Debljina

Nemam predrasude prema gojaznim ljudima, generalno ne stvaram mišljenje i ne osuđujem ljude na prvi pogled.... E sad ako je masan/na, prljav/a, mrzi je/ga da ustane da posluže sami sebe već cimaju druge za rukav, žene koje idu u prodavnicu bez po blama u spavaćici, e onda formiram mišljenje i teže ga je promeniti u tom slučaju z:D

što rekla JK neko voli lepo da izgleda, neko voli da jede
ne merim ljude na kilo
a smehotres su ovi koji se šatro brinu za tuđ holesterol i krvni pritisak
ima debljine koja je odraz zapuštenosti
al ima i ljudi (oba pola) koji i zdravstveno i stavom i stiolm i sve upaketu stoje bolje neko mnogi posvećeni vitkosti

ne merim ljude na kilo
al ima i ljudi (oba pola) koji i zdravstveno i stavom i stiolm i sve upaketu stoje bolje neko mnogi posvećeni vitkosti

sad mi lakše z:poz:

ne merim ljude na kilo

Potpuno si u pravu. Meni je isto da li je couch potato vitak ili gojazan. On jednostavno ne neguje svoj organizam kako ja smatram da isti zasluzuje da bude negovan. Teze cu naci slicnost sa covekom koji je mrsav ali mrzi sport nego sa bucom koji makar voli sport, ako se vec istim pomalo i ne bavi.

Da li imate predrasude prema debelim ljudima, na prvom mestu zenama? Da li ih smatrate lenjima, neurednima, i slicno?
Imam jednu prijateljicu koja ima sigurno 20+ kilograma viska, no ona je uvek doterana, ima prelepu kosu i kozu, oblaci se u skladu sa svojom figurom (koliko je to moguce) ,hocu reci nije zapustena. Ali, sebe hvatam da kada neko kaze ''debela zena'' pomislim na zapustenu, dokonu zenu. I to nije fer,moram priznati.Cesto cujem ruzne komentare na racun debelih ljudi, pa me zanima imate li te predrasude? Da li ste u tom smislu stroziji prema debelim zenama ili debelim muskarcima?

Opet tema o debeljucama :D
Ne, nemam nista protiv debeljuca. Cak je i dokazano da su to veeeeeelike dobrice, prave medice... u odnosu na (pre)mrsave koji su baksuzi i sebi i svojoj okolini.
Mada... moram priznati... upravo na jednom forumu sam "upoznala" jednu debeljuskastu zenu (daleko joj lepa kuca), koja je najveci moguci zivi olos u svakom pogledu, cak i prema svojim najblizima. Toliko o njoj, jer ne zelim da trosim slovca.

Back