Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
imala svetlu kosu kao mala... i dugo ostala tako, jako svetlosmedja, sareno plava kad se ode na more... mada, ja sam i sad smedja, ne previse tamnokosa... i svetlim na moru, mada retko idem na more.
ja još nisam čuo da crnokos postane.....riđ el.??.......mada je mogooće...nedostatak pigmenta i izoozetno svetao ten...kod jako tamne kose ...este..ide nijansa na crveno.....znam za ovo šo piše goloob...plavoošani koji postanu tamnokosi.....moja mama je imala svetlu kosu...al već u ranom detinjstvu je postala crnokosa.....al ima veoma neobičnu boju očiju...čelično-pavo-zelene....koje znaju da potamne i boodu brao.... nema znači tamne oči...misim da to ima neku ulogu...ne znam..tako mi se čini... e...pazi kolicku rožnjaču ima ono crnče.....tačkica...sočiva.... a ovi plaoošani....peglali im kosu i farbali... ko naši ganci....sad ufatim klinca sa zelenjaka.......sa zelenim pramenovima ili farbanog...u plavo...
Мени се није променила боја косе... на велико разочарење читаве фамилије...
А надали се да ће да потамни до поласка у школу.. па у пубертету... ал јок...
Мама никада није научила да не поцрвени када одговара на питање ''Госпођо, на кога вам ово дете има овако чудну боју косе?''
Sa tom plavom si se rodio, negde oko treće-četvrte ti je konačno otpala i dalje raste samo crna, sumnjam da ti je trajala do 15-16. I nema veze sa precima, već je veoma zastupljena pojava kod tamnokosih.
Bebama kosa otpadne u prvih nekoliko meseci. Moj Stele se rodio sa crnom kosom, pa mu je skroz otpala, i sad je plav, svetlo, svetlo plav. Verujem da ce mu kosa potamneti. I meni je tako, bila sam rodjena sa crnom kosom, posle mi je izrasla plava, a oko 3 god. je pocela da tamni. I sad sam tamno smedja.. Tj, plava,ali farbana plavusa...
Inace smo i ja i suprug tamni, pa me cesto zeza da ne zna na koga je dete plavo...
a sto vam je cudno da ima crnaca sa plavim ocima i kosom...koliko ima samo slucajeva da se rode beli a cela porodica su crnci...zaolutao neki belacki gen iz vremena robovlasnistva kada su jadnice bile poslusne sluskinje ili svirepo silovane...sve jedno nista cudno...mislite o tome