andjelijaa
Poznat
- Poruka
- 9.338
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar su deca pravilo?jel postalo pravilo da ljudi moraju da imaju dvoje dece?jel sebicno ako se par odluci za jedno?
Naravno da je lepo dok god za to postoje uslovi i mogućnosti.Lepo je sto vise
Pa jeste. Ako nije u pitanju neki zdravstveni problem onda jeste sebično.jel postalo pravilo da ljudi moraju da imaju dvoje dece?jel sebicno ako se par odluci za jedno?
Ne bih reko,za vreme drugog svetskog rata su se itekako radjala deca bez kore hleba i vode u kuci i postali itekako kvalitetniji ljudi od danasnjih koji sve imaju na klik,Naravno da je lepo dok god za to postoje uslovi i mogućnosti.
Koliko ih ti imas?Pa jeste. Ako nije u pitanju neki zdravstveni problem onda jeste sebično.
O ovome možemo u nedogled.Ne bih reko,za vreme drugog svetskog rata su se itekako radjala deca bez kore hleba i vode u kuci i postali itekako kvalitetniji ljudi od danasnjih koji sve imaju na klik,ja bih kaznjavao takve komentare
Kakvi su ljudi debili ne zasluzuju ni mesto u drustvu kamo da imaju decu,ali se deca moraju radjati opet sto vise,nikad se nece ponoviti normalan svetPo meni je veći sebičluk neodgovornost današnjih parova koji rađaju decu, a pritom žive na račun drugih. Čak se ni ne trude da nešto promene ili urade. Još gore je kad su to klinci, pa se dete rodi i onda krenu svađe koje su uglavnom odraz emocionalne nezrelosti, nevaspitanja i ko zna čega još. Na kraju se međusobno posvađaju, okrenu leđa i ostave to dete/decu babama i dedama. I više ni ne pitaju.
Koliko ih vi imate?Ne bih reko,za vreme drugog svetskog rata su se itekako radjala deca bez kore hleba i vode u kuci i postali itekako kvalitetniji ljudi od danasnjih koji sve imaju na klik,ja bih kaznjavao takve komentare
Ako čekaš savršene uslove i mogućnosti, zaboravi.Naravno da je lepo dok god za to postoje uslovi i mogućnosti.
Pa jeste malo kao sebično.. al ako se ne može drugačije, nijejel postalo pravilo da ljudi moraju da imaju dvoje dece?jel sebicno ako se par odluci za jedno?
Ne moraju da imaju ni jedno. Nema pravila. Biti roditelj je najvažnija odluka u životu i najveća odgovornost. To nikako ne sme da zavisi od shvatanja okruženja u kom se živi.jel postalo pravilo da ljudi moraju da imaju dvoje dece?jel sebicno ako se par odluci za jedno?
Najintimnije od svih koje ljudi u svojoj nevaspitanosti postavljaju je pitanje dece.jel postalo pravilo da ljudi moraju da imaju dvoje dece?jel sebicno ako se par odluci za jedno?
Nadji neku klinku i cepaj opetImam samo jedno dete zato što sam bio sebičan i nespreman na drugo (ili treće).
Ali to je gotovo i taj brak je završen. Tek sad su mi jasne neke stvari. Ali opet svako mora sa sobom da zna na čemu je i šta stvarno želi.