Davez u krevetu

Moja bivsa je davez u krevetu bila.....kada jednom svrsi ne moze vise,kao muskarac je ***.....tako da mi se desilo dosta puta da ona svrsi pre mene a ja nisam ni na pomolu i onda ne vredi dalje nego *** moram da stanem....dok je druga bivsa imala trip da svrsi po 15 puta u roku od nekoliko sekundi....

to su oni shto besomuchno drndaju bez smisla.
velichina kqrca, tempo i duzzina odnosa je nebitna.
39071133ri6.png

joj, kraljevi... moram da vam pricam sta mi se desilo.. parkirao sam belu kobru lose, na cetiri... i, poceo jedan iza da svira, leg'o, i ja da potrcim, da pozurim, udarim nogom u jednu sipku ostru... u cevanicu direktno... i skroz me bolelo... i sad me boli... posle sam uzeo lozu, da dezinfikujem... bolelo jako, al' je vas rikan stisnuo zube i istrpeo bol... a nisam ni plakao... i sad me boli po malo... a stvarno sam se jako udario... aj, ako je neko tu, nek' me pozali malo...

de si rile čoveče, tačno sam znala da ti se neki belaj desio čim te toliko nema =I

a pre neki dan kod pijace jedan parkiro lagunu loše i autobus nije mogo da skrene i napravio se zastoj od petnes minuta, al taj posle nije ni smeo da potrči da se preparkira, verovatno.

ma... da je samo to... jos +, u nedelju pravimo rostilj... i pocela kisa... pa vas rikan mahao sa kartonom, da se razgari vatra, da razgrnem zar, nisam imao mashu, pa me sve boli rame... ako nastavim tako, bicu k'o bokser neki... a ne zbog misica... to zbog nosa... veceras kosarka... jedva cekamo svi... jupi...

Back