smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
pa rekla ti je
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa rekla ti je
nije morala da ga suta u jaja,prijava je dovoljna.kad krene jedna,tu je i druga...
hahaha vidim da te zaintrigirala priča ali ne bih o sočnim detaljima, ako me razumeš!jel ne mozes malo detaljnije da kazes sta je bilo?
hahaha vidim da te zaintrigirala priča ali ne bih o sočnim detaljima, ako me razumeš!
Е, девојке, изгледа да улазим у пубертет, по други пут...
И прилично сам уплашена.
Првог пута нисам била, али овај пубертет ме баш здрмао.
Последњих неколико дана одбија да иде у школу, објашњава ми да се плаши нечега, а не зна да дефинише чега, испитала сам све, нема проблем у школи, са другарицама, наизглед све савршено, а стално плаче... разговарамо сатима, буде боље, па је опет ухвати, без очигледног спољног надражаја.
Разговарала сам са психологом, каже да је то у пубертету нормално, па ја враћам филм да се сетим свог пубертета, чини ми се да нисам пролазила тако стресно кроз њега (мада, било је епизода са ноћним морама и страховима, да сам усвојена, да ће ми се родитељи развести и слично).
Водићу је и на разговор ког психолога, нешто ми не да мира, много је нежна, плашим се да се не продуби...
Да ли се ви сећате свог пубертета и како су ваша деца пролазила кроз њега?
И немојте да ми саветујете да пребацим тему на ДиП, кога не занима, просто нека прескочи.
zashto ne na dip? sve na zene da se trachka i kao neshto deshava
svaki problem u tom periodu je ozbiljan za onoga ko prolazi kroz to
mozesh da pokushah sa psiholozima, ali to je mlaka voda, uglavnom
puno razgovora, pronadji nachin da dopresh do deteta, ne znam recept, i moje dve su u pubertetu, guramo , puno puno prichamo
moj pubertet je delovao savrsheno , super shkolovanje , super drushtvo , a samo ja znam shta mi je bilo u glavi i kako sam proshla kroz to
a da sam pravila svashta, jesam ... poturim im odlichne ocene , osmeh i pustim mjuz da groova
shto ne preporuchujem
bolje je kad dete ispolji osetljivost, onda krenesh da razmishljash i reshavash problem
e za bajs da joj nesto dobro nadjemo do 500eЕ, људи, последња два дана нисам писала, јер нисам хтела да пренагљујем, али изгледа да ми се моје дете вратило
Нисмо ишле чак ни код психолога, просто је прихватила да та нервоза потиче од пубертета, рационализовала је своје стање и то је, изгледа, било то.
Плашила се тог стања, јер је мислила да је болесна.
Пратићу пажљиво, проводимо доста времена у шетњи, прекјуче смо прале кола, договарамо куповину бицикла, за сада је добро.
Видећемо од понедељка, креће преподневна смена, а тад је било најгоре...
Хвала вам свима![]()
Vidiš da nije ništa hvala Bogu
Pubertet ko pubertet svakom je njegov najteži
e za bajs da joj nesto dobro nadjemo do 500e![]()
pa za 30-50 evrica nema ni gume da valjaju![]()
dobro ja ti kazem guralica nema za te pare ni kradena![]()
dobro ja ti kazem guralica nema za te pare ni kradena![]()
Чичак, она има 11 година, каква толика патња за момцима, једино то знам да није.
А муж тек не уме ништа да извуче из ње
Кад је питам, она само каже не умем да објасним, јер не знам шта је...
Прво је мислила да је неки страх, али ни то није умела да објасни, страх од чега, ни од чега конкретно...
Можда нека несигурност, ма немам појма више, мајке ми.
Е, људи, последња два дана нисам писала, јер нисам хтела да пренагљујем, али изгледа да ми се моје дете вратило
Нисмо ишле чак ни код психолога, просто је прихватила да та нервоза потиче од пубертета, рационализовала је своје стање и то је, изгледа, било то.
Плашила се тог стања, јер је мислила да је болесна.
Пратићу пажљиво, проводимо доста времена у шетњи, прекјуче смо прале кола, договарамо куповину бицикла, за сада је добро.
Видећемо од понедељка, креће преподневна смена, а тад је било најгоре...
Хвала вам свима![]()