Davinić: Dinkić je smišljeno razbijao SCG!

naravno da je bila nerka prevara ili zavera u pitanju

Bundevice ides mi iz krajnosti u krajnost... Bila prevara ili ne na tvoju a i na moju srecu zaje(b)nice vise nema, hvala Bogu, i zato pusti sad tu pricu koju odje Lav8 plasira...
Ma pusti bih ja,ali neko je drugi lansirao :dash::dash::dash:

pa rekoh da je prevara jer je nekim ljudima uvek drugi kriv
:dash::dash::dash::dash:

Kanadski list piše da je Mank do Porto Montenegra stigao “kombinacijom sreće, dobrog tajminga i besprekornih veza”. Detaljno opisujući kako je Manku na večeri u Londonu prije četiri godine jedan prijatelj sugerisao da bi trebalo da ulaže u Crnu Goru, “Globe and Mail” piše da se kanadski biznismen potom obratio ambasadoru svoje zemlje u Beogradu Robertu Mekdugalu.
- Ambasador mi je rekao da će Crna Gora koja je tada još bila sa Srbijom, uskoro biti nezavisna

Ovaj ambasador izgleda ''gleda u pasulj ili je sreo babu Vangu-Tangu''

Ma pusti bih ja,ali neko je drugi lansirao :dash::dash::dash:

:dash::dash::dash::dash:

Kanadski list piše da je Mank do Porto Montenegra stigao “kombinacijom sreće, dobrog tajminga i besprekornih veza”. Detaljno opisujući kako je Manku na večeri u Londonu prije četiri godine jedan prijatelj sugerisao da bi trebalo da ulaže u Crnu Goru, “Globe and Mail” piše da se kanadski biznismen potom obratio ambasadoru svoje zemlje u Beogradu Robertu Mekdugalu.
- Ambasador mi je rekao da će Crna Gora koja je tada još bila sa Srbijom, uskoro biti nezavisna

Ovaj ambasador izgleda ''gleda u pasulj ili je sreo babu Vangu-Tangu''

pa mi u Srbiji smo prizeljkivali da se to desi davno pre tog Mekdugala ,mislim kada u nesto cvrsto verujes i zelis ,onda ti se i ostvari , mislim tako kazu ljudi :super:

Jedan od razloga zasto sam dao glas razbijanju zaje(b)nice bio je ovaj na prvoj prilozenoj slici. :D

A sad pripazi drugu sliku i pronadji "blizance"... :hahaha:

Znaci, Britanski ambasador, kao i vas citav svijet, je znao da SCG hice i mora da krepa...

Cio svijet je vidovit:hahaha:
Naravno da ce ih duplirati, treba podmiriti toliku elitu:hahaha:
A sjecas se one politicke reklame kad svi odjednom urliknu ''NEEEEEE!!!!!!!!!!!!!''
Vazda sam se najezio:hahaha:

pa mi u Srbiji smo prizeljkivali da se to desi davno pre tog Mekdugala ,mislim kada u nesto cvrsto verujes i zelis ,onda ti se i ostvari , mislim tako kazu ljudi :super:
Mi u Srbiji:hahaha:Stvarno sebi pridodajes veliki znacaj.
Jedan od razloga zasto sam dao glas razbijanju zaje(b)nice bio je ovaj na prvoj prilozenoj slici. :D

Znaci, Britanski ambasador, kao i vas citav svijet, je znao da SCG hice i mora da krepa...

Ovo ''moranje'' je kljucno.
E,sad ce ''bundeva'' da te pita ko je uprilicio ''moranje''.

A,i cela Srbija razmislja kao on.:hahaha::hahaha:

Back