Lilith89
Primećen član
- Poruka
- 568
Primecujem da ima dosta mladih,da kazem dece('93,94,95..godiste)na ovom forumu.Naravno nista protiv toga nemam,niti imam prava i razloga da bunim,ali citajuci njihove postove i teme koje otvaraju primecujem da na taj nacin pretezno traze savete ili resenje nekih svojih problema.Zanima me jedno(pretezno se odnosi na osobe koje imaju decu,ali naravno svacije misljenje je dobrodoslo),kako vi gledate na to?Da li mislite da se oni ovde pojavljuju samo radi zabave ili je sve poslediva otudjivanja i usamljenosti?kako bi ste vi reagovali da vase dete posecuje forum?Da li bi ste imali nesto protiv toga,ili ne,iz prostog razloga jer i vi to cinite?
Moje licno misljenje,kada god procitam tako neki ''deciji''problem jeste da su oni usamljeni.U tim godinama(uopste to nije bilo davno)ja sam uglavnom razgovarala sa drugaricama ili sa roditeljima...?
Bas me zanima misljenje ljudi koji imaju decu ili uopste u nekom su blizem kontaktu sa decom.
P.S.
Izvinjavam se unapred svima ako je ova ili slicna tema postojala.
Moje licno misljenje,kada god procitam tako neki ''deciji''problem jeste da su oni usamljeni.U tim godinama(uopste to nije bilo davno)ja sam uglavnom razgovarala sa drugaricama ili sa roditeljima...?
Bas me zanima misljenje ljudi koji imaju decu ili uopste u nekom su blizem kontaktu sa decom.
P.S.
Izvinjavam se unapred svima ako je ova ili slicna tema postojala.