Darko Glišić imao moždani udar, u teškom stanju. Predsednik Vučić stigao u bolnicu

"DARKO NESALOMIVI" Vučić objavio fotografiju sa ministrom Glišićem iz bolnice (FOTO)​

Predsednik Aleksandar Vučić posetio je Darka Glišića, ministra za javna ulaganja, u bolnici

Objavio je i prvu fotografiju sa Glišićem nakon što je ministru doživeo težak moždani udar
Blic
7. avgust 2025.12:43
Komentara0
Slušaj vest
0:00/0:00

Predsednik Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram profilu fotografiju sa Darkom Glišićem, ministrom za javna ulaganja, koji se nalazi u bolnici na oporavku posle teškog moždanog udara koji je doživeo tokom gostovanja na Pink televiziji.

Aleksandar Vučić posetio ministra Darka Glišića
Foto: buducnostsrbijeav / screenshot
Aleksandar Vučić posetio ministra Darka Glišića

- Darko nesalomivi - napisao je Vučić uz fotografiju.

znači lik u utorak imao teški moždani, borili mu se za život, operisan, pa ga stavili na respirator.. u sredu razgovarao sa Vučićem a u četvrtak slika sa njim i sa osmehom i sa podignutim ručicama u vis ko da se ništa nije desilo.. sutra će da igra tenis na Košutnjaku
jbm li ga , meni je ovo sumnjivo

Poslednja izmena:
znači lik u utorak imao teški moždani, borili mu se za život, operisan, pa ga stavili na respirator.. u sredu razgovarao sa izdajnikom i psihopatom a u četvrtak slika sa njim i sa osmehom ko da se ništa nije desilo.. sutra će da igra tenis na Košutnjaku
jbm li ga , meni je ovo sumnjivo

Neki zlobnici bi verovatno očekivali i zavoj posle operacije, makar neki trag od udarni moždan državni. :namcor:

Gledam i pitam se a de mu flaster od teške operacije?
Makar (žv)alavom da su nalepili, deluje da je teže podneo operaciju.

Ne ide to tako, ne otvara se glava za šlog

Sve se radi kateterima i specijalnim sondama kroz krvne sudove,
najčešće se ulazi kroz preponsku arteriju a taj ožiljak baš i ne mora da nam pokazuje :hahaha: :hahaha:

Ono na live snimku kod Sarape se ne glumi, levo oko i usta, sve je bilo vrlo stvarno

To nisam znao, a nisam znao ni za ovako brz oporavak od državni udar. Prvi dan ćaskanje, drugi dan kez za slikavanje. A video sam par njih koji su pretrpeli, traje to malo duže.

To ti se zove zlatni sat, treba to znati, on je za manje od sat vremena bio na operacionom stolu, tako da će proći bez većih posledica

Da se desilo nekome od nas bilo bi 50-50 da preživi a posledice bi bile zagarantovane

To ti se zove zlatni sat, treba to znati, on je za manje od sat vremena bio na operacionom stolu, tako da će proći bez većih posledica

Da se desilo nekome od nas bilo bi 50-50 da preživi a posledice bi bile zagarantovane
Prisustvovao sam slogu,preslikano kao kod Glisica,doktor opste prakse u domu zdravlja je odreagovao na vreme nije bilo operacije i slicno.Cak posle nije bilo ni nekih velikih posledica.
Verovatno da je i kod Glisica isto bio neki blazi oblik sloga ,ali AV ne bio to sto jeste da i od ovoga ne napravi dramu.

Back