Deca ti ne daju da imaš dečka?

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Jasna

Stara legenda
Banovan
Poruka
89.439
Nekom prililom na kafi sa komšinicom, kaže ona meni.
Skoro gledam dolaze ti deca a ovaj tvoj tu. Rekoh, sigurno nije znala da dolaze i sad će da je grde. Kad oni prilaze i pozdravljaju se i normalno pričaju. Pa kako si ti to uspela? Mene bi sinovi ubili.
Ja se iskrivih od smeha. Ne znam ni šta sam uspela, niti drugačije mogu da zamislim da bi moglo biti. Pa samo odgovorim da sam ja njih rodila a ne oni mene.
I tu se ona iskuka kako joj je muž mlad umro, a sinovi su joj branili da nekoga ima, pa je ona sve to krišom, ali je ostala sama jer nije smela da se uda.
Zaključim ti ja da je to neko drugo vreme bilo i da ne mogu da razumem, kad posle nekog vremena, prijateljica koja se nedavno razvela pita isto. Ćerki još i nešto sme da kaže, al sinu ni slučajno. Ljut, vreďa, hoće da je se odrekne.
O čemu se tu zapravo radi?:dontunderstand:

Pa neki tamo koji nije njima otac.

Komšinicu jednu je sin tukao zato što se viđala sa nekim čovekom, pa je pobegla od kuće. Grohotom sam se smejala kad sam čula da je pobegla u susedno selo kod dečka, žena od 60 godina, ali uopšte nije smešno.
Bruka porodicu, decu. Unučiće ima i kako je nije sramota. :roll:

Komšinicu jednu je sin tukao zato što se viđala sa nekim čovekom, pa je pobegla od kuće. Grohotom sam se smejala kad sam čula da je pobegla u susedno selo kod dečka, žena od 60 godina, ali uopšte nije smešno.

Pa eto propusta u vaspitavanju

Grozno je kad srce ljubav osjeti a oko tebe balvani

I treba da je sramota.

Da je moralno da se u tim godinama jure muški
uradila bi to i Gunter Faris.

Ne bi kopnila na forumu 24/7.

Jadna zena, bas ispasta.
"Sta ima ona da misli svojom glavom,da oseca,da ima svoj zivot. Tu je okolona koja ce da odredi koliko treba da pati, sa kim ne sme da se vidja i kako treba da gaji osecanja".

Брука је што га је тако васпитала, да дигне руку на њу. На било коју жену.

Pa što, možda majke i očevi ne žele da se vezuju za druge muškarce/žene u smislu da svi žive zajedno.
Ja sam za tu varijantu pre.
E tu bih max ispoštovao dete.
Za razliku od pitanja i toga da žene ne radi (dok deca ne krenu u školu?) a posle im šta, ne trebaju lol

Па ни ја не бих никада живела са неким ко му није отац, а да смо сви под истим кровом. Просто не верујем у ту врсту слободе и удобности када ти у живот уђе неко за тебе стран. Ма како добар човек био. Ипек ми је дете на првом месту.
Али да ми брани да се виђам са неким... Да се уопште за то пита... Е, па неће моћи!

Nekom prililom na kafi sa komšinicom, kaže ona meni.
Skoro gledam dolaze ti deca a ovaj tvoj tu. Rekoh, sigurno nije znala da dolaze i sad će da je grde. Kad oni prilaze i pozdravljaju se i normalno pričaju. Pa kako si ti to uspela? Mene bi sinovi ubili.
Ja se iskrivih od smeha. Ne znam ni šta sam uspela, niti drugačije mogu da zamislim da bi moglo biti. Pa samo odgovorim da sam ja njih rodila a ne oni mene.
I tu se ona iskuka kako joj je muž mlad umro, a sinovi su joj branili da nekoga ima, pa je ona sve to krišom, ali je ostala sama jer nije smela da se uda.
Zaključim ti ja da je to neko drugo vreme bilo i da ne mogu da razumem, kad posle nekog vremena, prijateljica koja se nedavno razvela pita isto. Ćerki još i nešto sme da kaže, al sinu ni slučajno. Ljut, vreďa, hoće da je se odrekne.
O čemu se tu zapravo radi?:dontunderstand:
O poštovanju uspomene na oca.
Valjalo bi ponovo čitati Odiseju

Pa eto propusta u vaspitavanju

Grozno je kad srce ljubav osjeti a oko tebe balvani

Kako je ta žena vaspitala svoju decu da budu takvi balvani? Ja dece nemam pa ne razumem… ali valjda roditelji imaju nekakav uticaj? Ili je to kao seosko domaćinstvo, a ona jadna sve opsluživala… 😕

Ee, nisam hteo ranije da komentarišem, jer ovde ima i diskriminacije i tema je vrlo delikatna,.. naime problem budu sinovi,.. ne daju mater.
Ćerke će dati,.. i meni moje kažu - Samo da nisi saam... a i zahvalnije su ćerke,. (i rado bi da me utrape :D )
A, ja opet, kao muško dete , ne bih dozvolio majci da se ponovo udaje,.. mada mi je otac umro pre 18 godina,.. ali ona to verovatno zna,.. a i živi u malom selu i tamo se nijedna nije udala ako je bila u situaciji kao ona. Ali tu sinovi moraju i da zalegnu,.. da poštuju mater i da joj maksimalno pomažu.
Deca su veliko opterećenje,..
Imao sam jedan slučaj skoro.
Moja stara devojka iz momačkih dana, (udovica već skoro dvadeset godina) se setila mene,.. pa smo se malo 'družili'.. alii,..
Kad god je sinovi nazovu, ona je ili u gradu, ili ide u banku,.. ali nikada nije sa mnom,.. i pokušala je da nas upozna,.. na večeri, na pecanju,.. ali to ne ide,. i kraj.

Ee, nisam hteo ranije da komentarišem, jer ovde ima i diskriminacije i tema je vrlo delikatna,.. naime problem budu sinovi,.. ne daju mater.
Ćerke će dati,.. i meni moje kažu - Samo da nisi saam... a i zahvalnije su ćerke,. (i rado bi da me utrape :D )
A, ja opet, kao muško dete , ne bih dozvolio majci da se ponovo udaje,.. mada mi je otac umro pre 18 godina,.. ali ona to verovatno zna,.. a i živi u malom selu i tamo se nijedna nije udala ako je bila u situaciji kao ona. Ali tu sinovi moraju i da zalegnu,.. da poštuju mater i da joj maksimalno pomažu.
Deca su veliko opterećenje,..
Imao sam jedan slučaj skoro.
Moja stara devojka iz momačkih dana, (udovica već skoro dvadeset godina) se setila mene,.. pa smo se malo 'družili'.. alii,..
Kad god je sinovi nazovu, ona je ili u gradu, ili ide u banku,.. ali nikada nije sa mnom,.. i pokušala je da nas upozna,.. na večeri, na pecanju,.. ali to ne ide,. i kraj.
Ne ide.

Back