Дебела другарица

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
89.939
Како решавате проблем дебеле другарице?

То је оно, кад мувате у клубу неку баш јаку рибу, али она има неку дебелу другарицу која вас константно блокира и, као, штити своју другарицу, а у ствари, њој је криво што сви салећу згодну другарицу, а не њу.

(Евентуално ружна другарица, сли у основи, иста прича)

То је оно, кад мувате у клубу неку баш јаку рибу, али она има неку дебелу другарицу која вас константно блокира и, као, штити своју другарицу, а у ствари, њој је криво што сви салећу згодну другарицу, а не њу.

Ako povede drugaricu na sastanak, da joj drzi svecu, izbegavaj... u klubu nije neka smetnja, kazes drugu da muva debelu, a ti ovu odradis na miru...

Muvas debelu da se dobra chka primi

Napadnji nju

Pa normalno kad zna da je bolja riba ima da popizdi od ljubomore,dodjes mi 50€ za ovaj savet
Ако може један бесплатан а добронамеран савет- клони се жена које би тако реаговале, којима су другарице супарнице а не сапатнице. Од такве особе не можеш ништа нормално очекивати.

Ако може један бесплатан а добронамеран савет- клони се жена које би тако реаговале, којима су другарице супарнице а не сапатнице. Од такве особе не можеш ништа нормално очекивати.
Ma neka kres je kres retko koja nije ljubomorna

Imao sam bezbroj takvih situacija gde se ne zna koja ce pre da padne a loze se sve
То нису ни била пријатељства.
Не могу да замислим ситуацију да се лактам око типа са другарицом. Изеш онда и таквог типа и другарицу а и мене.

Glitch Art GIF by Mental Barf

Бод другарици а два бода доброј риби!
Ја сам се мало нашалио са овим бодовима.
Суштина а истина је следећа: ако стартујеш једну од другарица и она ти позитивно одговори, буди сигуран да ће другарице престати да се друже. Не знам зашто али то тако иде.

Nije debela ali jednom tako ja 'muvao' jednu djevojku a njena drugarica brani, show program. Ova prica sa mnom normalno i ja se tu 'posvadjam' sa njenom drugaricom tako sto je nisam poslusao...

Ladno mi je likusa zvala obezbedjenje lokala :lol: a meni to sve bilo super smijesno, cak i security koji me savjetuje da se maknem od njih jer su to narkomanke, opet sam morao prici toj djevojci da joj iznerviram drugaricu :)

Drugarica u crveno:azdaja: i onda stvarno odustah jer je izgubilo draz, nije mi vise bilo zanimljivo. :)

Tako što priđeš s još nekim ortakom da ćaska sa tom debelom krmačom od drugarice. Ono, da ne bleji sama, kad razmisliš čovek je.

Back