Deca u Srbiji odrastaju na mesnim preradjevinama i brzoj hrani !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo sto ti izjednacavas ubijanje konja sa branjem sljive.
Ja tvrdim da bi covek trebao da preispita nacin ishrane kao i odnos prema prirodi. a ne besomucno da tvrdi da je ovako i da tako mora da bude.
Pa ti bi radije da ubiješ mačku nego konja. Svako ima neka svoja merila vrednosti... ipak, nijedna vrsta ne ubija svoje, sem ljudi. I ovde imamo baš takav primer.

Tvrdio si ti prika svašta za šta se posle ispostvilo da baš i nije sasvim realno.

Čovek se uvek prilagođava prirodi i to je jedini odnos koji može da postoji.

Realno je nego ne odgovara onima koji profitiraju na trovanju ljudi i patnji zivotinja.
Covek prirodu prilagodjava sebi i pritom se vodi iskljucivo uskolicnim interesima.
Hiperprodukcija zivotinja na industrijskim farmama svakako nije prilagodjavanje prirodi.

Realno je nego ne odgovara onima koji profitiraju na trovanju ljudi i patnji zivotinja.
Covek prirodu prilagodjava sebi i pritom se vodi iskljucivo uskolicnim interesima.
Hiperprodukcija zivotinja na industrijskim farmama svakako nije prilagodjavanje prirodi.

Precenjuješ čovekovu poziciju u celokupnoj priči.

Priroda uvek nađe mehanizme da dovede sve u red

Pa ti bi radije da ubiješ mačku nego konja. Svako ima neka svoja merila vrednosti... ipak, nijedna vrsta ne ubija svoje, sem ljudi. I ovde imamo baš takav primer.

Ja ne bih ubio ni jednu zivotinju. Moje dete jeste bralo smokvu ali je pile i zdrebe samo mazilo.
Neko je ovde govorio da dete treba voditi da gleda klanje svinje i kokoske. Jel se slazes sa tim?

Ja ne bih ubio ni jednu zivotinju. Moje dete jeste bralo smokvu ali je pile i zdrebe samo mazilo.
Neko je ovde govorio da dete treba voditi da gleda klanje svinje i kokoske. Jel se slazes sa tim?
Ko je govorio da treba dete voditi da gleda klanje blabla?

Zašto stavljaš konja ispred mačke?
Čime da hranim mačku? Nije li mačija vrsta osuđena na smrt ako i njih pretvoriš u vegane?

Постајем заједљива кад причам са вама, секташима.
Али, ти си лично заступао тезу да човек треба са задовољстом да закоље животињу да би је појео.
Сад пишеш овакве ствари. Просветлили те ови вегани, шта?
Заиста, упропастите сваку тему..

..da ne zivish u gradu vec bi bilo veoma dobro upoznato sa tim..
..jesi li joj pokazao kako previre stajnjak ili kako crvi razlazu organsko djubrivo..?

Znaci da ovo sad sto imamo nije prirodni poredak?

Da, ovo što sad imamo je prenakoćena ljudska vrsta koja kontroliše floru i faunu. Niko to ne spori. Ono što sporim je da si ti biljojed. Nisi, pomiri se s tim. Da si biljojed ne bi mogao variti meso niti imati koristi od njega.
Takođe, da bismo jeli moramo ubiti. Pomiri se i s tim.

Cimpanze genocidisu svoje nemilice zbog osvajanja teritorije, bas nedavno sam citao 'noviji' izvjestaj "Lethal intergroup agression leads to territorial expansion in wild chimpanzees" (Current Biology, vol. 20), tacnije grupe locirane po Ngogo rejonu u Ugandi. Zdruzuju se i napadaju ostale, s tim, sto ne stede "zene i djecu" tokom desetogodisnjeg prosirenja teritorija... Doduse, nije slucajnost sto spadaju u covjekolike majmune. ;)

Ko je govorio da treba dete voditi da gleda klanje blabla?

Zašto stavljaš konja ispred mačke?
Čime da hranim mačku? Nije li mačija vrsta osuđena na smrt ako i njih pretvoriš u vegane?
Pojedinci ovde.
Ti si razgranicila kucne ljubimce kao dobre zivotinje i domace zivotinje kao zivotinje predodredjene za klanje i patnju.
Macka se inace hrani sitnim glodarima a cime je ti hranis ne znam.

Pojedinci ovde.
Ti si razgranicila kucne ljubimce kao dobre zivotinje i domace zivotinje kao zivotinje predodredjene za klanje i patnju.
Macka se inace hrani sitnim glodarima a cime je ti hranis ne znam.
Nope, ti si ih razgraničio. Ja životinje delim na jestive i nejestive. (Normalno, ima još podela...)
Gde da nađe te glodare? Ako vidiš mačku da uhvati miša, hoćeš li probati da joj ga otmeš? Da ga spasiš?

Baš taj izraz "dobre" je tipičan za tebe ovde. Konj je dobar a mačka nije jer jede druge životinje, tako nekako?

Постајем заједљива кад причам са вама, секташима.
Али, ти си лично заступао тезу да човек треба са задовољстом да закоље животињу да би је појео.
Сад пишеш овакве ствари. Просветлили те ови вегани, шта?
Заиста, упропастите сваку тему..

Ne odgovori mi,zasto ti je problem da zakoljes te zivotinje koje gajis?
To da ne znas kako ti je jalov izgovor.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back