Davor Dragičević: Stanivuković će biti gori od Dodika ako ostane na vlasti

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548

1641302443512.png

Dragičević: Stanivuković će biti gori od Dodika ako ostane na vlasti

1641302402318.png

03. jan. 2022

Davor Dragičević, otac stradalog mladića Davida iz Banjaluke govorio je za N1 o snimci na kojoj šeta sa Miloradom Dodikom, članom Predsjedništva Bosne i Hercegovine, istrazi ovog slučaja kao i o podršci u njegovoj borbi koju su mu pružali pojedini političari. Tim povodom je spomenuo Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banjaluke rekavši da će on biti 100.000 puta gori od Dodika ako ostane na vlasti.

Dragičević je naglasio ponovo da nije došlo ni do kakve šetnje sa Miloradom Dodikom.

“Ne znam uopće otkuda BN televiziji ta informacija i način na koji je plasirana. Trebali su prvo nazvati mene. Ja sam krenuo na sastanak sa članom američke ambasade u Banjaluku, a prije toga sam došao ispred SDK zgrade koja je sada zgrada Palate predsjednika i tu sam zajedno sa Sofijom Grmušom mislio napraviti live da se zahvalim svim članovima grupe Pravda za Davida i medijima koji su nam pružili podršku u našoj borbi. U međuvremenu je Sofija primijetila da dolaze auta i da iz njega izlazi Dodik. Mislio sam da će krenuti prema Palati, međutim, on je kroz park išao ka centru grada”, naveo je.

Dalje je pojasnio da je krenuo za njim kao i Sofija, a sve su snimili novinari BN televizije.

“Međutim, Dodik i njegovi tjelohranitelji su brzo hodali i presreo sam ga negdje na sredini Gospodske ulice i susret je vrlo kratko trajao, oko minutu i ponovio sam mu sve ono što sam 2018. godine – da hoću da se ubice i zločinci privedu pravdi, da on i sadašnji ministar policije, njegov čovjek od povjerenja, Siniša Kostrešević vrlo dobro znaju ko su otmičari, ubice Davida Dragičevića. To su ljudi u plavim odorama koje predstavlja Siniša Kostrešević, nikakve šetnje nije bilo, ne znam kako ljudima može pasti na pamet da dan uoči Nove godine kad je pun grad i podne je da Dodik i ja šetamo gradom”, rekao je Dragičević.

Govoreći o podršci koju je dobijao sve vrijeme u svojoj borbi naglasio je da su mu je pružali i pojedini političari među kojima su i Branislav Borenović, Vukota Govedarica, Jelena Trivić i Draško Stanivuković te da se to promijenilo nakon izbora.

“To su jednostavno politički lešinari koji su samo željeli lajk i glas, nikada njih nije interesovala pravda za moje dijete, niti ja, niti grupa Pravda za Davida. Nikad za nas nisu ni stali. Četiri godine mi se borimo i da li ste vidjeli da li su bili na bilo kojem suđenju, kada su dobili pendrek u glavu, nisu nikad”, naglasio je Dragičević.

Otkrio nam je i šta mu je Dodik poručio nakon poruke koju mu je uputio kada ga je prije nekoliko dana sreo u centru grada.

“Nije ništa odgovorio samo je nešto promrmljao kao tužioci. Da mu je imalo ostalo razuma i pameti kao te moći, koliko god on mislio da je moćan, ali nije, on bi prvi sve pokrenuo da se riješi, ali ovo će ostaviti nesagledive posljedice i po entitet i institucije Republike Srpske, a ovima drugima nikada nije ni bilo stalo već su samo željeli pokupiti političke poene to se vidjelo odmah onog dana kada je Igor Crnadak rekao da su postigli historijski uspjeh, to je njih i interesovalo”, poručio je Dragičević.

davor-dragičević[1].jpg

Naglasio je da će Stanivuković, ukoliko ostane na vlasti biti gori od Dodika 100.000 puta.

“I on i Jelena Trivić, ako je to alternativa ovom entitetu neka objese i mene, dijete su mi ubili, ali svejedno, neće se dočekati nikada nimalo bolje. Alternative tu nema. Draško Stanivuković je sin ratnog profitera i tajkuna, a ljudi su glasali za to. Ja ne znam više da li treba narodu otvarati oči, neka žmiri ili oslijepe, mene ne interesuju”, zaključio je na kraju razgovora Dragičević.

link

ПРАВДА ЗА ДАВИДА! ПРАВДА ЗА ЏЕНАНА! ПРАВДА ЗА СВУ НАШУ ДЕЦУ!

Poslednja izmena:
Изгубио сам одавно поштовање према овом човјеку, након онаквих оптужби и изговорених бљувотина хода крај Додика и глуми лудило.
Почињем озбиљно мислити да се продаје за ситан кеш и продаје смрт сина за свој рачун.Бљутаво и огавно.
1640963677-res_1640961967_dodik-i-dragicevic-ruku-pod-ruku-u-setnji-gospodskom-ulicom.jpg

Изгубио сам одавно поштовање према овом човјеку, након онаквих оптужби и изговорених бљувотина хода крај Додика и глуми лудило.
Почињем озбиљно мислити да се продаје за ситан кеш и продаје смрт сина за свој рачун.Бљутаво и огавно.
1640963677-res_1640961967_dodik-i-dragicevic-ruku-pod-ruku-u-setnji-gospodskom-ulicom.jpg
Možda ga je zapitkivao u uvo oko afere

Govoreći o podršci koju je dobijao sve vrijeme u svojoj borbi naglasio je da su mu je pružali i pojedini političari među kojima su i Branislav Borenović, Vukota Govedarica, Jelena Trivić i Draško Stanivuković te da se to promijenilo nakon izbora.

“To su jednostavno politički lešinari koji su samo željeli lajk i glas, nikada njih nije interesovala pravda za moje dijete, niti ja, niti grupa Pravda za Davida. Nikad za nas nisu ni stali. Četiri godine mi se borimo i da li ste vidjeli da li su bili na bilo kojem suđenju, kada su dobili pendrek u glavu, nisu nikad”, naglasio je Dragičević.

А када сам ти ја ово говорио писао си да сам страначки бот.Зато ни ти ниси пуно бољи од овог Драгичевића јер си ограничен лик који мрмља без ширег осврта на политичку ситуацију, крајње необјективан и тотално оперисан од реалности.
Онанисао си на Драшка као мајмун и када је почео ићи на литије по ЦГ. прогласио си га малим четником и богумилом, шта све не.
Просто се човјек запита јел ти уопште читаш чланке које поставиш или само тумачиш како ти је по вољи.

postovanje nisi imao od prvog dana
kad si ovde agitovao kao da si mup rs
da se david sam roknuo iz zasede
Никада то нисам написао, само ти дао до знања да не знаш ништа о случају и не треба да знаш јер ниси из Бања Луке јер о случају све сазнајеш преко спин медија који су свјесни радили на ситуацији да се овај случај што више замагли а заправо је врло једноставан.Показаће вријеме.
Никакав нарко картел, никаква политика, полиција већ обичан џанки случај који је послужио да се режим уздрма а политички лешинари профитирају.

Poslednja izmena:
Никада то нисам написао, само ти дао до знања да не знаш ништа о случају и не треба да знаш јер ниси из Бања Луке јер о случају све сазнајеш преко спин медија који су свјесни радили на ситуацији да се овај случај што више замагли а заправо је врло једноставан.Показаће вирјеме.
Никакав нарко картел, никаква политика, полиција већ обичан џанки случај који је послужио да се режим уздрма а политички лешинари профитирају.
a ti znas koga ja sve znam iz bl?

uostalom da imas imalo pristojnosti ko god je mrtav covek, tako pravoslavni vernik nikad nece govoriti.

a ti znas koga ja sve znam iz bl?
Ма стипу ме тих прича мало сам ја старији курајбер...све интерент курајбери сви знају све.

Као и овај мали Сплићанин сви криви само он није крив што је узео ексер па помислио да може препливати Саву.
Стипу ме тих прича...

Ма стипу ме тих прича мало сам ја старији курајбер...све интерент курајбери сви знају све.

Као и овај мали Сплићанин сви криви само он није крив што је узео ексер па помислио да може препливати Саву.
Стипу ме тих прича...
a ti si kurajber koji ne koristi internet?
zanimljivo :lol:

nemas pojma sa kim pricas mali.

bosanska pamet
zna i sta je u bg bilo
sa momkom iz spita

ljudi imamo fenomen
bosanca genija

posle se cudimo sto ljudi beze iz srpske
beze od ovakvih botovskih dodinih kurajbera

a ti si kurajber koji ne koristi internet?
zanimljivo :lol:

nemas pojma sa kim pricas mali.
Лаве ти си угледао мету Додика и *ебе се теби што ја дробим већ двије + године да је лик био наркоман и дилер, јер знам из прве руке (брат од жене живио у том тренутку у Студењаку па знам из прве руке све о малом Драгичевићу).Ја никада али никада такве ствари не износим ако нису провјерене.И онда ме ти први оптужиш да сам бот.После кажем имам комшију инспектора који не ради на случају али зна више од тебе и мене јер има колеге инспекторе и напишем у којем смјеру иде случај због објективности теме.Ма какви, ликови попут тебе и комшије своје дробе.И на крају шта би?Није вас срамота након свега, ја бих барем признао да сте били у криву, сам Драгичевић каже да га је политика искористила али не ви сте паметнији.

Али тебе то не интересује јер ти не волиш Додика.А овај причао против Додика.Ти видиш само то.Међутим ја као нестраначки лик гледам објективиније, не интересује ме ни Додик ни Давор већ само шта град прича јер Бања Лука је мален град и све се зна.Зато сам се и укључио на ту тему као неко ко има бар ближе информација из БЛ.Али ето ти боље знаш...:mrgreen:

Poslednja izmena:
Лаве ти си угледао мету Додика и *ебе се теби што ја дробим већ двије + године да је лик био наркоман и дилер, јер знам из прве руке (брат од жене живио у том тренутку у Студењаку па знам из прве руке све о малом Драгичевићу).Ја никада али никада такве ствари не износим ако нису провјерене.И онда ме ти први оптужиш да сам бот.После кажем имам комшију испектора који не ради на случају али зна више од тебе и мене и напишем у којем смјеру иде случај због објективности теме.Ма какви ликови попут тебе и комшије своје дробе.И на крају шта би?Није вас срамота након свега, ја бих барем признао да сте били у криву, сам Драгичевић каже да га је политика искористила али не ви сте паметнији.

Али тебе то те не интересује јер ти не волиш Додика.А овај прича против Додика.Ти видиш само то.Међутим ја као нестраначки лик гледам објективиније, не интересује ме ни Додик ни Давор већ само што што град прича јер Бања Лука је мален град и све се зна.Зато сам се и укључио на ту тему као неко ко има бар ближе информација из БЛ.Али ето ти боље знаш...:mrgreen:
za razliku od tebe
sam sa dodarom vecero u onoj kafanici iznad bl
tamo di je recica... i sa ekipom investitora za cevke
bio i ministar kome su razvalili anus oko davida

ja ti reko
a ti prst na celo
ako iza njega imas nesto

Вата фак?!Најбоље да оптужите и Вулина да је убио Сплићанина.Тако то иде у вашим болесним мозговима.
Мислим нисам ни ја фан Вучића и Вулина али не могу такве ствари писати без основе као што сте ви многи писали за Лукача и Додика.
Зато сада имате рунду отрежњења око Драгичевића а тек ћете имати када почне хвалити Додика и пљувати Станивуковића како већ и ради. :mrgreen:

Немате ви пилићи благе везе о политичкој ситуацији у БИХ.

Poslednja izmena:
Вата фак?!Најбоље да оптужите и Вулина да је убио Сплићанина.Тако то иде у вашим болесним мозговима.
Мислим нисам ни ја фан Вучића и Вулина али не могу такве ствари писати без основе као што сте ви многи писали за Лукача и Додика.
Зато сада имате рунду отрежњења око Драгичевића а тек ћете имати када почне хвалити Додика и пљувати Станивуковића како већ и ради. :mrgreen:

Немате ви пилићи благе везе о политичкој ситуацији у БИХ.
Da, ti si podržavalac osovine mržnje Vučić-Dodik

(...) пљувати Станивуковића (...)
A зашто га не би "пљувао"? Ем се Срашко Богумил издупетао и популарност стекао преко протеста групе ПРАВДА ЗА ДАВИДА, ем је група ПЗД прерасла у политичку организацију "Покрет правде" који је левичарски, и самим тим директно супростављен ултра-десничарима Срашку Богумилу и Анжујској. "Покрету правде" једино ко би идејно могао да буде коалиција јесте Војин Мијатовић.

Pogledajte prilog 1078884

Dragičević: Stanivuković će biti gori od Dodika ako ostane na vlasti

Pogledajte prilog 1078883

03. jan. 2022

Davor Dragičević, otac stradalog mladića Davida iz Banjaluke govorio je za N1 o snimci na kojoj šeta sa Miloradom Dodikom, članom Predsjedništva Bosne i Hercegovine, istrazi ovog slučaja kao i o podršci u njegovoj borbi koju su mu pružali pojedini političari. Tim povodom je spomenuo Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banjaluke rekavši da će on biti 100.000 puta gori od Dodika ako ostane na vlasti.

Dragičević je naglasio ponovo da nije došlo ni do kakve šetnje sa Miloradom Dodikom.

“Ne znam uopće otkuda BN televiziji ta informacija i način na koji je plasirana. Trebali su prvo nazvati mene. Ja sam krenuo na sastanak sa članom američke ambasade u Banjaluku, a prije toga sam došao ispred SDK zgrade koja je sada zgrada Palate predsjednika i tu sam zajedno sa Sofijom Grmušom mislio napraviti live da se zahvalim svim članovima grupe Pravda za Davida i medijima koji su nam pružili podršku u našoj borbi. U međuvremenu je Sofija primijetila da dolaze auta i da iz njega izlazi Dodik. Mislio sam da će krenuti prema Palati, međutim, on je kroz park išao ka centru grada”, naveo je.

Dalje je pojasnio da je krenuo za njim kao i Sofija, a sve su snimili novinari BN televizije.

“Međutim, Dodik i njegovi tjelohranitelji su brzo hodali i presreo sam ga negdje na sredini Gospodske ulice i susret je vrlo kratko trajao, oko minutu i ponovio sam mu sve ono što sam 2018. godine – da hoću da se ubice i zločinci privedu pravdi, da on i sadašnji ministar policije, njegov čovjek od povjerenja, Siniša Kostrešević vrlo dobro znaju ko su otmičari, ubice Davida Dragičevića. To su ljudi u plavim odorama koje predstavlja Siniša Kostrešević, nikakve šetnje nije bilo, ne znam kako ljudima može pasti na pamet da dan uoči Nove godine kad je pun grad i podne je da Dodik i ja šetamo gradom”, rekao je Dragičević.

Otkrio nam je i šta mu je Dodik poručio nakon poruke koju mu je uputio kada ga je prije nekoliko dana sreo u centru grada.

“Nije ništa odgovorio samo je nešto promrmljao kao tužioci. Da mu je imalo ostalo razuma i pameti kao te moći, koliko god on mislio da je moćan, ali nije, on bi prvi sve pokrenuo da se riješi, ali ovo će ostaviti nesagledive posljedice i po entitet i institucije Republike Srpske, a ovima drugima nikada nije ni bilo stalo već su samo željeli pokupiti političke poene to se vidjelo odmah onog dana kada je Igor Crnadak rekao da su postigli historijski uspjeh, to je njih i interesovalo”, poručio je Dragičević.

Pogledajte prilog 1078887

Naglasio je da će Stanivuković, ukoliko ostane na vlasti biti gori od Dodika 100.000 puta.

“I on i Jelena Trivić, ako je to alternativa ovom entitetu neka objese i mene, dijete su mi ubili, ali svejedno, neće se dočekati nikada nimalo bolje. Alternative tu nema. Draško Stanivuković je sin ratnog profitera i tajkuna, a ljudi su glasali za to. Ja ne znam više da li treba narodu otvarati oči, neka žmiri ili oslijepe, mene ne interesuju”, zaključio je na kraju razgovora Dragičević.

link

Opet ti o njemu!, Dosadan si više!

Da, ti si podržavalac osovine mržnje Vučić-Dodik
A ti si podržavalac izdajničke osovine.

Вата фак?!Најбоље да оптужите и Вулина да је убио Сплићанина. (...)

Еј Босанац, немој ни да покушаваш да на кварно наводиш неупућене читаоце ове теме да је случај Давида Драгичевића био "задесна смрт" како сте покушали да преварите народ на оној бедној конференцији за новинаре, на којој су учествовали начелник Полицијске управе Бањалуке Жељко Спасојевић, начелник Управе за организовани и тешки криминал ентитетског МУП-а Дарко Илић и директор Завода за Судску медицину Жељко Каран, када су поменути изнели ту скандалозну верзију по којој је Давид у ноћи 18. на 19. март прво у пекари јео бурек, затим извршио разбојништво у кући Ђорђа Рађена у бањалучком насељу Лауш и затим се нагнуо преко моста и упао у поток Црквена, а све то гарнирано оптужбама да је Давид наркоман и шта све нисте лагали и пљували по том 21-годишњем студенту електротехнике. Јер, подсетићу те, одавно више није питање "да ли је у питању убиство", већ ко је убио Давида.
За оне који можда не знају, случај УБИСТВА Давида Драгичевића пренешен је са ентитетског на државно тужилаштво Босне и Херцеговине. У Тужилаштву БиХ дошло је до значајних персоналних промена, тако да ћемо ове године сигурно да сазнамо ко је убио Давида, а досадашњи ток истраге води према одређеним људима из ентитетског МУП-а.

"Preuzeti predmet Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, odnosi se na istragu kaznenog djela protiv života na štetu oštećenog Davida Dragičevića iz Banja Luke", saopćeno je iz Tužiteljstva BiH.
Preuzeti predmet Republičkog javnog tužilaštva Republike Srpske odnosi se na više osoba zbog radnji protiv službene dužnosti koje se mogu dovesti u vezu s izvršenjem kaznenog djela protiv života na štetu oštećenog Dragičević Davida, kao i neprijavljivanje kaznenog djela i počinitelja, te pomoć počinitelju nakon izvršenog kaznenog djela, navodi se saopćenju Tužiteljstva BiH

Poslednja izmena:
A зашто га не би "пљувао"? Ем се Срашко Богумил издупетао и популарност стекао преко протеста групе ПРАВДА ЗА ДАВИДА, ем је група ПЗД прерасла у политичку организацију "Покрет правде" који је левичарски, и самим тим директно супростављен ултра-десничарима Срашку Богумилу и Анжујској. "Покрету правде" једино ко би идејно могао да буде коалиција јесте Војин Мијатовић.
Druže Komšija furundžiću ;)
Ovde pamtimo vremena kada si Drugu Dršku Stanivukoviću zanosio mu.da u krivini, a kada se počeo družiti sa ženama, odma' si ovde počeo kukati da te DRUG Drško duboko povredio... :)
z:)
Da li bi hteo pojasniti šta se stvarno dogodilo izmedju vas?

Kako je Stanivuković upisao treću godinu studija u februaru, ako je upisni rok u oktobru?​

c015ab12558c289c9f60670ecea13fe7.jpg

Kako je Stanivuković upisao treću godinu studija u februaru, ako je upisni rok u oktobru?​

Autor: E. H.
03.02.2022. / 16:133

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković pohvalio se da je upisao treću godinu Ekonomskog fakulteta i da nastavlja tamo gdje je stao sa studijem.

- Upisao sam treću godinu Ekonomskog fakulteta nakon nekoliko godina pauze. Ovo je još jedno u nizu obećanja koje želim ispuniti, ali ovo je prvenstveno zbog mene. Veselim se brojnim i velikim planovima za naš grad, a ova odluka će biti dodatna motivacija za sve buduće izazove – napisao je Stanivuković.
Među mnogobrojnim čestitkama na ovoj odluci, mnogi su se zapitali kako se to može upisati treća godina skoro na kraju zimskog semestra, u vrijeme ispitnih rokova.
Sa Univerziteta u Banjoj Luci za Faktor su odgovorili da se upis studenata na prvu godinu studija na svim ciklusima studija na fakultetima i akademijama u sastavu Univerziteta u Banjoj Luci, pa tako i na Ekonomskom fakultetu, obavlja na osnovu javnog konkursa koji se početkom juna objavljuje na internet-stranici Univerziteta i u dnevnim novinama.
- Svojevremeno je na taj način svoje studije na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci započeo i student Draško Stanivuković. Dakle, student je tada uspješno položio prijemni ispit i stekao pravo upisa na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci – navode u odgovoru te dodaju:
- U trenutku kada je posljednji put regulisao status, imenovani je imao status obnavljača treće godine studija na navedenom fakultetu.
Ističu kako je "početkom februara ove godine Stanivuković podnio molbu za nastavak studija koja mu je odobrena, te je u akademskoj 2021/2022. godini nastavio studij u statusu obnavljača treće godine".
- Važno je naglasiti i to da je student već odslušao predavanja sa treće godine studija i da nema obavezu da u toku ove godine ponovo prisustvuje nastavi, te mu je iz tog razloga omogućeno da reguliše status u februaru – zaključuje se u odgovoru Univerziteta u Banjoj Luci.
Međutim, na stranici Ekonomskog fakulteta u Odluci o usvajanju Akademskog kalendara za akademsku 2021/2022. godinu navodi se kako upis zimskog semestra za studente viših godina studija, prvog, drugog i trećeg ciklusa studija, počinje 4. oktobra, a završava 15. oktobra 2021. godine.
Janaursko-februarski ispitni rok za studente prvog, drugog i trećeg ciklusa studija počinje 24. januara, a završava 18. februara 2022. godine.
Upis u ljetni semestar za studente prvog, drugog i trećeg ciklusa počinje 21. februara 2022. godine, a završava 25. februara 2022. godine.
c58906557a6c8cae4988ca927662828b.jpg

Šta bi bilo kada bi svaki od studenata došao na fakultet kad god mu se prohtije i odluči da želi da nastavi sa studijem ili da se upiše, za koga važe pravila, a za koga ne.

Faktor

Back