Datum se stalno menja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

McBazze

Početnik
Poruka
8
Cao svima, od kad je krenula 2013 godina datum na kompu se stalno vraca na 2002 sto mi puno smeta oko otvaranja stranica na internetu i nekih programa, kad upalim komp datum je 2002 i ja vratim ali posle 5 - 10 min se vrati opet na 2002... U biosu namestim ali isto bateruju sam ocistio isto, zna neko da mi pomogne? Da, koristim windows xp sp3 lastXp znam da je los ali mi se svidja :)

Nebih znao da ogovorim sto ti se vraca datum na pc..

inace meni jedan lik na megasrbija forumu trazio sam neki xp3 da mi al da bude proveren a ne tamo koji su drugi proveravari... radi ko zmaj..

cim oborim sistem sam mi izbaci my computer,explore cak u sebi ima rar insaliran posle samo instaliram ostalo..

meni moja biva dala disk sa xp3 a taj xp nije dobro bio narezan a xp3 se renda 4x ni manje ni vise i radi ko zmaj...

verujem da ti xp nije dobro narezan na disk ili nesto drugo.. preporuka da nadjes drugi xp sp3 i da ga narezes pro i vljda ce raditi..

cim se reg negde sam podesi datum vreme na bilo koji forum jer dobro oboren sistem.

Cao svima, od kad je krenula 2013 godina datum na kompu se stalno vraca na 2002 sto mi puno smeta oko otvaranja stranica na internetu i nekih programa, kad upalim komp datum je 2002 i ja vratim ali posle 5 - 10 min se vrati opet na 2002... U biosu namestim ali isto bateruju sam ocistio isto, zna neko da mi pomogne? Da, koristim windows xp sp3 lastXp znam da je los ali mi se svidja :)

Promijeni bateriju na matičnoj ploči....

baterija_cr2032_3v_gp_TE0028003.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back