Deca u Srbiji odrastaju na mesnim preradjevinama i brzoj hrani !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti meni pretis da me neces vise upozoravati ! To je pretnja i zloupotreba tvoje funkcije, a ti pravilnik tumacis kako ti hoces. Ti si veganofob, i zato ti smetaju klipovi koji su protiv namirnica zivotinjskog porekla. Jer kada je korisnik buudala kacio klipove u korist namirnica zivotinjskog porekla i to neke i po pet puta, ne da nisu obrisani, nego nije ''pazario'' cak ni zuti karton, a bio je prijavljen. Toliko o tvojoj objektivnosti.

Уколико сматраш да си оштећен мојим модерисањем - обрати се Администрацији.
Свака даља расправа о модерисању ће бити брисана, као и спам под који спада понављање истих клипова и истих пропагандних порука.
Придржавај се Правилника и биће све ок.

Deca u Srbiji zive na mesnim preradjevinama i junk-food. Baza tkve ishrane je meso i preradjevine, uz gazirane napitke,grickalice...Ne samo deca nego skoro cela Srbija zivi na takvoj vrsti ishrane. Kiosci brzne hrane,rostilji,picerije...Ono sto je problem u citavoj prici da cak i deca znaju da takva hrana nije zdrava, ali je jedu. Industrija mesa bombarduje agresivnim marketingom, to je kao in da se jede, a voce i povrce je sramota. Nikoga to ne zanima, vazno je da je skola izdala prostor nekom privatniku i ima koristi, a sto deca imaju stete, nikog ne zanima. Sta privatnik prodaje i kako se vrsi rotacija hrane, da prodam prvo ono sto najduze stoji, da ne bacim. Upravo takav nacin ishrane i takve navike upravo vode do oboljenja. Roditelji kao nemaju vremana da spremaju deci hranu, nema fizicke aktivnosti...
Jedino alarmante reportaze sa drzavnih televizija koje pokusavaju da apeluju na javnost. Premijerno objavljujem klip sa drzavne tv koji govori o gojaznoscu, a zavrsava se -Vazno je pravilno se hraniti, sto podrazumeva vise voca i povrca dok meso i mesne preradjevine treba svesti na minimum.

Тема ЈЕСТЕ иста, а уколико се и настави на исти начин - модератор ће је затворити као и све претходне!
Дакле - мењај приступ!
Sta je isti nacin ??? .Ja dajem stalno nove informacije, poenta je u informacijama , a ne u pristupu, to je tehnika. Tebi ne odgovara brdo klipovi sa drzavene televizije Srbije koji pricaju protiv mesa, u toj drzavi zivis.

Ја знам за бар 30 школа у Србији у којима могу да се купе пецива!
Пукла ти је теорија.

Чији је сад већи,а? Утатааа!z:p
Podrzala si teoriju da u Srbiji NE POSTOJI NIJEDNA skola gde deca mogu da kupe pljeskavice. Ja znam dve, prema tome postoji, opet i da izvrnes ne mozes da isplivas.

Kažem da mogu da kupe. I šta ti očekuješ da djeci zabraniš izlazak za vrijeme velikog odmora? Sjećam se i da je Džejmi Oliver izjavljivao da ga roditelji miniraju jer djeci na odmor donose nezdravu hranu.

У нашој школи деци јесте забрањен излазак за време одмора.
Деца могу да се претплате на школску ужину или да је доносе од куће - купе пре наставе.
С обзиром на то да већина деце углавном купује ужину пре наставе, то су, као што рекох углавном грицкалице и газирана пића (вегански џанк фуд, јелте). Због тога ја саветујем родитељима да деца или доносе ужину од куће коју би родитељи припремили, или да узимају школску ужину која је ипак разноврснија (буде и пецива, али буде и јогурта, јабука, банана, густих сокића, чаја...)
Но, то међу децом није ''ин'' а родитеље боли дупе, они са 100-200 динара скину са себе одговорност...па једино што њихово дете унесе у организам до поподненвих сати често буде само 2 литре кока-коле...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back