Дарко Костић поново напастовао дечака

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
POZNATI KREATOR PONOVO PRIVOĐEN: Darko omamio momka i tražio da skine pidžamu! Kostić: IZVINJAVAM SE NEĆU VIŠE

Kreator Darko Kostić (40) priveden je juče u policijsku stanicu Stari grad nakon što ga je Podgoričanin B. Z. (25) prijavio da ga je u njegovom stanu napao, udario u glavu i tražio mu da skine pidžamu! U stanu je, kako saznajemo, navodno pronađena droga spid i tablete „dijazepama“.

Incident se dogodio oko pet časova ujutru u Ulici kneginje Ljubice u Beogradu. - Kostić je tokom noći došao u stan B. Z., s kojim se upoznao preko jedne aplikacije.

Kako je mladić ispričao, kreator je doneo flašu soka, pa su popili po čašu. Njemu je odmah posle toga pozlilo i tvrdi da je gubio svest - kaže naš izvor iz istrage: - B. Z. je ispričao da ga je Kostić udario šakom po glavi i kazao mu da skine pidžamu.

Protiv njega se vodi postupak zbog polnog uznemiravanja maloletnika L. J. i nedozvoljenog držanja droge.
U maju prošle godine podneta prekršajna prijava zbog razbijanja pepeljare.
U oktobru 2018. Vojislav B. ga optužio da je skinuo kondom tokom seksa s njim i ejakulirao u njega.
Nekoliko nedelja posle toga pojavio se snimak na kome se vidi kako kreator leluja po ulici i zakucava se u zid.
Navodno, kod njega je 2017. godine, nakon što mu je pozlilo u stanu, pronađen takozvani tečni ekstazi, „droga za silovanje“, što je on negirao.

Uspeo je da pozove policiju, koja je tokom pretresa u džepu kreatora pronašla kesicu u kojoj se nalazio prašak za koji se sumnja da je spid, a otkrivene su i tablete „dijazepama“. Kreator je priveden u policijsku stanicu - dodao je sagovornik Kurira.

Kostić je, navodno, u policiji negirao sve i ispričao da mu je namešteno. - On je objasnio da je kobne večeri došao kod mladića u stan na njegov poziv, ali da mu je B. Z. posle nekoliko sati rekao da ide kući. Navodno, dok je tražio ključeve od stana i sako, mladić mu je rekao da će zvati policiju i izašao iz stana.

Posle davanja izjave on je pušten, a protiv njega će najverovatnije biti podneta prijava za posedovanje droge, iako je on negirao da su narkotici njegovi i kazao da pripadaju B. Z, protiv koga će biti podneta ista prijava -

Да ли постоји озбиљан проблем , ткз геј лоби , који управља правосуђем , тако да напасници деце који су при томе и гејеви прођу са минималном казном или се једноставно само извуку ..Ово постаје нека врста традиције ..Зар је геј лоби јачи од државе ?
 
Poslednja izmena:
NASTAVLJA SE SUĐENJE DARKU KOSTIĆU: Saslušavaju se svedoci, ON I DALJE SVE NEGIRA

Poznati modni kretor negira da je izvršio bilo koje krivično delo, Foto: Vladimir Sporčić
I DALJE NEGIRA
NASTAVLJA SE SUĐENJE DARKU KOSTIĆU: Saslušavaju se svedoci, ON I DALJE SVE NEGIRA
Poznati modni kreator tereti se za polno uznemiravanje, a među žrtvama je i maloletno lice
Objavljeno: 23.09.2020. 10:38h

Saslušanjem svedoka danas se u Trećem osnovnom sudu u Beogradu nastavlja suđenje poznatom modnom kreatoru Darku Kostiću, koji se tereti za polno uznemiravanje Š.B. kao i šestaestogodišnjeg L.K.
Takođe, on je optužen i zbog toga što je svojim žrtvama omogućavao konzumiranje narkotika, koji su između ostalog pronađeni u njegovom stanu.

Podsetimo, Kostić od početka negira da je izvršio bilo koje krivično delo i da mu je sve namešteno.
(Espreso/Novosti)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pedercici zeljni karijere pa kad im neide kako treba sete se da su zlostavljani.
 

Back
Top