DRAGI CLANOVI FORUMA...MOJ PROBLEM JE SLEDECI.I JA I MUZ IMAMO DECU IZ PRVOG BRAKA KOJA ZIVE SA NAMA U ZAJEDNICI.A PRI TOM NEMAMO ZAJEDNICKO DETE.PROBLEM JE NESLAGANJE I NETRPELJIVOST MEDJU MOJOM I NJEGOVOM DECOM.Sa njim sam u braku od skoro i ja i cerka koja ima tri god zivimo sa njim u njegovoj kuci sa njegovom cerkom od sest god i sinom od jedanaest.Uslov koji mi je muz postavio kako bi me njegova deca prihvatila je taj da nemamo zajednicko dete niti da se vencavamo.Koliko je to ispravno?Uz to moja cerka i njegova se ne podnose zbog ugrozenosti polozaja njegove cerke koja nije vise glavna u kuci ni jedino zensko dete pa je netrpeljivost ogromna.Ja pokusavam da zastitim svoje dete koje ima samo tri godine a on mi ne dozvoljava da imam autoritet prema njegovoj deci koja kako kazu nisam im ja majka niti dozvoljava da ih vaspitavam.Najprostije receno u kuci nemam pravo glasa ni na sta sto se tice njegove dece i tu nastaju nase svadje jer ja smatram da nije u pravu da mu je cerka razmasena i dozvoljava joj da radi sta hoce.Kad oni sad sa sest i jedanaest godina ne dozvoljavaju meni da pricam telefonom jer je to njihova kuca sta da ocekujem za deset godina ili kad odrastu.Sto je najgore on njih u svemu podrzava i tu ih jos vise hrabri a samnom ne zeli da razgovara o tome.Uz sve to previse je ljubomoran i posmatra me isto kao njegovu bivsu zenu koja ga je ostavila i njega i decu i preudala se za drugog a on tiho i kradom pati za njom i sad veruje da su sve zene iste i ponasa se tako da nemogu da disem u kuci.gusim se i osecam se kao kucna pomocnica koja kuva pere cisti a nema pravo glasa ni na sta nesmem sama ni u kupovinu nemam svoj mobilni na fiksni kontrolisu sadrzaje mojih razgovora jer veruje da ga varam i radim mu iza ledja samo zato sto sam mladja od njega trinaest godina.Ne da mi da se zaposlim jer kako kaze tamo ce me spopadati muskarci.Osecam se kao u zlatnom kavezu gde mi je sve dodeljeno na kasicicu.Sto je najgore i ja patim za bivsim muzem koga sam ja ostavila jer je otisao u zatvor zbog prevare loseg drustva itd.Moj bivsi muz otkako je izasao iz zatvora preklinje me da napustim sav taj haos od braka i da mu se vratim.Ja sam sa njim zivela sest godina u vanbracnoj zajednici i sada kaze da je se opametio i odlucio da presece sve i nasoj cerci pruzi pravi dom i porodicu kraj oba roditelja kakav zasluzuje.Inace nasa cerka je jako vezana za njega i on za nju.a ja ga jos nisam prebolela jer je svarno divan otac ali me strah da li se zaista promenio kako kaze jer ja sam njega ostavila zbog njegove nemarnostri i neodgovornosti.STA DA RADIM POMOZITE?