Deca Lebensborna

Doom Rider i Blau i se vi sprdate sa SS-uniformom ili ste ozb.hahaha koji ste likovi -carevi.Da ste na primer u ovoj cionistickoj okupiranoj zemlji obukli SS-uniformu i otisli takvi na ulicu,pa prvo bi vas tasteri odrukali i dosla bi lepo murija i nepravedno bi ste bili privedeni na primer.Jer po ustavu ove zemlje i vecina zemalja u Evropi zakonom je zabranjeno propagirati i promovisati zlocinacku Nacional-Socijalisticku iliti pogdrno nacisticku ideologiju,ali zato jos zlocinackiju komunisticku nije zabranjeno,koje li ironije.Zato li jos vece ironije u svetskom cionistickom bastionu pod imenom USA,nositi i propagirati znakove nacisticke ideologije nije zakonom zabranjeno.Divi Bastioni,alo decko koji ti je,sta si se uplasio,nema ovde zlih Nemaca-Nacista,bar ne ovde na ovom forumu i u ovoj zemlji.Ja sam dobar ko lebac,previse emoitvan da bi bio Nacista,jbg.,tako da nema potrebe da se plasis. ;) .

Doom Rider i Blau i se vi sprdate sa SS-uniformom ili ste ozb.hahaha koji ste likovi -carevi.Da ste na primer u ovoj cionistickoj okupiranoj zemlji obukli SS-uniformu i otisli takvi na ulicu,pa prvo bi vas tasteri odrukali i dosla bi lepo murija i nepravedno bi ste bili privedeni na primer.Jer po ustavu ove zemlje i vecina zemalja u Evropi zakonom je zabranjeno propagirati i promovisati zlocinacku Nacional-Socijalisticku iliti pogdrno nacisticku ideologiju,ali zato jos zlocinackiju komunisticku nije zabranjeno,koje li ironije.Zato li jos vece ironije u svetskom cionistickom bastionu pod imenom USA,nositi i propagirati znakove nacisticke ideologije nije zakonom zabranjeno.Divi Bastioni,alo decko koji ti je,sta si se uplasio,nema ovde zlih Nemaca-Nacista,bar ne ovde na ovom forumu i u ovoj zemlji.Ja sam dobar ko lebac,previse emoitvan da bi bio Nacista,jbg.,tako da nema potrebe da se plasis. ;) .

Да се отворено прошетају у тим униформама стигли би до прве групе људи која би их линчовала. А после би их покупила полиција онако поломљене.

Obrisali mi zadnji post na ovu temu,hvala moderatori,znam da ISTINA BOLI. ;) .Haha Hordak tebra nije ti losa ideja ,tesko i tada da bi mogli da izbegnu linc Judeofila,ali nikada se ne zna.Samo u vezi teme,sta je Lebensborn program bio losiji od danasnjeg cionistickog-USA-ISAKOVSKOG medjurasnog mesanja iz INTERESA?Cak je po svim parametrima ovo sto se danas radi jedno 3 do 10 puta gore od nemackog- SS-ovskog Lebensborna.

Poslednja izmena:
Hahaha,koji si lik tebra.Pogledaj SF seriju Farscape,videces uspesnost i slicnost programa radjanja Mirocuvara-Sabejsana sa Lebensborn.Inace Mirocuvari-Sabejsani u Farscape su rasa koju su skoro psiho-fizicka ista kao mi Ljudi,samo su razlike sto su oni tehnoloski mnogo napredniji od nas i sto su oni hladnokrvni a mi toplokrvni,znaci ne podnose toplotu i ne znoje se kao mi.Inace Mirocuvari-Sabejsani si u seriji jedna od najjacih rasa i civilizacija u nasoj galaksiji,jedini pandan su im veoma zli-gusteroliki-mocni Vanzemaljci po imenu Skarani koji imaju vulgaran cilj a to je da osvoje celu nasu galaksiju,za razliku od Mirocuvara-Sabejsana koji imaju zadatak da unaprede galaksiju doduse na svoj perfidan nacin.Inace Mirocuvari-Sabejsani imaju doktrinu veoma slicnu nasem bivsem Trecem Rajhu,samo jedno 3 puta delotvornije,tako da imaju i nadimak svemirskih Nacista.Ta aluzija u Farscape-u koliko sam shvatio je da je negde u Svemiru veoma uspesan,efikasan i delotvoran pandan nasem-bivsem Nacional-Socijalizmu,samim tim imaju program radjanja slican nemackom-SS-ovskom Lebensbornu,samo je ta razlika da oni imaju fore da sami izaberu kompatibnilnog para za reprodukciju do na primer 30 ili 40 godine,posto sam zaboravio da spomenem da Mirocuvari-Sabejsani zive znatno duze od nas Ljudi,to je jos jedna razlika.Ali taj par mora biti cisto racionalne prirode kako bi porodica bila cvrsta,jaka i delotvorna,jer ako je taj par iz nekih emocija onda se smatra da su mlaki,nesigurni i nedelotvorni a samim tim losi za Mirocuvarsku-Sabejsansku rasu i civilizaciju.Kod programa radjanja Mirocuvara-Sabejsana je znaci striktno zabranjeno ispoljavanje svake vrste platonske-romanticne-sladunjave emocije,vec samo emocije koje su u vezi sa borbom,sluzenjem svojoj rasi i civilizaciji i pomaganju svog kolege u borbi.Dok koliko ja vidim kod Lebensobrna nije bilo striktno takvog pravila u vezi emocija,samo je bilo pozeljnije da je mladi par racionalne prirode,ali ako je bio iz emocije nista strasno,to se kao ste se kazalo u NSDAP-u i Nemackoj pred WW2 i tokom stvara porodicni-arijevski duh.Znaci program radjanja kod Mirocuvara-Sabejsana u Farscape-u je za klasu stroziji od Lebenborna,znaci Lebensborn nije definitvno najgori program za radjanje,vec sta vise kada se bolje razmisli ima mnogo zdravo-razumskih-prirodnih odnosno ljudskih elemenata za razliku od danasnjeg USA-ISAKOVSKOG-CIONISTICKOG medjurasnog-interesnog mesanja. ;) .

Poslednja izmena:

Back