inspirion
Iskusan
- Poruka
- 5.667
divlja-u-srcu:random_cloud_form:A sto se tice, debilnih reklama, recimo ona gde stojakovic baca kupus pa ga bese, uzas zivi.
Ja retko gledam tv, ali ova je neprevazidjena! :x
istina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
divlja-u-srcu:random_cloud_form:A sto se tice, debilnih reklama, recimo ona gde stojakovic baca kupus pa ga bese, uzas zivi.
Ja retko gledam tv, ali ova je neprevazidjena! :x
Na ono njegovo kucanje poruke "ovo ce da potraje..." se uvek iznerviram... mislim se, pozovi shtekaro!!!raindog:meni se kupus u stvari i svideo, ali da neko nije u stanju da 'oglumi ' javljanje na telefon , to mi je ... apsolutno neshvatljivo, svaki put pomislim :yeee kakav retard ovaj stojakovic i iznerviram se , 50000 jura za retardirano : da, evo snimam neku reklamu... je da NE VERUJESH !![]()
miss:ah,probavita!
sreca pa je vise ne pustaju!
Hellen:Meni je definitivno najdebilnija ona:
- Nadam se da ću ga večeras sresti u klubu.
- Ne bih rekla, TI imaš perut ! !
random_cloud_form:Nije se stojakovic probio kao glumac pa sad da mu zamerate na losoj glumi, njegova greska je sto je prihvatio da se pojavi u necem tako glupom. Ne znam ko je smislio i realizovao tu reklamu, ali dajte prosecnom retardu 3 minuta da smislja reklamu, i sigurno ce biti nesto bolje. Mislim toliki kostimi, uredjeno pola ulice, gavrani ovo ono, a radnja glupa da gluplja ne moze biti.
Tuzni_patak:A sta cemo sa onima koji vole da uzivaju par godina u prvom poljupcu (i drzanju za rucice)
A sta cemo sa onima koji vole da uzivaju u polakom osvajanju "prve" pa "druge" baze.....
Tuzni_patak:Pa i nemash.
U tim godinama bash i nisi zrela i samostalna licnost vec podlozna velikom uticaju okoline u trazenju svog autoriteta.
A okolina ti ne dozvoljava da birash.
vila_raviojla:pa sve do ove buci buci sa cetiri rupe gde ovaj klinac rze kao konj :shock:![]()
vuk_:Najgore je kada u sred nekog filma ili emisije, kada radnja krene da kulminira, uleti neki reklamni blok od pola sata...
underwater:vuk_:Najgore je kada u sred nekog filma ili emisije, kada radnja krene da kulminira, uleti neki reklamni blok od pola sata...
zaboravis sta si gledao![]()
vuk_:A koja je naj-sve ikada? Pa naravno...."Jul je cool", sa sve pesmom (ako se neko seca)![]()
![]()