Davis Cup

Arena ,teniseri , publika sve je spremno..
Neka Bog pomogne da dodjemo do prve SALATARE...

14479771534cf503f1afc6b442862300_extreme.jpg

Selektor teniske reprezentacije Srbije Bogdan Obradović izjavio je da je naš Dejvis kup tim spreman za finalni meč protiv Francuske.
Obradović je dodao da su igrači pripremljeni, bez obzira koji će se igrači naći u protivničkoj ekipi u "Areni", od 3. do 5. decembra.
"Fokusirani smo na pripreme za najvažniji meč u istoriji naseg tenisa i spremni smo za svaku varijantu koju odabere selektor Francuza Gi Forže ", rekao je Obradović na konferenciji za novinare u "Areni".

O susretu Srbije i Francuske praktično je sve rečeno. Srbija je favorit jer je izabrala podlogu na kojoj će se igrati, ali i zbog prednosti domaćeg terena koja u ovakvim sudarima može biti od presudnog značaja.:klap:Palčeve srpskom timu u finalu držaće i nekadašnji Dejvis kup reprezentativac Jugoslavije Bruno Orešar.:hvala:Predsednik Teniskog saveza Francuske Žan Gašasen istakao je da je, uprkos brojnim negativnim komentarima na račun bezbednosti u Srbiji, svestan da je srpski narod poznat po gostoprimstvu.:bye:Prenos počinje preko balkaniyum.tv sutra u 01.30 pm.
95983_sarena-foto-marko-metlas_f.jpg

Jedno lose nikad mi ne dodje samo...
1.Zbog poplava u Zeti nisam mogla da ostavim kucu i odem na Davis Cup...
2.Izgubio Tipsarevic od Monfisa...
3.Na samom pocetku meca Novak, Zil Simon nestane nam struja...

Ziva sam se pojela i na mobilnom zvala prijateljicu da me obavestava kako ide Noletu...
A onda P O B J E D A ...NOVACE MAJSTORE...
0002067D.gif

019.gif
Mene ne pitaj Borise .Mi nismo imali struje....
picture_206_srce_in_stetoskop_simbol_za_zdravnika.jpg

Gledacu reprizu ako je bude.
Najvaznije se desilo Bozanskom srecom ...NOLE je izjednacio...
Sad mozemo svi da odahnemo...Janko je usao u mec sa velikim pritiskom...Novak zna da se nosi sa pritiskom i igra dobro...

Poslednja izmena:
Đoković lako sa Simonom za 1-1

10258183034cf937fb7a383144915326_extreme.jpg

Prvi reket Srbije Novak Đoković pobedio je Žila Simona sa 6:3, 6:1, 7:5 i tako izjednačio ukupni rezultat na 1-1 posle prvog dana finala Dejvis kupa.
U premijernom meču Gael Monfis savladao je Janka Tipsarevića takođe sa 3-0 u setovima.
Najviše uzbuđenja bilo je u trećem setu, kada je Simon napravo brejk u trenutku kada je Novak servirao za meč. Međutim, to je samo odložilo neminovno, Đoković je odmah uzvratio brejkom i ubrzo doneo prvi bod Srbiji posle dva časa i 18 minuta igre.

Au sto su ovi Francuzi pokvareni... cudo jedno.
Ovaj mali Klemon, kako bih ga znate vec sta, dobio bi ono sto je zasluzio svojim nesportskim ponasanjem.
A i njihov trener je jos mesecima pred ovaj mec govorio o nama pogrdnim recima. I njemu bih nesto objasnila manuelno.
Ovog Ljodru sam cenila kao dobrog tenisera, a i otac je dvoje dece, ali da sam na mestu Zimonjica ne bi mi bio partner posle ovog Davis Cup-a.
A i sudija Molina me je razocarao svojim sudjenjem.
Samo da ne bude opet nekog skandala do kraja.
Napred Srbija!

Poslednja izmena:
019.gif

Samo zrno srece...Opet na Novakovim ledjima velika odgovornost...
Francuska .2...1 Srbija
Po njhovim medijima su svasta pisali a oni su sve za sta su nas napadali uradili u Areni.
Zato mislim i nadam se da SALATARU nosimo mi...
016.gif

E tacno tako duska.vodolija, imas pravo.
Mnogo mi je tesko.
I ako Nole sutra pobedi, ipak ce odluka biti na nasem drugom igracu.
Sigurna sam da ce sutra sa Tipsom igrati Ljodra a ne Simon.

Vaša sreća je što ne igra Tsonga. On Đokoviću definitivno ne odgovara. Sutra Đoković pobjeđuje Monfilsa, a Tipsarević će dobit Simona koji je u očajnoj formi. Sad ako bude igrao Troicki onda je to piši propalo. Čovjek je takav baksuz da je to strašno.

Vaša sreća je što ne igra Tsonga. On Đokoviću definitivno ne odgovara. Sutra Đoković pobjeđuje Monfilsa, a Tipsarević će dobit Simona koji je u očajnoj formi. Sad ako bude igrao Troicki onda je to piši propalo. Čovjek je takav baksuz da je to strašno.

Baš tako...ja se nadam da ćeš pogoditi :D

Back