Dečaku lakirali nokte u obdaništu - otac "poludeo" kad je video

Ovaj problem je osvanuo na reditu pre neki dan

"Srce mi je slomljeno. Moj petogodišnji sin je danas došao kući veseo iz obdaništa, a nokti su mu bili nalakirani lakom za nokte koji je siguran za decu. Oni su se igrali kao da imaju salon za nokte i ponudili deci priliku da nalakiraju nokte. Moj sin je mislio da je ovo potpuno kul i bio je zaista uzbuđen.

Međutim, kada se moj partner vratio kući, bio je besan! Počeo je da govori da je odvratno što je obdaništei to dozvolilo, govoreći sinu da je lak za nokte samo za DEVOJČICE što je uznemirili mog sina. Srce mi je slomljeno zbog njega. Moj partner je čak zapretio da će nazvati obdanište i žaliti se. Kako da se nosim sa ovim? :("

Pogledajte prilog 1437017

Da li je preterao? Da li je dobro postupio?
nije pretero. Znak prepoznatljivosti polova mora da se postuje. Ako dete od malena ne nauci po cemu se na ulici prepoznaje muskarac a po cemu zena, imace probleme sa svojom seksualnoscu.............kao sto je to slucaj sa celokupnim kolektivnim zapadom.

Генерално сам против шминкања и лакирања ноктију деци. Није поента у томе да ли је штетно или не, поента је да деца треба да буду деца.
И који је уопште мотив васпитачица био за тако нешто?

Back