Debele žene

ovako,kao moćna?

2B48247600000578-0-image-m-39_1439334275759.jpg

е моћна би волела да је оваква
поздрав за фанове

- - - - - - - - - -

а на тему, волим :руменко:

Nas narod pogotovo onaj na selu je genijalan on ima adekvatan i prikladan naziv za sve, nema u nasem narodnom jeziku neodredjenih pojmova takav je slucaj i sa debelguzim zenama.
Sad kad neko kaze debela zena to moze da bude i ona koja je recimo par kila prebacila preko standarda a i ona sa tonazom.:think:
Dakle znaci da ne znaci nista:think: teska konfuzija ne znas ni sam sta to znaci ali kad se tu stavi u funkciju narodna jezicka struka tu omasaja nema.
Dakle to moze biti debelguza to je ona sa naglasenim guzovima ali koji su jos uvek u nekom standardu
Onda moze biti , gnjiloguza e te guzove je vreme nacelo pa su vec gnjili
Ima zena i , sa metarskim guzogazom to su vam popularne gicoguze zene
Al sampion debljne su zene omrsine tu sve kipi lakse ih je preskociti nego zaobici.:hahaha:

Ponekad moze to da bude simpaticno, ako je stvarno lijeeepa ..jeste retkost, ali ima i toga..najozbiljnije.

Postoje devojke kojima stvarno visak kilaze (bez ekstrema) lepo stoji i nekako poruzne kada smrsaju. Ja sam se inace cesto kratkorocno zaljubljivao u debeljuce, doduse nakon 4-5 piva ali .. kako ono kazu "sto trezan misli pijan govori" Da , da :flert:

Opet više volim vitkije žene nego punije
Nisam srećna što nisam dovoljno vitka i mojoj estetici više se sviđa vitka žena
Za gledanje
E sad nikakav ekstrem nije dobar ni premrsava ni stvarno debela
Sve u granicama normale je ok
S druge strane nemam loša iskustva sa punijim ljudima generalno i mislim da društvo ima velike predrasude o ljudima sa viškom kg

Ja nemam ništa protiv debelih ljudi, ne osuđujem nikog. Ponekad mi je smešno kad vidim kako trče, pogotovo u sportu, ne znam koliko ima smešnijih prizora kada vidiš debelog "atletu" kako trči

:mrgreen:

Ali fizički me debele ribe ne privlače jbg. Doduše pre bih opalio debelu nego one anoreksične kosture.

Nemam ništa protiv par kila, ajde i desetak kila viška. To može biti i lepo i seksi. Ali one razbacane koje pojedu dnevno ko dva osnovnoškolska odelenja afričke dece hvala, ne bi, nema šanse. Savetujem im da se odluče za zdravu prehranu, vežbanje i da se dovedu u red. :lol:

Glupost. Sve bucke koje ja znam su vedre i optimistične osobe i lako je komunicirati sa njima.
Opuštene su, druželjubive i spontane.

Rekoh ... iz mog licnog iskustva ... ;)

- - - - - - - - - -

A kilca od trudnoce nista?
Meni jos uvek ustaju u busu :rumenko:

Trudnoca je prirodna tezina ... i to se ne racuna .. ovde pricam na zene koje su pocele iz depresije da se goje i koje nikad nisu uspele da se povrate u normalu i onda upale u jos vecu depresiju

Back