Nastasa
Aktivan član
- Poruka
- 1.410
ja sam A davala i espumisan pa ako imas probaj.. odllicna ideja za bilo koji caj protiv grcevadobro je sto u opste nisam zakasnila sa odgovorom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam A davala i espumisan pa ako imas probaj.. odllicna ideja za bilo koji caj protiv grcevadobro je sto u opste nisam zakasnila sa odgovorom
klinci ko med... 
bas mi zao za gofance, muke su to, daj mu jogurt sa onim psenicnim klicama, za par sati ima da izadje...
ahaaha...

..meni su creepy ti stalkovi za bebe, ne znam za vas..![]()

o mi ca mala..\o mi ca mala..\
masiraj mu stomak..
a jel on veseo, jel hoce da trchkara?
Jeste, normalno se ponasa, smeje se, igra se...
Samo povremeno kaze "Uuu guza, kaki" i onda se napinje par minuta, tako je izasao klikercic, inace nista ne izadje, samo se isprducka malo.
pile malo, bas mi je zao valda danas bude nesto, mi smo juce pokusavali jedno 5 puta i jedva izaslo nekoliko klikercica ali ubrzo posle toga se je bas lepo izkakio, nadam se da ce i kod vas biti slican slucaj, moj jede jako malo cokolade ali mu je dovoljno 2-3 kockice da ima problema sa stolicom ( bar mi se cini da uvjek posle cokolade ima mali zatvor) pile malo, bas mi je zao valda danas bude nesto, mi smo juce pokusavali jedno 5 puta i jedva izaslo nekoliko klikercica ali ubrzo posle toga se je bas lepo izkakio, nadam se da ce i kod vas biti slican slucaj, moj jede jako malo cokolade ali mu je dovoljno 2-3 kockice da ima problema sa stolicom ( bar mi se cini da uvjek posle cokolade ima mali zatvor)
nego da li se je nekom desavalo da djetetu krene krv na nos bez ikakvog povoda, mene vec pocinje da zabrinjava u poslednja 2 mjesaca otprilike jednom u 7-15 dana mu krene krv i to samo malo obrisem i odmah stane ali me brine sto se to obicno desava kad je miran, znaci nije doslo do udarca nije ni skakao... suprug kaze da bez veze panicim... a ja bi ga najradije vodila doktoru
mnogo si mi pomogla sta da kazem, osim prvo djete svaka sitnica me zabrine 

Kakio je!![]()
pa ne moze jedno govance nas da pobedi!Ovom samo majka moze da se obraduje!![]()
ma super samo nek je izaslo napolje 

.