Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
Znači jeo bi meso da ti plate?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bih da se ponavljam,uostalom potrazi na youtube,carnex i neoplanta je reklamiraju kao zdravu hranu za decu.
Ne ubedjuju.Naucno je dokazano.Vi ste ti koji se protive.Neki jer ne mogu da pobede culo ukusa ziveci u zabludi da covek ne moze bez mesa a drugima je cilj zaradjivanje na bolesnima.
neka si ti to nama rekla nego jel to vazi i za ajnstajna i teslu posto ni oni nisu jeli meso...koje su to budale bile...i onaj bred pit da zna sta valja ne bi ozenio angelinu![]()

Kojim nacinom? Ishranom bez mesa uz zitarice,povrce,voce,jaja i mleko? Ne vidim nikakvu ugrozenost organizma takvim nacinom ishrane.
Oš sad ja da počnem da kačim slike na kojima su zgodne mesožderke?
Kakve to sad ima veze sa ishranom dece i brzom hranom?
Хааало, има ли кога???
П.С. Људи, да ли неко види моје постове где ја јурим овог Камаела? Молим вас за одговор, само да потврдим теорију.
leonardo da vinci, njutn, plutarh, pitagora..... nisu svi vegani bili zgodne plavuse
leonardo da vinci, njutn, plutarh, pitagora..... nisu svi vegani bili zgodne plavuse

Mnogo manje nego ako ispustis naftu u okean.
Stanista zivotinja su najvise unistena secom suma i pravljenjem obradivog zemljista koga se 90% koristi za ishranu industrijskih zivotinja.
Voziš li ti auto? Jesi li spreman da se vratiš putovanju na konjima ili kolima sa zapregom kad ti je za putovanje od 20km trebalo 2-3 sata?

proganja coveka ukaljao joj je lik i delo staro zlopamtilo ...ne optuzujem ja nikoga samo navodim kao i ostali razloge zasto treba zaobilaziti meso u ishrani sto tebi izgleda daje za pravo da nas nazivas sektom + da nam pretis da cemo svi zavrsiti kod tebe na pilulama mrske ti farmaceutske mafije![]()
Zasto je dozvoljeno ubijanje konja a ubijanje macaka zabranjeno? Zasto o tome ne pises? Ja sam pisao i o tome.
Smeta mi cips,slatkisi,gumene bombone,gazirani napitci i sve sto se uvaljuje deci.
Хоћеш да кажеш да су сви они били ВЕГАНИ, пази, не вегетаријанци, него чак вегани, од рођења?
И зато су постигли у животу то што јесу?
Па како је онда овим ,,нашим'' веганима највећи успех што су отворили безброј истих тема на форуму и поставили 300 истих клипова?
Ђе, ба, њима (вама)запело!???![]()
Kao što rekoh na prošloj, zaključanoj, temi, a dr na ovoj - zloupotrebljavate decu. Krijete se iza dece i dečje ishrane da biste promovisali svoj način ishrane i ubedjivali sve oko sebe da je to i samo to i samo tako - ispravno.
A ni to ne umete da radite a da ne skočite sami sebi u usta. Započeta je tema o mesnim preradjevinama i brzoj hrani, a pretvorili ste je u elektronski pamflet o vegetarijanstvu i veganstvu.
Čak smo čitali i o reinkarnaciji i inkarnaciji ( i to pogrešno napisanone, nije bitno što je pogrešno napisano, svako od nas napravi grešku u kucanju, već sve vuče na onu - videla žaba da se konji potkivaju, pa digla nogu, iako blage veze nema šta je potkovica i čemu služi )
Pričate o naučnim dokazima, o studijama, o tobožnjim izveštajima UN-a i čemu sve ne... a dokaz su vam klipovi sa you tube i članci iz novina.
Ni na jednu jedinu kritiku, niti stav koji je u suprotnosti sa vašim, niste izneli smislen argument, već ponavljate kao papagaji jedno te isto. Koliko razumete smisao onoga što pišete, uopšte? Pitala sam nekoga ovde, Cave man-a, čini mi se, šta je meso I, II, III kvaliteta, a šta otpad ( nisam bila ironična, zaista nisam znala, a i dalje ne znam ), i kao odgovor dobila članak iz novina. Možda grešim, ali cenim da i on sam ne zna, jer da zna rekao bi - u I kvalitet spada to i to, u II to i to, u otpad to i to. Ali ne, članak iz novina je vrhunski dokument, pa ću ga poturiti kao odgovor, ai dalje ću da ponavljam isto, šta mari što blage veze nemam o čemu pričam.
Naučni dokazi? Lepo kažem da je nekada bilo naučno dokazano da ljudska ćelija ima 48 hromozoma, niko ne komentariše. A sada ću da dodam da je nekada zvanična medicina propisivala "puštanje krvi",uglavnom pijavicama, mada je bilo i direktnijeg pristupa, kao lek za najteže bolesti. Danas je to, naravno, van pameti. Ko zna šta će nauka sutra da dokaže...
Pa smo čuli da je nekada u biljkama bilo B12 vitamina, a danas ga nema. Pa smo čitali da ima 7 milijardi ljudi na planeti, a trista i kusur ( ako se dobro sećam, ako ne izvinjavam se ) milijardi životinjskih farmi.
Šta sve ovde nije rečeno...
A i dalje mi najviše smeta što se "muškarčine" kriju iza dece, tobož, njega preko bare brine šta jedu deca u SrbijiA 'vamo se hvali da radi u odredjenoj firmi koja nije baš na lepom glasu... imali smo prilike da vidjamo takve, što poture decu pred snajpere i mitraljeze, pa se kriju iza njih i pucaju iza takvog štita i zaklona... fuj!!!
Хоћеш да кажеш да су сви они били ВЕГАНИ, пази, не вегетаријанци, него чак вегани, од рођења?
И зато су постигли у животу то што јесу?
Па како је онда овим ,,нашим'' веганима највећи успех што су отворили безброј истих тема на форуму и поставили 300 истих клипова?
Ђе, ба, њима (вама)запело!???![]()

Žao mi je što trenutno ne mogu da ti dam reputaciju. Sve si ovo odlično napisala.
Tvoj kolega nema problem s tim da obeskući, zatim ubije ovaj slatkiš...
![]()
ma super je napisala - ne pustajte nista tudje da u zemlju srbiju udje dovoljno je ovo nase da se ljudi mnogo plase

Čak ni slično nisam napisala, čak ni na pola puta do sličnog!
Znaš, Andrea, ako hoćeš sa nekim da razgovaraš, onda nije dovoljno samo pričati, treba i da slušaš ( u ovom slučaju čitaš ), a bogami i da razumeš![]()

ma super je napisala - ne pustajte nista tudje da u zemlju srbiju udje dovoljno je ovo nase da se ljudi mnogo plase

sad ce jos ispasti da jede malu decu...jedni ga optuzuju da laze kad kaze za koga radi a drugi da je ubica dece...zasto ste tako paranoicni