dijete imala sam želju da i ja jednom zaplovim svemirom, možda čak i sa njim. Čudne žalosti kad je bila zadnja epizoda, plakala sam cijeli dan i još par dana poslije.

ne volim da mislim o tome
bila je to moja prva u nizu nesretnih ljubavi :aha:
ja sam imala 12,on 13 i jahali smo u istom klubu
svake nedelje sam mu ispod sedla u sedlarnici ostavljala papiric sa pesmom od florike stefan(sto od nje,ubi me :lol:)
nisam se nikad potpisivala,ali sam mu stalno dop[isivala,kao znas ti ko sam ja..pa sledece nedelje kad vidim da poklanja paznju nekoj devocici,greska,to nije ona
:rumenka:

i jednom priznam drugarici da mi se svidja,a ona sutra dodje i kaze,jao imam nesto da ti ispricam u vezi njega,ja se sinoc smuvala sa njim
:cry:

Ja sam tokom cele osnovne skole bila zaljubljena u jednog skijasa.
E sad, nerviralo me to sto su sve devojcice bile lude za njim, pa mu ja to nikada nisam htela pokazati.
Bio mi je tiha patnja godinama.
Pravila sam se vazna i nisam propustala da ga potkacim u drustvu, cak i kada se ozbiljno zagrejao za mene.
Hbg, sad nisam mogla nazad, morala sam ostati sebi dosledna...:sad2:
Nikada nije saznao koliko sam bila luda za njim. Da je danas ziv, sigurno bih mu to rekla.

kako se koja slicna tema otvori ja se setim nekog drugog :lol:
ja sam bila bas zaljubljive prirode kad sam bila mala, al me zato brzo i pustao taj ljubavni zanos, kad pljune, ili mu izviri slinac iz nosa, prljave patike i kosa... stavim tacku i nadjem novu opsesiju/simpatiju
e al jedan milan se tu provlacio godinama... to je onaj sto cu ga u teglu :lol:

Ја сам Мирослава волела и кад се упишкио!
Мора да је то била права љубав! :)
После сам у првом и другом разреду волела Пају, а Паја мене исто. После ме опет волео у деветом разреду, али ја њега нисам.

Ja sam tokom cele osnovne skole bila zaljubljena u jednog skijasa.
E sad, nerviralo me to sto su sve devojcice bile lude za njim, pa mu ja to nikada nisam htela pokazati.
Bio mi je tiha patnja godinama.
Pravila sam se vazna i nisam propustala da ga potkacim u drustvu, cak i kada se ozbiljno zagrejao za mene.
Hbg, sad nisam mogla nazad, morala sam ostati sebi dosledna...:sad2:
Nikada nije saznao koliko sam bila luda za njim. Da je danas ziv, sigurno bih mu to rekla.

adam malish, doskok u telemarku :per:

Back