- Poruka
- 52.433
sad ce jos ispasti da jede malu decu...jedni ga optuzuju da laze kad kaze za koga radi a drugi da je ubica dece...zasto ste tako paranoicni
Pa kad mu je firma na "dobrom" glasu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad ce jos ispasti da jede malu decu...jedni ga optuzuju da laze kad kaze za koga radi a drugi da je ubica dece...zasto ste tako paranoicni
Samo koristim istu glupavu propagandu kao ti sa zekom. Osim toga, ako stvarno radi za onog za koga radi onda je posredno ubica dece kao što sam ja posredno ubica pilića.sad ce jos ispasti da jede malu decu...jedni ga optuzuju da laze kad kaze za koga radi a drugi da je ubica dece...zasto ste tako paranoicni
Hm, naravno uz mogućnost da on zapravo ubija lično, pa nije posredno...
i dalje mi najviše smeta što se "muškarčine" kriju iza dece, tobož, njega preko bare brine šta jedu deca u SrbijiA 'vamo se hvali da radi u odredjenoj firmi koja nije baš na lepom glasu... imali smo prilike da vidjamo takve, što poture decu pred snajpere i mitraljeze, pa se kriju iza njih i pucaju iza takvog štita i zaklona... fuj!!!
Neko i to mora.
Vojska i napada , ali i brani.
Čovek koji nema smelosti da koristi silu da biodbranio slobodu, taj je i ne zaslužuje.
Neko i to mora.
Vojska i napada , ali i brani.
Čovek koji nema smelosti da koristi silu da bi odbranio slobodu i svoje bližnje , taj je i ne zaslužuje.
Doduše ta njegova firma ima i nekih mrlja i optužbi za zločine, ali zločin čine pojedinci mora da u toj firmi rade i neki časni ljudi , vojnici po ugovoru.

a zasto ga ne bi interesovalo....ako tebe ne interesuje sta jedu deca u americi ne znaci da njega ne intesuje sta jedu deca u srbiji... njega ne interesuje na kakvom je glasu tvoja firma zasto tebe interesuje njegova i kako znas da on ima veze sa snajperima ... odlucila si da ga napadas iako nemas ni 1 valjan argument ... dolazis na forum po svoje misljenje i vredjas one koji se ne slazu sa tobom...nece da jede meso - najgori je na svetu al ti je logika
Preformulisi to slobodno u onu cuvenu - onaj ko ne poseduje moc gubi pravo na zivot.
Voziš li ti auto? Jesi li spreman da se vratiš putovanju na konjima ili kolima sa zapregom kad ti je za putovanje od 20km trebalo 2-3 sata?
Danas biti vojnik nema nikakve veze sa čašću i odbranom otadžbine.
Najzad, tanana dušica koja plače nad zekom nije baš model srednjevekovnog borca![]()
Može se i tako reći, ali je suviše pojednostavljeno.
Moć nije cilj sama po sebi i pravo na život se brani, za to je potrebna moć
Samo koristim istu glupavu propagandu kao ti sa zekom. Osim toga, ako stvarno radi za onog za koga radi onda je posredno ubica dece kao što sam ja posredno ubica pilića.

Mislim, hebeni iseljenik koji brani tuđu zemlju... podržavajući ubijanje i invaziju na treće zemlje..... fuj.
Edit: koji princip, da zemlja ima vojsku?
Kakve to ima veze sad sa bilo čime...
Pa pazi ovako. Ja nigde nisam napisala da jedem zečeve a on ubija decu bez griže savesti. Podjednako validna tvrdnja.more ti zeceve jedes bez grize savesti a on nigde nije napisao da ubija tu decu koju mu ti poturas![]()

more ti zeceve jedes bez grize savesti a on nigde nije napisao da ubija tu decu koju mu ti poturas![]()
To ti je taj bezpovratni progres za koji tvrdis da je jedino moguce stanje stvari.
Uopšte ne tvrdim da je bilo šta jedino moguće. Samo tvrdim da u pogledu mog svaštojedstva, kao i tvog, ne mora ništa da se menja. Elem, 500 godina kasnije možda počnemo da konzumiramo tablete ali ja se stvarno ne radujem toj budućnosti. Nadam se ni ti.
I zapamti da ubijaš da bi jeo. Uvek, bespogovorno.

Uopšte ne tvrdim da je bilo šta jedino moguće. Samo tvrdim da u pogledu mog svaštojedstva, kao i tvog, ne mora ništa da se menja. Elem, 500 godina kasnije možda počnemo da konzumiramo tablete ali ja se stvarno ne radujem toj budućnosti. Nadam se ni ti.
I zapamti da ubijaš da bi jeo. Uvek, bespogovorno.
koji ste vi ludaci covek otvorio 10 tema o vegetarijanstvu i svaku ste uspeli da mu zatvorite
koji ste vi ludaci covek otvorio 10 tema o vegetarijanstvu i svaku ste uspeli da mu zatvorite![]()
Samo sto ti izjednacavas ubijanje konja sa branjem sljive.
Ja tvrdim da bi covek trebao da preispita nacin ishrane kao i odnos prema prirodi. a ne besomucno da tvrdi da je ovako i da tako mora da bude.
Ja sam... kratko rečeno: zecojed.И ово је истина! Лекса једе зечеве редовно, и не гризе је савест! Позната је као прождирачица зечева без гриже савести!
А овога гризе савест што убија децу, знам ја...