Daska na WC solji

pa bila bi higijena kad bi to svi radili i onda nikog ne bi ni bilo gad da to pipa...al pošto ima majmuna koji upišaju dasku (a neretko i useru mada se pitam kako im to uspe) onda je gadoća podrazumevana pa i kad je i održavano čistim osećaš neku gadost

tacno ako ocekuju da im muskarac spusti sto onda one kad zavrse ne dignu....

al ne mogu da shvatim rasprave na tu temu....u rl ne cuh nikoga da o tome rasprsvlja.....koga bre boli uvo....
nego to holivudska fora i debilnih clanaka
ako ima neko da se stvarno ko u filmu bakce s tim svaka mu cast neka mi pozajmu mozak na tri dana da odmorim

Prelistao danas na poslu Kurir i u njemu tekst sta zene ne vole kod muskaraca bla bla bla i 5. stavka - zene ne vole kada muskarci ne spuste dasku na WC solji.

Koliko sam puta cuo tu glupu pricu. Serije, filmovi, casopisi pa i zenski razgovori koje sam licno cuo...

Moje misljenje.

Bas me zabole sto im smeta kada ne spustim dasku na WC solji.

Mogu da razumem ako im smeta kada je muskarci ne podignu. Ja podignem dasku prvo zbog sebe. Ali sta umisljaju kada traze da je jos i spustimo? Da su princeze i da se ceo svet vreti oko njih? Ako je pitanje daske na WC solji toliko bitno zasto je one ne bi podigle kada zavrse? Mogle bi da i one nama udovolje. Ili misle da je njihova pica toliko vredna pa treba samo mi njima da udovoljavamo.

pa ne znam kako je to kod vas
mi dasku spustamo da se macak ne udavi u wc sholji kad krene nocu onako bunovan...
tj da se ne okupa u istoj
eto

Слушала сам те приче хиљаду пута и нису ми јасне.

Изгледа да је даска само показатељ да негде нешто шкрипи.

Ко још размишља о томе, побогу?

Па да још од тога прави драму?

Prelistao danas na poslu Kurir i u njemu tekst sta zene ne vole kod muskaraca bla bla bla i 5. stavka - zene ne vole kada muskarci ne spuste dasku na WC solji.

Koliko sam puta cuo tu glupu pricu. Serije, filmovi, casopisi pa i zenski razgovori koje sam licno cuo...

Moje misljenje.

Mogu da razumem ako im smeta kada je muskarci ne podignu. Ja podignem dasku prvo zbog sebe. Ali sta umisljaju kada traze da je jos i spustimo? Da su princeze i da se ceo svet vreti oko njih? Ako je pitanje daske na WC solji toliko bitno zasto je one ne bi podigle kada zavrse? Mogle bi da i one nama udovolje. Ili misle da je njihova pica toliko vredna pa treba samo mi njima da udovoljavamo.

Zato što:
1. I vi kakite
2. Dobar deo vas sedne kada šora samo ne pričate o tome
3. Daska je napravljena da stoji dole, kao što su vrata napravljena da budu zatvorena kada se ne koriste
4. Kada već zapišate šolju ko životinje i sve oko nje makar bi mogli da spustite dasku da se ne vidi, s obzirom na to da vam je taman toliko stalo da obrišete svoj urin koliko i da operete ruke posle pišanja
5. Žene ne ostavljaju svoje iskorišćene uloške i tampone unaokolo očekujući od vas da ih sklanjate
6. To je deo vašeg rituala uriniranja i shodno tome bilo bi lepo da se ne hvalite kako ste stoka zapišana po forumima otvarajući teme o tome kako ne možete da očistite sopstveno ***** kad zapuši šolju
7. Bar spustite dasku. Posle pišanja se PERU RUKE. Daska je prljava i puna bakterija. Nijedna osoba nije dužna da pere svoje ruke posle vašeg pišanja.

Meni smeta kada se ne spusti poklopac. Zato sto imam trip da ce nesto da izadje iz nje (zaboravih da to navedem na temi o tripovima):sad2:

Kod nas je isto tako .D
Spuštamo ceo poklopac, a kamo li dasku.
Što zbog tripa da će neka pacovčina da promoli svoju milu njušku (ili kakva zmijica!) a ima nešto i do mačkera, ne mora da zabada nos baš i tamo :)))))

Moje misljenje.

Mislim da su apsolutno upravu za to. Ti sad npr treba da sedneš na dasku na kojoj je nečija pisacka ili da je uvek za nekim brišeš. ODVRATNO

Zato što:
1. I vi kakite
2. Dobar deo vas sedne kada šora samo ne pričate o tome
3. Daska je napravljena da stoji dole, kao što su vrata napravljena da budu zatvorena kada se ne koriste
4. Kada već zapišate šolju ko životinje i sve oko nje makar bi mogli da spustite dasku da se ne vidi, s obzirom na to da vam je taman toliko stalo da obrišete svoj urin koliko i da operete ruke posle pišanja
5. Žene ne ostavljaju svoje iskorišćene uloške i tampone unaokolo očekujući od vas da ih sklanjate
6. To je deo vašeg rituala uriniranja i shodno tome bilo bi lepo da se ne hvalite kako ste stoka zapišana po forumima otvarajući teme o tome kako ne možete da očistite sopstveno ***** kad zapuši šolju
7. Bar spustite dasku. Posle pišanja se PERU RUKE. Daska je prljava i puna bakterija. Nijedna osoba nije dužna da pere svoje ruke posle vašeg pišanja.
otkud znas?
ne ocekuju samo ih zaborave na masini za ves

Meni pričate :lol:

Pa ne očekuju. U tome je i stvar. Nijedna se ne hvali kako je ostavila svoju štroku da neko drugi sklanja nego je bude blam, ako i postoji takva dileja to je pojedinačni slučaj a ne epidemija ko kod vas.
Eno na adi u onim kabinama za presvlačenje neka polepila uloške pre par godina, e tako mi je isto odvratno da vidim podignutu dasku, naročito u tuđem wcu. To je odvratno, prosto je u tome stvar. Tim pre što je šolja dole redovno žuta. Fuj. Samo štrokavi smrdljivac može da se hvali kako je lenj da spusti dasku.

Back