Деца и светла коса

te je to slagao?
Znam nekoliko slucajeva da su imali crnu kosu kao klinci a onda im u pubertetu posvetlela i postala crvenkasto smedja... (Bez hemije

ja još nisam čuo da crnokos postane.....riđ el.??.......mada je mogooće...nedostatak pigmenta i izoozetno svetao ten...kod jako tamne kose ...este..ide nijansa na crveno.....znam za ovo šo piše goloob...plavoošani koji postanu tamnokosi.....moja mama je imala svetlu kosu...al već u ranom detinjstvu je postala crnokosa.....al ima veoma neobičnu boju očiju...čelično-pavo-zelene....koje znaju da potamne i boodu brao.... nema znači tamne oči...misim da to ima neku ulogu...ne znam..tako mi se čini... e...pazi kolicku rožnjaču ima ono crnče.....tačkica...sočiva.... a ovi plaoošani....peglali im kosu i farbali... ko naši ganci....sad ufatim klinca sa zelenjaka.......sa zelenim pramenovima ili farbanog...u plavo...

Poslednja izmena:
Мени се није променила боја косе... на велико разочарење читаве фамилије...:confused:

А надали се да ће да потамни до поласка у школу.. па у пубертету... ал јок...
Мама никада није научила да не поцрвени када одговара на питање ''Госпођо, на кога вам ово дете има овако чудну боју косе?'' :lol:

Sa tom plavom si se rodio, negde oko treće-četvrte ti je konačno otpala i dalje raste samo crna, sumnjam da ti je trajala do 15-16. I nema veze sa precima, već je veoma zastupljena pojava kod tamnokosih.
Bebama kosa otpadne u prvih nekoliko meseci. Moj Stele se rodio sa crnom kosom, pa mu je skroz otpala, i sad je plav, svetlo, svetlo plav. Verujem da ce mu kosa potamneti. I meni je tako, bila sam rodjena sa crnom kosom, posle mi je izrasla plava, a oko 3 god. je pocela da tamni. I sad sam tamno smedja.. Tj, plava,ali farbana plavusa...
Inace smo i ja i suprug tamni, pa me cesto zeza da ne zna na koga je dete plavo...

a sto vam je cudno da ima crnaca sa plavim ocima i kosom...koliko ima samo slucajeva da se rode beli a cela porodica su crnci...zaolutao neki belacki gen iz vremena robovlasnistva kada su jadnice bile poslusne sluskinje ili svirepo silovane...sve jedno nista cudno...mislite o tome:)

Back