Deca 1-3 godine (toddlers)

Ivan uziva kod mojih
pitao je jednom za mamu, moja mama mu objasnila da sam otisla u Bg kod doktora da vidimo sta radi beba,
on je rekao "dobro" i nista
nije plakao za spavanje, nije plakao ni kad se probudio, nista
super je
meni bas drago
lepo njemu a lepo i mojima
tek u ponedeljak ce neko ici po njega, ako ja ostanem sutra u Visegradskoj

....ono moje ludo dete kaze da malo odmori da vidi jel je boli od nosanja Cupavice
nekako su se dogovorile da ide sama do vrtica da je vise ne nosi....pa ako je bude
bolelo i dalje tek onda ce kod lekara:mrgreen:

...Jexy, a zasto ga ne ostavis kod mame dok si ti u bolnici, neka ga malo i kod one
bake, znam sigurno da ga je zeljna jer ne zivi blizu, i znam koliko joj je to tesko...mislim
znam....gledam po sebi...:(

....ono moje ludo dete kaze da malo odmori da vidi jel je boli od nosanja Cupavice
nekako su se dogovorile da ide sama do vrtica da je vise ne nosi....pa ako je bude
bolelo i dalje tek onda ce kod lekara:mrgreen:

...Jexy, a zasto ga ne ostavis kod mame dok si ti u bolnici, neka ga malo i kod one
bake, znam sigurno da ga je zeljna jer ne zivi blizu, i znam koliko joj je to tesko...mislim
znam....gledam po sebi...:(

Afrro, kod moje mame je sad :D
u selu, sa mamom, tatom, mojim bratom, snajkom, Janom i Pavlom
uziva covek

idemo mi tamo cesto, samo smo ga sad prvi put ostavili samog

...ukapirala sam ja da je kod tvojih i da mu je lepo, a i vreme je lepo, pa sam razmisljala
da bi mu prijalo tamo jos malo kad vec uziva dusa mala...:heart:

bice on tamo dok ne ja ne izadjem iz bolnice
taman cemo i radove da zavrsimo po kuci
inace, malopre mi mama rece da je NAPOKON piskio u nosu, aleluja
i to je sam trazio :D

juce je bio odusevljen kukuruzom, pa je skakao, pa se valjao po onim kolima, uzivancija..

a ja sam opet pocela da oticem, noge su mi haos
ne kao prosli put, ali ako nastavi ovako, bice...:(

bice on tamo dok ne ja ne izadjem iz bolnice
taman cemo i radove da zavrsimo po kuci
inace, malopre mi mama rece da je NAPOKON piskio u nosu, aleluja
i to je sam trazio :D

juce je bio odusevljen kukuruzom, pa je skakao, pa se valjao po onim kolima, uzivancija..

a ja sam opet pocela da oticem, noge su mi haos
ne kao prosli put, ali ako nastavi ovako, bice...:(

...da videla sam fotku, uziva decko :super:
..to za nosu valjda vidi od dece tvog brata, pa onda hoce i on
i bas lepo taman da se resite pelena skroz...

...toplo je Jexy i to je sigurno zbog toga, izbaci so koliko god moze, ustvari
da ti ja ne solim pamet znas i sama...

...da videla sam fotku, uziva decko :super:
..to za nosu valjda vidi od dece tvog brata, pa onda hoce i on
i bas lepo taman da se resite pelena skroz...

...toplo je Jexy i to je sigurno zbog toga, izbaci so koliko god moze, ustvari
da ti ja ne solim pamet znas i sama...

ma jeste on video od njih i gledao
jos se mi dogovorimo sa decom da ovi namerno piske u kake u nosu da on vidi
pa ga mama vodila svaki put u kupatilo kad ide Pavle da vidi kako bata piski sam
i on kaze "ocu da piskim na solju kao Paja"
ja ga skinem "ocu saaaaammm da drzim pisu"
i ne uradi nista...i danima tako
"obuci me mama" i cim ga obucem on prijavi "piskio sam na pod"
ludilo

i eto danas je napokon piskio u nosu, pupupu

ma jeste on video od njih i gledao
jos se mi dogovorimo sa decom da ovi namerno piske u kake u nosu da on vidi
pa ga mama vodila svaki put u kupatilo kad ide Pavle da vidi kako bata piski sam
i on kaze "ocu da piskim na solju kao Paja"
ja ga skinem "ocu saaaaammm da drzim pisu"
i ne uradi nista...i danima tako
"obuci me mama" i cim ga obucem on prijavi "piskio sam na pod"
ludilo

i eto danas je napokon piskio u nosu, pupupu

...:heart:

Evo da vam malo mahnemo, igramo se više nego što kuckamo ovde ;)

DSCF4768.jpg
Aaaaa.jpg
Aca.jpg
AKI.jpg

Juče napunili 17 meseci :bye:

..maza mamina.. :) ..mozda je ukapirao ko najbrze potrchi kad se oglasi, ovako ili onako.. :zag:

..ja i dalje mislim da je najvaznije da ne skontaju da nam je stalo.. :)

kad sam probala krajem avgusta da mu skinem pelenu, upisao se 3 puta za sat vremena. stoji onako u cudu, mokar, malo posramljen. ja odmahnem rukom I kazzem "ma nema veze, drugi put ces da piskis kao bata ". sada je to "ma nema veze" njegova svaka druga receica kad napravi neko s.ranje u kuci :lol: samo cujem kako je nesto palo, lupilo I njega kako cvrkuce "mama, ma nema veze " :lol:

Zene pomagajte, moja mladaj cera ima 4, od srede ima malu T, 37, 7 najvise, a juce se popela na 39,5. Skinula sam je nocas i bila je dobro do pp spavanja i sad vidim da je ponovo visoka, 39,3. Grlo nije crveno, ne kaslje, nema proliv a zali se da je boli stomak. Da li moze biti urinarna inf? Kako se ona manifestuje? Ceka me jos jedna luda noc jer je nedelja i ne bih da je vodim u dezurnu. A i ja imam neke konsultacije veceras u vezi sa mojim mukama...sama sam, muz nije tu, nema ko da ode sa mnom, nema ko da cuva stariju. Aaaaaaaaa!!!! Gde si Cicak da te pridavim kad pocnes sa pricom "nek je neko pricuva" :))

Zene pomagajte, moja mladaj cera ima 4, od srede ima malu T, 37, 7 najvise, a juce se popela na 39,5. Skinula sam je nocas i bila je dobro do pp spavanja i sad vidim da je ponovo visoka, 39,3. Grlo nije crveno, ne kaslje, nema proliv a zali se da je boli stomak. Da li moze biti urinarna inf? Kako se ona manifestuje? Ceka me jos jedna luda noc jer je nedelja i ne bih da je vodim u dezurnu. A i ja imam neke konsultacije veceras u vezi sa mojim mukama...sama sam, muz nije tu, nema ko da ode sa mnom, nema ko da cuva stariju. Aaaaaaaaa!!!! Gde si Cicak da te pridavim kad pocnes sa pricom "nek je neko pricuva" :))

Nadam se da je bolje. Kod Juniora ume T da skoci nakon spavanja, pa od kako sam se par puta istripovala, uvek sacekam bar pola sata od ustajanja pa tek onda merim. Pojma nemam za Urinarnu inf, ali mislim da bi se zalila da je pece dok piski. Sve u svemu nisam ti pomogla, ali zato vam saljem :cmok:

...samo da kazem ako koga od vas interesuju jakne za devojcice, ja sam danas u Zari kupila mojoj Cupki prelepu zimsku jaknu sa dva lica...nije nesto ni skupa
bila s' obzirom da su im dzempercici oko 1.800 dinara...jakna je 3.200 i neki dinar...da ne trazim sad racun...ima kapuljacu koja se doduse ne skida, ali je ne
promociva...sto se mene tice jako sam zadovoljna kvalitetom...pa eto da znate, mozda nekom treba.....

..pozdrav, i ljubte svoju decicu:herat:

..bila ja, ali nisam nesto zagledala, tad me nije zanimalo, ali su sigurno skuplje od ove sto sam kupila...i nisu sa dva lica, vec klasicne....

...cak sam videla neke stvari koje je Cupavica imala jos kao beba, sto znaci da nam salju robu koja je iz kolekcije od pre 2 ipo godine, ako
ne i ranije....sigurno ne sve, ali eto ima i toga....i haljinice od trikotaze recimo, i svasta jos nesto sto je njoj vec odavno malo ovde se nudi,
po nekim cudnim cenama, u odnosu na ono sto smo mi placali tamo kad smo kupovali...
..imas njihov sajt kod nas pa pogledaj tamo sta se nudi...mada nema na sajtu bas svega sto ima u radnji...i to mi je cudno bas...

Irina dobila temperaturu ...38 :(

a rezultat krvi od ponedeljka pokazao virus a u nosu nasli pneumokok...rezistentan skot na sve osim na hloramfenikol
bilo joj bolje,prestala i da kaslje i sve i sad odjednom T
sutra cu je odvesti opet da joj odrade ks pa pravac kod dr
plasim se da nije urinarno nesto jer se sinoc zalila da je boli ribica

Back