Darko Glišić imao moždani udar, u teškom stanju. Predsednik Vučić stigao u bolnicu

Oglasio se Lončar i ne mogu da verujem šta je rekao

https://n1info.rs/vesti/loncar-darko-glisic-primljen-u-urgentni-centar-u-izuzetno-teskom-stanju/

" dovezen u Urgentni centar na vreme, 20 minuta nakon što mu je pozlilo u studiju TV Pink. "

Priznao je da Hitna pomoć kasni. To smo znali, ali je nesvesno priznao
Sta je nesvesno priznao?da je hitna pomoć kasnila?
Čitaj kako tvoj tabloid n1 pise
Screenshot_20250805_113204_Samsung Internet.jpg

Ostale spodobe koje komentarisu licni avatar drugih učesnika foruma i šeire nad tuđom nesrecom necu da pominjem...osim da su spodobe naravno:per:

Pogledajte prilog 1766120
Ostale spodobe koje komentarisu licni avatar drugih učesnika foruma i šeire nad tuđom nesrecom necu da pominjem...osim da su spodobe naravno:per:

Све је у реду Вуци Земунски.. саће Др Смрт да вас окрпи

loncar-i-spasojevic-copy.png

Ih moze i da postane biljka, da ne moze da se hrani , da ne moze da hoda, ili mu se povrati govor posle 7 dana, a kasnije za 7 dana i svaki trag mozdanog..

Zavisi od stanja krvnih sudova i od genetike i velicine incidenta...
Ranije je bilo po cekaonicama rani simptomi mozdanog udara, i za razliku od reklama za lekove, koje ne volim da vidim u cekaonici , svakakva pisanija o zdravlju volim da vidim...cak i kad znam , opet je korisno da se podsetis...

Jedino me zbunjuje onaj govor..tako je moj deda govorio, posle je pao u komu, preminuo 5 dana kasnije.
Misliš na to da je Glišić otežano govorio? Nisam video snimak. Moguće je da je naučio kako izgleda to stanje pred udar pa je simulirao. Opet, moguće je da je opterećen i zabrinut nekim problemima, pa ga zaista stiglo.

I ti imaš želudac za svakojaku gadost da izgovoriš. Kao Glišić i Vučić.
Svako lako može da izvrši uvid u komentare na portalima,društvenim mrežama pa i na ovom i drugim srpskim forumima na vest o padu nadstrešnice.Isto važi i za Ribnikar i Dubonu.
Možda radost nije tako očigledna ali očigledna je euforija u smislu ovo smo čekali,sad je prilika...
Ono što je drugim narodima povod za žalost ,jednom delu Srba je povod za juriš na osvajanje vlasti.
Vi ćete se možda jednog dana i sramiti samih sebe.Sad ne možete jer ste toliko ostrašćeni i frustriani da vam je svest sužena.

Da..ali zašto baš on..

Ja nisam za Vučića, ni za Đilasa, ni za pro-EU opoziciju.

Ма зеза се ... какав чај ... какви бакрачи

Ниси ни зашта .. нит си овца .. ни вук .. онако посматраш .. благо теби

По принципу или/или .. ко овца није .. тај јесте вук ...

Svako lako može da izvrši uvid u komentare na portalima,društvenim mrežama pa i na ovom i drugim srpskim forumima na vest o padu nadstrešnice.Isto važi i za Ribnikar i Dubonu.
Možda radost nije tako očigledna ali očigledna je euforija u smislu ovo smo čekali,sad je prilika...
Ono što je drugim narodima povod za žalost ,jednom delu Srba je povod za juriš na osvajanje vlasti.
Vi ćete se možda jednog dana i sramiti samih sebe.Sad ne možete jer ste toliko ostrašćeni i frustriani da vam je svest sužena.

Подпадаш у утицај сопствене пропаганде.

Исто као Усташе ... Ено по усташким новинама вести како је сам Анте Павелић 'превозио козарачку децу у болнице'

Хајде да се подсетимо ко све од вас на страни Вужића је био против вучића

Слободно лажите али за све постоје снимци.. на које се сам позиваш

Misliš na to da je Glišić otežano govorio? Nisam video snimak. Moguće je da je naučio kako izgleda to stanje pred udar pa je simulirao. Opet, moguće je da je opterećen i zabrinut nekim problemima, pa ga zaista stiglo.
Imam ja kolegu sa posla koji ima ukupno bolovanja koliko i staza, pola-pola. Kada nesto kaze, nikada nisi siguran da li je istina.

Tako i SNS sekta.

Ribnikar i Dubona - narod je jasno prepoznao da je to posledica promocija nasilja od Vučića lično i na njegovim medijima. Traženo je da se zabrane realitiji, a Pink je naredio učesnicima Realitija da naprasno prestanu sa tučama i da počnu da čitaju knjige, što su oni i uradili. Režim je dakle prepoznao svoju ulogu u promociji nasilja koje je dovelo do nesreća.
Kad nadstrešnice je u pitanju korupcija.

Niko se nije obradovao, besramno lažeš. Nego je to bio krik očaja zbog nesreća koje Vučić izaziva.

Ne gledam N1 a ni Novu S.

Činjenica je da Hitna pomoć kasni, i ne samo kod nas..čak kasni u dalekoj Australiji.

Колико си прилога дао када је Месић у Аустралији скупљао паре.

Ribnikar i Dubona - narod je jasno prepoznao da je to posledica promocija nasilja od Vučića lično i na njegovim medijima. Traženo je da se zabrane realitiji, a Pink je naredio učesnicima Realitija da naprasno prestanu sa tučama i da počnu da čitaju knjige, što su oni i uradili. Režim je dakle prepoznao svoju ulogu u promociji nasilja koje je dovelo do nesreća.
Kad nadstrešnice je u pitanju korupcija.

Niko se nije obradovao, besramno lažeš. Nego je to bio krik očaja zbog nesreća koje Vučić izaziva.
Narod prepoznao :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

Neko moze da protumaci npr moju izjavu kad je pala nastresnica o proceni da li je to dovoljno da se narod pobuni i digne i obori vlast i ja sam rekao jeste tragedija ali mislim da je nedovoljno da narod srusi Vucica i sta je ispalo , ispalo je najgore od svega, znaci povod nastresnica da se SNS toliko izbezobrazi da se ruga srbijancima, i onima koji nisu budaletine...i cela SNS skalamerija, plus sto se izgubila svaka mera argumenta, ne znam da li ste primetili sve je dozvoljeno svaka tvrdnja...i samo se nastavlja dalje, kao na forumu isto je i u realu , a na forumu su frustrirane tetke glavne, mahom sa psihickim problemima , a i narod je slicnih problema..

Ali nekad je bilo pravilo nemoj da se brukas, ako je nesto van tvojih sposobnosti , sad nema...sad oljagaj i resio si za 5 min problem, ne moze da te prati u ljaganju , a posle je zapisan , a narod glup ko tocilo i naravno samo tera dalje, ako je razumeo pola reci koje su izrecene dobro je..

I na kraju sta bi bilo bez studenata nista..
A sa studentima, pa samo su radili na podizanju svesti o razlici izmedju zivota kad si totalno nebitan kao kod vucica i nastresnice , i kad si pomalo bitan, kao kod Loncara i njegovih pacijenata, ne usmrti svakog...omakne mu se...
Ili kad si stvarno bitan, , e za to nemam primer iz javnog zivota...svi su eliminisani...

Ма зеза се ... какав чај ... какви бакрачи

Ниси ни зашта .. нит си овца .. ни вук .. онако посматраш .. благо теби

По принципу или/или .. ко овца није .. тај јесте вук ...

Ja se ne zezam. Nedavno je jedan strani političar rekao nešto i to nije izazvalo pažnju javnosti.

Nadam se da Sizif i ja mislimo na isto.

Bold: Nemoj da me vređaš. Ovo je net forum, samo diskutujemo.

Ne vidim problem. Ako nisam ni za Vučića a nisam, a ni za Đilasa, nisam.. postoji neko čije stavove poštujem,

Bavim se politikom na lokalu i nekad u Gradu od 1992. godine. Nisam naivna.

Back