Deca sama odlucuju o svom zdravlju

• Začetnik teme Začetnik teme duusa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hm, ako ste vi ovde na forumu, sa osobom koju nikada ni culi ni videli niste ( kao ja), zbog drugacijeg pogleda na jednu problematiku,bili nesposobni da branite i argumentujete vase misljenje bez vredjanja i to bas na javnom forumu gde bilo kakve drustvene norme zahtevaju i polaze od normalnog ponasanja, pitam se stvarno, kakvi ste vi roditelji?Ako niste u stanju pomiriti se sa cinjenicama koje su cak nevezane za vas, kakav je vas odnos sa vasom decom i ljudima u vasoj direktnoj okolini?

Ali ako je vama lakse ja vam kazem slobodno ovde govorite da sam ja, Evropa i Un-krivi.Jeste malo neodgovoran zivotni stav.Nadam se da vam je srce na mestu.

Samo nastavite da me tu cekate.

Poslednja izmena:
Hm, ako ste vi ovde na forumu, sa osobom koju nikada ni culi ni videli niste ( kao ja), zbog drugacijeg pogleda na jednu problematiku,bili nesposobni da branite i argumentujete vase misljenje bez vredjanja i to bas na javnom forumu gde bilo kakve drustvene norme zahtevaju i polaze od normalnog ponasanja, pitam se stvarno, kakvi ste vi roditelji?Ako niste u stanju pomiriti se sa cinjenicama koje su cak nevezane za vas, kakav je vas odnos sa vasom decom i ljudima u vasoj direktnoj okolini?

Ali ako je vama lakse ja vam kazem slobodno ovde govorite da sam ja, Evropa i Un-krivi.Jeste malo neodgovoran zivotni stav.Nadam se da vam je srce na mestu.

Okreni prethodnu stranu i vidi kako je počelo i ko je prvi poturio silovanu nećakinju, i to potpuno van konteksta i van pameti, a onda pljunuo na roditeljstvo :roll:
A sad glumi andjelka :andjeo:
:roll:

Poslednja izmena od moderatora:
Довољно смо те чули на теми као покварену плочу и нема потребе да говориш о томе какви смо родитељи, о томе наша срећна и здрава деца најбоље сведоче.

На твоју велику жалост :)) Кме..плачи мало.

Samo nastavite da me tu cekate.

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Razumna odrasla osoba koja diskutuje na temu? :think:

Ko god brani sistem u kojem više pacijenata umire nego što se leči uspešno, ne dobija adekvatnu medicinsku zaštitu, dokle postoji samo kao baš kao kod vrača samo 1. centar i lekar koga priznaju za dijagnoze, a svi koji to mogu leče se u inostranstvu, e, takav koji to brani, očigledno je Liliputanac, pa ne zna gde živi.

Ово, просто, није тачно!
То је ширење параноје!

Недакеватна медицинска заштита није последица ЛОШИХ И НЕСТРУЧНИХ ЛЕКАРА, него лошег система организације и сиромаштва!

12 милијарди € (званични податак недавно објављен) је ушло Здравство из страних фондова и то за 13 година.
Српске болнице немају основна средства за рад, пацијети којима је тешко угрожено здравље не могу стигну на третман и операције јер се два наћелника и две клинике боре за увоз основних средстава, ко ће да стави шапу на паре, без којих не могу да се одраде ингервенције, због пара, не због сиромаштва него због мафијашења, директори, начелници и све остале привилегије у здравству су политичке фунције. Ван Зандт каже да је стопа лекарских грешака у Америци 100000 случајева на дражву од 350 милиона, а само из болнице Св. Сава се дневно - 1 дан изнесе 30 мртвачких сандука. Из рекох једне само.

О стручности лекара најбоље и једино сведоче њихови пацијенти, грађани, њихова деца, од оног опште праксе до наводно угледних лекара и проф. садебелим стажом, па њихове деце која раде исти посао као и њихови очеви, слику нико не може да сакрије, ма колико се трудили то је стање ---- а не симпозијум дебилних лекарчића у Канкуну, за наше паре.
Ма, покако, бре, нама су болести које се лече и од којих људи умиру на нивоу епидемије и то знам из прве руке.
Не могу да их окрпе запуштене и не могу да их спасу јер су дијагнозе погрешне, лечење погрешно и нико за то НЕ ОДГОВАРА

Poslednja izmena:

Back