Neko moze da protumaci npr moju izjavu kad je pala nastresnica o proceni da li je to dovoljno da se narod pobuni i digne i obori vlast i ja sam rekao jeste tragedija ali mislim da je nedovoljno da narod srusi Vucica i sta je ispalo , ispalo je najgore od svega, znaci povod nastresnica da se SNS toliko izbezobrazi da se ruga srbijancima, i onima koji nisu budaletine...i cela SNS skalamerija, plus sto se izgubila svaka mera argumenta, ne znam da li ste primetili sve je dozvoljeno svaka tvrdnja...i samo se nastavlja dalje, kao na forumu isto je i u realu , a na forumu su frustrirane tetke glavne, mahom sa psihickim problemima , a i narod je slicnih problema..
Ali nekad je bilo pravilo nemoj da se brukas, ako je nesto van tvojih sposobnosti , sad nema...sad oljagaj i resio si za 5 min problem, ne moze da te prati u ljaganju , a posle je zapisan , a narod glup ko tocilo i naravno samo tera dalje, ako je razumeo pola reci koje su izrecene dobro je..
I na kraju sta bi bilo bez studenata nista..
A sa studentima, pa samo su radili na podizanju svesti o razlici izmedju zivota kad si totalno nebitan kao kod vucica i nastresnice , i kad si pomalo bitan, kao kod Loncara i njegovih pacijenata, ne usmrti svakog...omakne mu se...
Ili kad si stvarno bitan, , e za to nemam primer iz javnog zivota...svi su eliminisani...