SibirskiTigar
Buduća legenda
- Poruka
- 37.417
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sramota...sada neka se izvine oni koji su pljuvali Đokovića koji je govorio da se mućkalo sa kartama.Karte za meč Dejvis kupa između Srbije i Hrvatske su planule u rekordnom roku, ali bilo ih je moguće kupiti i na danas ispred dvorane kod tapkaroša koji su tražili i 10.000 dinara za dnevni komplet koji je u slobodnoj prodaji mogao da se kupi za 1.900 dinara.
Da Wawrinka i KRALJ igraju gotovo sigurno bi odbranili titulu...Da Duška,vidi majku mu...ne ispratismo ispadanje Švajcaraca![]()
Tuzno, da je Troicki dobio onaj mec mozda bi danas imali neke sanse, mada objektovno su jači. Ne znam zasto Viktor pravi takve glupe padove u igri, videlo se da je za klasu bio bolji i sam sebi odjednom iskomplikuje zivot.
S druge strane ne razumem Djokovica, ako mi mozemo da dozivljavamo njegove licne uspehe po Severnoj Americi kao drzavne moze i on da ispostuje zemlju i da godisnje odigra 6-10 meca.. To mu je jedan turnir.. Mnogo me razocarao.
kako de nije sramota da prozivaš ĐOKOVIĆA?????? čak i da je on igrao to bi bila dva poena, a ovi ostali luzeri ne mogu da osvoje ni jedan poen protiv B tima argentine! nesposobni troicki koji u 10 dana dva puta izgubi mečeve koje vodi sa 2:0, što se normalnom igraču ne desi u celoj karijeri, i zimonjić koji nikad ALI NIKAD nije za reprezentaciju doneo poen.