gost 243178
Veoma poznat
- Poruka
- 12.084
Upoznala sam jednu devojku (23 godine) kakvu nikada ranije nisam srela. Ne znam da li ima nizak koeficijent inteligencije, ili joj 'fali neka daska' ili je samo savršeno lenja. To je osoba koja samo ide na posao (kancelarijski, intelektualno nezahtevan) i onda ide u prodavnicu da kupi hranu, večera i ide da spava. I tako živi. Pokušavala sam da je pitam sve i svašta, ona samo slegne ramenima:
Ja: Šta si radila preko vikenda?
Ona: Ništa.
Ja: Dobro, ali gde si blla?Da li si gledala neki film? Da li si nešto čitala?
Ona: Ne.
Ja: Ceo vikend nisi ništa radila i nisi nigde bila? Ni TV nisi gledala?
Ona: A, da. Jesam, Videla sam film.
Ja: Super, koji?
Ona: Ne sećam se.
Ja: Ne sećaš se ni priče, ni glumaca ni žanra?
Isti razgovor smo vodili na temu mode, sporta, putovanja, planova za budućnost... Nije depresivna, nije drogirana, i ne zeza me niti me izbegava, nego eto tako postoji. Inače je debeljuškasta i ima veoma srećan izraz lica, a pošto je tako blago blesava, meni je i slatka, ali mi dođe da poludim od toga što je ništa ne interesuje. A pitanje je: da li ste nekada upoznali takvu osobu? Šta joj je (ako joj je nešto)? I poslednje pitanje: šta mislite, da li postoji neki način da se ona probudi iz zimskog sna sa otvorenim očima koji traje 23 godine? I da li je ona zaista tako blažena kao što izgleda?
Ja: Šta si radila preko vikenda?
Ona: Ništa.
Ja: Dobro, ali gde si blla?Da li si gledala neki film? Da li si nešto čitala?
Ona: Ne.
Ja: Ceo vikend nisi ništa radila i nisi nigde bila? Ni TV nisi gledala?
Ona: A, da. Jesam, Videla sam film.
Ja: Super, koji?
Ja: Ne sećaš se ni priče, ni glumaca ni žanra?
Isti razgovor smo vodili na temu mode, sporta, putovanja, planova za budućnost... Nije depresivna, nije drogirana, i ne zeza me niti me izbegava, nego eto tako postoji. Inače je debeljuškasta i ima veoma srećan izraz lica, a pošto je tako blago blesava, meni je i slatka, ali mi dođe da poludim od toga što je ništa ne interesuje. A pitanje je: da li ste nekada upoznali takvu osobu? Šta joj je (ako joj je nešto)? I poslednje pitanje: šta mislite, da li postoji neki način da se ona probudi iz zimskog sna sa otvorenim očima koji traje 23 godine? I da li je ona zaista tako blažena kao što izgleda?
Poslednja izmena: