- Poruka
- 3.239
oće,neličine, to se nece desiti.
Vuciceva ekipa sada lici na roman Agete Kristi 10 Malih crnaca, ono kad nestaju jedan po jedan a zamene im nema.
zamene uvek ima wtf
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oće,neličine, to se nece desiti.
Vuciceva ekipa sada lici na roman Agete Kristi 10 Malih crnaca, ono kad nestaju jedan po jedan a zamene im nema.
bili mujo i haso u klagenfurtu na borbi petleva.i kaže ti mujo bolam haso a kaže haso bona mujo a kaže mujo haso ba,jel danas bješe utorak? a kaže haso jeste
vurgalno..srami se!!Ja iz proverene treće ruke imam dojavu da je ispričao onaj stari: Udje inženjer geodezije u Škodu... pita ga vozač - kako ti je ovde na intenzivnoj? A inženjer mu na to popu*i.
vurgalno..srami se!!
nzmŠta ja imam da se sramim što Darko voli takve viceve?!
bili mujo i haso u klagenfurtu na borbi petleva.i kaže ti mujo bolam haso a kaže haso bona mujo a kaže mujo haso ba,jel danas bješe utorak? a kaže haso jeste
Ja iz proverene treće ruke imam dojavu da je ispričao onaj stari: Udje inženjer geodezije u Škodu... pita ga vozač - kako ti je ovde na intenzivnoj? A inženjer mu na to popu*i.
Jutros na vestima kazu da se oseca bolje ali ima problem sa govorom.Kažu da je doživio teški moždani udar, da je imao operaciju, da je na aparatima i onda onaj manijak Žvalibaba kaže kako je razgovarao sa Glišićem. Koji je to klaun ludi
Jutros na vestima kazu da se oseca bolje ali ima problem sa govorom.
Što?Ovo je bukvlno prva poruka koju sam obrisao na ovom forumu.
Jutros na vestima kazu da se oseca bolje ali ima problem sa govorom.
TeknolođijaDoktor Smrt je rekao kako je imao tešku operaciju. Kako neko kome je rezana glava može isti dan pričat.
Sad cu pronaci link kad je doslo vreme da mi ni nasi ne verujuDoktor Smrt je rekao kako je imao tešku operaciju. Kako neko kome je rezana glava može isti dan pričat.
Вучић је изјавио "разговарАО САМ са Дарком".Doktor Smrt je rekao kako je imao tešku operaciju. Kako neko kome je rezana glava može isti dan pričat.
Isto se ponasa i kad sagovornik nije intubiranВучић је изјавио "разговарао САМ са Дарком".
Дакле, он је причао, а Дарко је интубиран.
РеалноIsto se ponasa i kad sagovornik nije intubiran![]()