Давање (Зеленог) СИГНАЛа - Жена

Кверкус

Domaćin
Poruka
3.403
Како то жена даје сигнал?
Овде сам одувек био дудук! Кад год ми је нека жена давала сигнале, ја сам мислио да њу интересује стварно та материја о којој прича (а не ја). Ма ни на крај памети ми није падало. За неке сигнале сам препознао тек после 5 година! Леба ми!
И обрнуто: кад год је жена била заинтересована за неку ствар (а не мене) ја сам мсилио да то она даје сигнал и да ја треба да наступим!!

Сигуран сам да се ово дешавало многим другим мушкарцима. Можда не толико безвезно као мени, али до одређеног степена сигурно.

е, сад, питање за све, највише за жене: Како треба ПРАВИЛНО ЧИТАТИ ЖЕНИНЕ СИГНАЛЕ? Има ли каква форумула, шема, калуп, на кога можеш да се позовеш и да кажеш: е, ово је сигнал да јој приђем или да се удварам/флертујем?

За жене:

1. да ли дајете сигнале свесно или несвесно. Или на оба начина, зависно како кад?
2. Код било којег начина, шта мислите да је то што вас "одаје"?
3. Како можете бити сигурни да је мушкарац незаинтересован?
4. Да ли појачавате сигнале, уколико не одговори на први? Или стајете ту, и не дајете ништа више уколико мушкарац не реагује?

zainteresovana zena dodiruje muskarca,oni mali dodiri po ramenu,kolenu,dodiruje svoju kosu smeje se svemu sto lupetas i pazljivo te slusa kad pricas o svojim interesovanjima iako mozda misli da su detinjasta:mrgreen:
A šta kad te ozbiljna , doduse seksipilna, neka žena pita sta ti hoces od nje? , dok ti pr tom minimalno komuniciras sa njom .Jel' to znak da hoce da se svadja , ili je zloca koja hoce da te navuče da kažeš nešto o svojim požudama, ili tarži incijativu.

Poslednja izmena:
За жене:

1. да ли дајете сигнале свесно или несвесно. Или на оба начина, зависно како кад?
2. Код било којег начина, шта мислите да је то што вас "одаје"?
3. Како можете бити сигурни да је мушкарац незаинтересован?
4. Да ли појачавате сигнале, уколико не одговори на први? Или стајете ту, и не дајете ништа више уколико мушкарац не реагује?

Nesvesno dajem signale koji su mahom pogresni.
Nisam jos uvek uskladila grimasu sa emocijom. Odaje me pogled i ta neka drhtavost u istom koja bi volela negde da pobegne, sto dalje od njega. U slucaju kada mi se decko dopada onako, i ne bas posebno, onda uzivam u staromodnom, uzdrzanom ali jasnom koketiranju ali nikada sa osobom koja mi se bas svidja:(

zainteresovana zena dodiruje muskarca,oni mali dodiri po ramenu,kolenu,dodiruje svoju kosu smeje se svemu sto lupetas i pazljivo te slusa kad pricas o svojim interesovanjima iako mozda misli da su detinjasta:mrgreen:
Zaista? :think: Mislim, nije nista cudno, nego imam jednu takvu drugaricu. Da li je to drugarski, ili...? Davale su mi devojke signale, bar ja tako mislim :D, desavalo se. Da pokusam da ih naborjim, delovace kao najobicnije normalno ponasanje izmedju dve osobe. Evo, kada pricam sa drugaricom, pricamo normalno, opusteno. I smejemo se i salimo se i svega ima. Ali kada mislim da mi neka devojka daje signale, onda tu postoji neki poseban osmeh, drugaciji pogled, mnogo opustenija i vedrija varijanta, nije sve toliko ravnodusno kao u obicnom razgovoru.

Kod mene je suprotno. Mogu sa svima da pricam o svemu i svacemu, ali sam pred muskarcem koji mi se dopada mnogo ozbiljnija i uzdrzanija.

Ublehas@

Moguce, Freya je idiot kompletan. Ne znam o'kle mi to da tjutim, valjda sam mnogo stidljiva sto sam sa godinama neutralisala ali ne skroz. Skoro sam imala traumaticno iskustvo. U busu iza mene sedeo je manijak. Neki deda. Pogasena svetla, ja se uspavala a on je rukom koju je protnuo izmedju prozora i sedista dodirivao moj vrat, kosu i ko zna sta jos jer sam se probudila zbog golicanja po vratu...skocila sam kao oparena, nabila se u sediste ispred sebe i tako visila u vazduhu preko sat vremena...rec nisam rekla. Sva istraumirana sam prepricavala sestri, drugarici, decku i svi su mi rekli da sam kreten i da bi oni napravili skandal u busu a ja sam samo cekala da bus stane i da pobegnem iz njega. 'Ladno covek moze da me siluje a da ga ja odseceno gledam kao jagnje pre klanja.

Ublehas@

Moguce, Freya je idiot kompletan. Ne znam o'kle mi to da tjutim, valjda sam mnogo stidljiva sto sam sa godinama neutralisala ali ne skroz. Skoro sam imala traumaticno iskustvo. U busu iza mene sedeo je manijak. Neki deda. Pogasena svetla, ja se uspavala a on je rukom koju je protnuo izmedju prozora i sedista dodirivao moj vrat, kosu i ko zna sta jos jer sam se probudila zbog golicanja po vratu...skocila sam kao oparena, nabila se u sediste ispred sebe i tako visila u vazduhu preko sat vremena...rec nisam rekla. Sva istraumirana sam prepricavala sestri, drugarici, decku i svi su mi rekli da sam kreten i da bi oni napravili skandal u busu a ja sam samo cekala da bus stane i da pobegnem iz njega. 'Ladno covek moze da me siluje a da ga ja odseceno gledam kao jagnje pre klanja.

Ti si zapravo slicnija sa Bogomoljkom nego sto zelis priznati, to je taj mentalitet zrtve ili lovine nebitno, predajes se i zapravo uvijek pristajes na ponudjeno a ne borise se za sebe tj za nesto sto zelis.

Ti si zapravo slicnija sa Bogomoljkom nego sto zelis priznati, to je taj mentalitet zrtve ili lovine nebitno, predajes se i zapravo uvijek pristajes na ponudjeno a ne borise se za sebe tj za nesto sto zelis.

Pa dobro, so what...sve su zene u necemu slicne a u necemu razlicite...mada se iskreno nadam da je ona manje komplikovana od mene...

...da me poznajes znao bi koliko sam nezgodne konstitucije. Ja sam privatno vrlo tiha (i da, privlacim muskarce koji su predstavljeni u drustvu kao jaci) a zapravo je lakse pomeriti planinu no mene. U tom smislu sam drugacija u odnosu na balkanske rodne uloge. U uvredi sam par puta primila da se sa ovakvom jedinkom koja kao da je izrasla na kamenu ne moze. I verujem da je tesko. Umiljavam se umiljavam a onda prihvatim posao na drugom kontinentu i ako me prime, odoh. Jednostavno nisam glasna a muskarce, najotvorenije, najcesce prihvatam sa zadrskom, ne unosim se previse, lako izlazim iz veze cak i kada mi je iskreno stalo. Samo sam jedanput izasla tesko i bila sama dve godine.

Ublehas@

Kakvih budala sve ima. :eek:

... nemoguće da taj signal nikada nisi primetio ili pogrešno protumačio...:think:

могуће, могуће. У смислу: СИГУРАН сам! (да ти не објашњавам зашто).
Неки мушкарци то имају усађено природно, те чим погледају жену довољно им је "знају" да ли даје сигнал или не. И то ти онда даје сигурност у прилажењу. Ту је у ствари цела цака. АКо прилазиш жени која је незаинтересована (не даје ти сигнал) мош се поставиш на теме, нећеш успети да добијеш телефон од ње.
И обрнуто: ако ти жена даје сигнал, а ти га не читаш или га читаш погрешно, пропустићеш могућност. (Ово зато, јер је жена та која одлучује. оно што није јасно пријатељу "ублехас" испод).

Ако мало боље размислишш, видећеш да се то и теби дешава. Некоме мање, некоме више, али се свима дешава.

Back