deca i fejs

Ova tema lagano poprima tok diskusije ko više lupa gluposti na internetu - matori šišmiši ili sveznajuća balavurdija.

Hajde sad da se diskriminišemo po starosnoj dobi :) i dokažemo intelektualnu nadmoć forumaša u odnosu na sve internet pojave.:roll:

Forumaška klapa ti je najjača. Više sam stvari naučio na pojedinim forumima nego na fejsbuku, gdje je toliko dezinformacija za nepovjerovati.

al onda rizikuje da bude neupućeno, a neupučćena deca stagniraju među drugarima, a onda se oseti manje vrednim, a onda to rađa komplekse, pogotovo kod sitne dece i kod dece u pubertetu, a ti to svom detetu ne želiš, zar ne ?

Treba balavcima dati pristup netu, ****** ne mogu ništa reći kada sam i ja fejsbuk prvi put napravio tamo dok sam bio 7. razred, to je neka 2008/09. Shvatiće oni s vremena na vrijeme neke stvari, a neki bogam i neće al' dobro to nije na meni. Uglavnom, sve dok ne zavire u deep web, biće na sigurnom jer je deep web jači od bilo koje vlade i tajne službe...

Živimo u uzbudljivom vremenu gdje svjedočimo nastajanju i raspadu takvih imperija kao što su my space i nokia.

- - - - - - - - - -

Koji je to tempo čovječe, ovi mlađi već nemaju pojma šta je my space.

NOKIA se i dalje fura kod mene. I sledeci mobilni ce biti NOKIA, posto je ovaj moj star 7-8 godina sigurno i polako na izdisaju. Ali svakako mi je bolje sluzio i duze trajao od sugavog Samsung Galaxy smartphone-a.

Back