Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
izvinjavam se što upadam,a nisam ni pročitala ovako pametnu temu...samo da pitam darkoja jedno pitanjce ,je li muško ili žensko ?
pošto je tamo na domu i porodici bio žensko,pa me iznenadi ova transformacija....![]()
to se svi pitaju
evo, vec par dana smisljamo novi "rod" za darkoja, posto postojeca tri nisu dostatna
Dvojina(postoji u staroslovenskom)![]()
Iskreno nisam imao nikakvu motorizaciju.Coveku mog ranga ne odgovara tako seljacki prevoz.![]()
vidi ti njih,ubace sve što je muško u mašinu
Nemoj tako prijateljice, drag je meni Darkoje... za iživljavanje u časovima dokolice.
Eto muzzu da ti ja napissem nessto na temi
NNNNNNNEEEEEEESSSSSSSTTTTTTOOOOOO
izvinjavam se što upadam,a nisam ni pročitala ovako pametnu temu...samo da pitam darkoja jedno pitanjce ,je li muško ili žensko ?
pošto je tamo na domu i porodici bio žensko,pa me iznenadi ova transformacija....![]()
A gde reče da je ženska varijanta?:smile:
Sta ti oces sa moju zenu:x:x:x:x:x:x
Ako pitam sat hoces sa mojom zenom normalno je da sam muska.Covece kako sam pametan.
toliko da si ubio temu jer su (skoro) svi ostali bez teksta
evo, ja sam navukla spejs-sjut i s mukom kucam ove redove - ubice me radijacija ako ostanem ovdje predugo
Sto?????
valjda si dovoljno pametan da vidis koliko ta tvoja intelihencija zraci - ubija, gajgerov brojac na mom stolu poludi cim otvorim tvoj post, a na temu ne idem bez zastitnog odijela