Deca 1-3 godine (toddlers)

NOVKA, stvarno si ista, ne menjas se zeno! :) klinci ko med... ;)
SISKO, mala je smizla prava... :)
KIS, Andrej ce izgleda biti neki 'kompjuteras', kako on tako mali zna da koristi komp, ne verujem... :) bas mi zao za gofance, muke su to, daj mu jogurt sa onim psenicnim klicama, za par sati ima da izadje...

Kriminalni su sa nazivima za govanca... abas sam se iamejala... ahahah... :) ;)

Ja sam mog malog malopre uspavala usisivacem... navikli ga na ruke(mi smo krivi) i sad nista ne mozemo uraditi, kako ga spustis kmeci, nista ne pomaze... i ja lepo uzmem usisivac upalim, usput malo usisam, za 8 minuta u carstvu snova... :) ahaaha...
PS. ebes ljulju ako uz nju ne dobijes i usisivac... :mrgreen:

Poslednja izmena:
Jeste, normalno se ponasa, smeje se, igra se...
Samo povremeno kaze "Uuu guza, kaki" i onda se napinje par minuta, tako je izasao klikercic, inace nista ne izadje, samo se isprducka malo.

:( pile malo, bas mi je zao valda danas bude nesto, mi smo juce pokusavali jedno 5 puta i jedva izaslo nekoliko klikercica ali ubrzo posle toga se je bas lepo izkakio, nadam se da ce i kod vas biti slican slucaj, moj jede jako malo cokolade ali mu je dovoljno 2-3 kockice da ima problema sa stolicom ( bar mi se cini da uvjek posle cokolade ima mali zatvor)

nego da li se je nekom desavalo da djetetu krene krv na nos bez ikakvog povoda, mene vec pocinje da zabrinjava u poslednja 2 mjesaca otprilike jednom u 7-15 dana mu krene krv i to samo malo obrisem i odmah stane ali me brine sto se to obicno desava kad je miran, znaci nije doslo do udarca nije ni skakao... suprug kaze da bez veze panicim... a ja bi ga najradije vodila doktoru

:( pile malo, bas mi je zao valda danas bude nesto, mi smo juce pokusavali jedno 5 puta i jedva izaslo nekoliko klikercica ali ubrzo posle toga se je bas lepo izkakio, nadam se da ce i kod vas biti slican slucaj, moj jede jako malo cokolade ali mu je dovoljno 2-3 kockice da ima problema sa stolicom ( bar mi se cini da uvjek posle cokolade ima mali zatvor)

nego da li se je nekom desavalo da djetetu krene krv na nos bez ikakvog povoda, mene vec pocinje da zabrinjava u poslednja 2 mjesaca otprilike jednom u 7-15 dana mu krene krv i to samo malo obrisem i odmah stane ali me brine sto se to obicno desava kad je miran, znaci nije doslo do udarca nije ni skakao... suprug kaze da bez veze panicim... a ja bi ga najradije vodila doktoru

http://forum.krstarica.com/showthread.php/299237-Krvarenje-iz-nosa-kod-dece

Ja moram da vam se pozalim. Negde moram da se iskukam, ocu da dilnem.
Ovaj moj se skoro svako jutro budi sa zapusenim nosem, ali tokom dana ne bude nista. Evo od jutros kija i blago slini. I recicete mi nije to nista ali...
Juce sam izbrojala, od oktobra na ovamo popio je 5 puta hemomicin, cefaleksin, palitreks, amoksicilin i longacef- to je bre 9 antibiotika. A o brufenima i eferalganima da ne pricam. I svaki put krene kao kijavica. Alergo probe smo odradili na inhalacione alergene i bile su sve negativne.
Stvarno vise ne znam sta sa njim da radim, zdravo se hrani, voce, povrce, med, cedjeni sokovi, salate. Vodila ga na zimovanje sad ce na more.
Ocajna sam :(:sad2:.

Back