- Poruka
- 129.906
Da li maloletnoj deci treba zabraniti da kreiraju fejs nalog? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro pitanje.. po nekim zakonima u nekim zemljama osoba tek sa 21. moze da radi neke stvari..vecinski sa 18.., vreme stupanja u prvi seksualni kontakt je negde u proseku 16-18 godinakol'ko maloletnoj 12, 15, 18, 21?
crvena tacka sa brojem kao na tv?![]()
Ja bih smo detetu napravila nalog temo negde kada napuni 13-14 godina, i saopstila mu uslove koriscenja. Objasnila mu kako se koristi, koje opasnosti postoje i slicno. Mislim da sve oko cega se pravi halabuka samo provocira dete da to radi i to da radi pogresno.
Treba vaspitati odgovorno dete, koliko god je tu moguce. Onda fejs nece biti problem.
Sto zabraniti? Socijalne mreze su dobra stvar - ako ih koristis kako treba, a ne da bi kacio selfije iz kupatila... Meni je nalog na fb koristan u poslovnom smislu, jer mi je to najlaksi i najjeftiniji nacin reklamiranja...
Sto zabraniti? Socijalne mreze su dobra stvar - ako ih koristis kako treba, a ne da bi kacio selfije iz kupatila... Meni je nalog na fb koristan u poslovnom smislu, jer mi je to najlaksi i najjeftiniji nacin reklamiranja...
Da, znam...sve sami biznismeni ovde, koji to koriste iskljucivo u poslovne svrhe, cim covek napise da je to zabava za asocijalu i ostale problematicne likove.
Ustvari, zabole me...ne bih ja to zabranio da se ja ista pitam...samo cepajte. Onih X ljudi koji su nastradali na ovaj ili onaj nacin zbog toga, oni su kolateralna steta. Nista strasno.![]()
Da li maloletnoj deci treba zabraniti da kreiraju fejs nalog?![]()
pomeriti granicu punoletstva na 21 za sve
uvesti obavezni vojni rok u trajanju od jedne godine za sve sposobne i muskarce i zene
i napraviti poseban program gde ce zene da uce sve sto treba da nauce
mislim da svim ljudima treba zabraniti fejs...
- - - - - - - - - -
ganisa u potpunosti se slazem sa tomom,samo u 3 pasusu dodaj i muskarce..
a da se zabrani svima ...makar probno na dva tri meseca ?!