Deca para koji je skočio sa solitera ubijena u stanu? Nova saznanja tragedije u Novom Sadu ...

1709555535-image-31-1129x1536.jpg
 

"BLIC" SAZNAJE Evo kako je izgledao život mladog bračnog para iz Novog Sada koji je ubio svoju decu i sebe: Proverava se DA LI SU I KOLIKO DUGOVALI PARA​

U Novi Sad su stigli istražitelji iz Beograda kako bi pomogli u razrešenju motiva i povoda za nezapamćenu tragediju u kojoj su, kako se sumnja, Martina P.S. i Lav P.S. ubili svoje dvoje male dece, a potom izvršili samoubistvo skokom sa 17. sprata zgrade u Novom Sadu, saznaje "Blic".

Kako "Blic" nezvanično saznaje, Martina i Lav ni sa kim nisu kontaktirali, pa čak ni sa svojim porodicama od kako su se doselili u Novi Sad.

- Živeli su pod kirijom, u jako skromnim uslovima, a i njihova materijalna situacija je bila baš skromna. Oni nisu imali kontakt ni sa komšijama, a kada su pronađeni pošto su se bacili sa solitera oni nisu imali dokumenta kod sebe - kaže izvor "Blica".
Kuća u kojoj su pronađena tela dečaka
FOTO: VANJA ZELENOVIĆ / RINGIER

Kuća u kojoj su pronađena tela dečaka
Pored toga što se proverava da li su bili članovi sekte zbog motiva pronađenih u dnevnoj sobi kuće u kojoj su živeli, istražitelji imaju još jedan pravac istrage.
- Proverava se i da li su nekome dugovali novac. Sve je u domenu nagađanja zašto su to uradili - kaže izvor "Blica" upoznat sa istragom.

U kući roditelja majke muk​

Podsetimo, reporteri "Blica" otišli su u rodni grad Martine P. S. (23) a ispred kuće njenih roditelja vlada muk. Roletne su spuštene, a iz kuće se čuju glasovi. Međutim, niko ne želi da otvori vrata.
- Kada su policajci identifikovali tela Martine i Lava, oni su obavestili majku i oca od Martine. Oni su vest primili poprilično ravnodušno - kaže izvor "Blica".
Kako navodi naš sagovornik, Martinini roditelji su u policiji rekli da nemaju uopšte kontakt sa ćerkom.
Zgrada sa koje su skočili Martina i Lav
FOTO: VANJA ZELENOVIĆ / RINGIER
Zgrada sa koje su skočili Martina i Lav

- Njeni roditelji nisu ni znali da su dobili još jednog unuka - kaže naš izvor.
Kako saznajemo, Martina i Lav su se venčali pre 4 godine i iste godine dobili prvog sina. Nakon toga odselili su se za Novi Sad.
Skočili sa solitera
Podsetimo, mladi bračni par, Martina P. S. (23), kao i muškarac Lav P. S. (25), izvršio je samoubistvo u petak skokom sa zgrade na Limanu 2.
Oni su oko 22 časa u petak ušli u zgradu na Bulevaru cara Lazara 7, popeli se na poslednji sprat, razbili staklena vrata i ušli na krov, a zatim zajedno skočili u smrt, a prema rečima stanara ove višespratnice, oni nisu njihove komšije. Bračni par je identifikovan na osnovu otisaka prstiju.

Kako je "Blic" pisao, ovaj bračni par je živeo na Petrovaradinu.
Juče je otkriveno da je ovaj bračni par, pre nego što su izvršili samoubistvo, ubili sopstvenu decu.
Tela dvojice dečaka od jedne i tri godine pronađena su u kući na Petrovaradinu.
Komšije ovog para su ispričale za "Blic" da su čuli daje M. P. S. iz Slovakinja, a da je L. P. S. iz Vranja.
U kući u kojoj je živeo bračni par sa decom pronađeni su egipatski simboli na zidovima, a sumnja se da su mladić i devojka bili pripadnici sekte.

Sektolog, Dimitrije Pastuović, rekao je za Telegraf.rs da se sumnja da se u ovom slučaju navodno radi o jednoj vrsti satanizma koja je povezana sa egipatskom magijom.
 
OVAJ ZNAK JE NOSILA MAJKA UBIJENE DECE: Evo šta predstavlja drevni simbol, komšije iz KUĆE STRAVE se iselile zbog STRAHA OD SEKTE

OVAJ ZNAK JE NOSILA MAJKA UBIJENE DECE: Evo šta predstavlja drevni simbol, komšije iz KUĆE STRAVE se iselile zbog STRAHA OD SEKTE

Martina P. S. (23), majka koja je u Novom Sadu, zajedno sa partnerom Lavom, kako se sumnja, ubila dvoje dece i nakon toga izvršila samoubistvo, oko vrata je nosila ogrlicu sa znakom Ankh, odnosno egipatski hijeroglif koji predstavlja večni život.
Ovaj znak predstavlja večni život, odnosno besmrtnost.

Izvor upoznat sa slučajem, objašnjava da je takva ogrlica sa znakom Ankh karakteristična za "darkere i metalce".
Porodica koja je živela u prizemlju kuće u kojoj su ubijena dva deteta odmah su se iste večeri iselili, kao i komšije porodice koje su živeli u istom dvorištu kao i Martina i Lav.

- Svi su uplašeni zbog priče o sektama - kaže izvor.
Skočili sa soliteraPodsetimo, mladi bračni par, izvršio je samoubistvo u petak skokom sa zgrade na Limanu 2.

Oni su oko 22 časa u petak ušli u zgradu na Bulevaru cara Lazara 7, popeli se na poslednji sprat, razbili staklena vrata i ušli na krov, a zatim zajedno skočili u smrt, a prema rečima stanara ove višespratnice, oni nisu njihove komšije.

Bračni par je identifikovan na osnovu otisaka prstiju.
Ubrzo potom je otkriveno da je ovaj bračni par, pre nego što su izvršili samoubistvo, ubili sopstvenu decu.
Tela dvojice dečaka od jedne i tri godine pronađena su u kući na Petrovaradinu.
Motivi zagrobnog života
U kući u kojoj je živeo bračni par sa decom pronađeni su egipatski simboli na zidovima.

Navodno, simboli su pronađeni u dnevnom boravku, a u sobi u kojoj su spavali je bio bračni krevet i krevetac.
 
...

Evo poveznice sa americkim tajnim sluzbama
Naime receno je da je ovaj Lav tj oboje su bili pripadnici satanisticke sekte "Temple of Set"

Evo wiki linka o toj sekti:


https://en.m.wikipedia.org/wiki/Temple_of_Set

Dakle oni su nastali odcepljenjem od "Satanine crkve" od poznatog sataniste Levija 1975. A sam kreator je Majkl Andjelo Aquino.

Evo dela gde se vidi da je bio pri PsyOps sluzbama u Americkoj vojsci (dakle to mu je bila i struka i posao da ispire mozgove...)

Born in 1946, Michael Angelo Aquino was a military intelligence officer specializing in psychological warfare.In 1969 he joined Anton LaVey's Church of Satan and rose rapidly through the group's ranks.
In 1970, while he was serving with the U.S. military during the Vietnam War, Aquino was stationed in Bến Cát in South Vietnam when he wrote a tract titled "Diabolicon" in which he reflected upon his growing divergence from the Church of Satan's doctrines.[14] In this tract, teachings about the creation of the world, God, and humanity are presented, as is the dualistic idea that Satan complements God.[15] The character of Lucifer is presented as bringing insight to human society,[16] a depiction of Lucifer that was inherited from John Milton's seventeenth-century epic poem Paradise Lost.[

Dakle jasno kao dan ko i cije sluzbe stoje iza satanistickih masovnih ubistava i samoubistava u Srbiji u poslednjih godinu dana...i Ribnikar i Mladenovac i evo sad Novi Sad......
 

Back
Top