Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
mene medo rastura
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma on je show zhivi, jednom mu je sestra pevala neku pesmicu, usput ubola prst, povadila pola epruvete krvi a on trepnuo nije .... samo da je muzika... ali tad je imao oko godinu ipo ... sada to ne bi proshlo ... inache smo dobili rezultate , ref. vrednost je manje od 60 (to je kao dobro) on ima 59,20 ... 'bem ti, sad opet ne znam shta je
![]()
mozda je najpametnije da budu kod sveki onda, bar tih prvih par dana, mada sve zavisi kada bebac oduci napolje : )
ja sam se urekla samo tako sa onim hvaljenjem da prespava noc, znaci noacs na svakih sat vremena, po pola sata uspavljivanja, a place tuzno bas, tacno je zub, sada sam kao zombi
idalje smo sami od 07-8h ujutru do posle ponoci uglavnom, ja ne znam kako izdrzavam vise, na ivici snage sam, posebno kada me ovako zezne sa spavanjem, huh
jao, tsy, verujem da ti je tesko
ja sada razmisljam kako cu bez vladete kad budem morala u porodiliste, nije mi dobro kad pomislim da cemo se razdvojiti, kako ce on to mali da razume, uzas, a bas smo vezani jako :/ moram ga natrenirati do leta malo
jel ima neko da mu je TSH povišen? kao da sam čitala ovde, ali se ne sećam... ja danas pokupila rezultate.
insulin opet u nebesima, i TSH povišen. to još nisam imala. dala mi glucopfage za insulin i eutirox za TSH. jel to sad moram doveka da pijem, ili samo dok se stabilizuje? nisam srećna uopšte.
i dijeta. bemtiživot.
ali mi bar prolaktin nije visok....
ne znam kakav je tvoj stariji
moj vladeta je izuzetno osetljivo dete, mislim osetljivo osecajno, u tom smislu, vezan jakooo za mene, moja maza, nezan, mio....
i kada nas ima 10 u prostoriji, samo kod mene ide...
znaci jednostavno ja njega ne mogu zamisliti takvog da me ne vidi i ne pogleda ni dva minuta.... :/
hvala zenske
sumara, ne znam za stariju decu i igracke, jedva hvatam i ovaj uzrast : ))
sali, sara meni uopste ne deluje mladje, ali uopste, ni po velicini ni po ponasanju
nama i danas njih dvoje/troje reklo "kako je slatka seka" i tako
nego, hocu ovih dana da ga vodim na onaj trg otvrenog srca, ima nekih mjuzikla i predstava za decu, kontam da je mali ali mislim da ce mu biti zanimljivo desavanje, klovnovi, deca, muzika, pozoriste na otvrenom itd...
sad smo 73 cm dugacki i nije mi jasno kako vise onda ne stane u krpe koji su broj 74....taman su mu krpice koje su broj 80...jel i vi imate taj problem sa brojevima?