Darkerka

A pa ovo zaslužuje malo duži odgovor, ali ću probati samo da izvadim poentu:

1. stil oblačenja ili muzika ne definišu nečiju ličnost.
2. ne bi mi smetalo da promeni muziku ili stil oblačenja ako smatra da treba tako.
3. ne bi me ni čudilo da počne da sluša ono što ja slušam, jer na kraju krajeva, imam ja dobar muzički ukus :)
4. to, "napustila svoje" je za klince od 15-16 godina i njihov način razmišljanja.

pa postavljach se pitao sta bude ako se on prikloni na njenu vodenicu :I a ok je ako ona ide ko on

Kako da smuvaš darkerku? Ne znam batice zaista, s tim sotonistima nikad nisam imo posla. Kad ih vidim, pljunem triput i prekrstim se. Probaj sa bombonjerom... možda i kozjom glavom.

A pa ovo zaslužuje malo duži odgovor, ali ću probati samo da izvadim poentu:
1. stil oblačenja ili muzika ne definišu nečiju ličnost.

Nisam siguran da je to baš u potpunosti tačno...

ima jedna devojka mnogo mnogo mi se svidja darkerka je
stalno ju vidjam ispred jednog lokala
kako da se smuvam sa njom
a da ne postanem i ja darker jer crno odelo na ove vrucine ne valja
a nebi ni da obozavam djavola ili visim po grobljima

Uzneš one rukave sa tetovažama i onda fino u majici odeš i predstaviš se.. Budi veći katolik od pape, ko će smeti šta da ti kaže :lol:
http://1.***************/_sW65ilskOC8/S-wZ6DmSHHI/AAAAAAAAfWU/WHy5etTbT20/s400/TattooSleeves.jpg

Pa govore o njoj dosta, ali je to daleko od najbitnijeg.

Pa sad... kako za koga. Al u svakom slučaju kaže mnogo toga o ljudima, naročito izbor muzike. I hvala Bogu što je tako. Misim ono... zamisli lika u ružičastoj majici/šulji i er maks patikama koji otkida na Esada Plavog. Normalno da ćeš seljobera zaobići u širokom luku.

A inače, kad je već tema taj dark fazon... moram da kažem to je neopevana glupost. Ceo život slušam metal i rok i nikad u životu se nisam obukao kao darker. I ne razumem tu potrebu za tom distinkcijom. Fazon "e ako slušaš metal i rok moraš da se oblačiš kao metalac ili roker" jer znate, oni su buntovnici, borci protiv čitavog sistema, briga ih za društvo i društveno prihvaćene norme i ostale kojepičkematerine... oni moraju da se razlikuju od ostalih. Keeeenja mi se od tog sranja. I poručio bih tim idiotima - ako navučete pocepane 1000 puta oprane i izbledele farke, crne cipelčine, majicu Slipknota i kožnu jaknu, to ne znači da ste buntovnici šabančine jedne, već samo da nemate ukusa.

A inače, kad je već tema taj dark fazon... moram da kažem to je neopevana glupost. Ceo život slušam metal i rok i nikad u životu se nisam obukao kao darker. I ne razumem tu potrebu za tom distinkcijom. Fazon "e ako slušaš metal i rok moraš da se oblačiš kao metalac ili roker" jer znate, oni su buntovnici, borci protiv čitavog sistema, briga ih za društvo i društveno prihvaćene norme i ostale kojepičkematerine... oni moraju da se razlikuju od ostalih. Keeeenja mi se od tog sranja. I poručio bih tim idiotima - ako navučete pocepane 1000 puta oprane i izbledele farke, crne cipelčine, majicu Slipknota i kožnu jaknu, to ne znači da ste buntovnici šabančine jedne, već samo da nemate ukusa.

Pa to je normalno za taj uzrast: bunt, želja za izdvajanjem, itd. Sve se to preraste kad shvatiš da to darkerisanje samo te svrstava u drugu grupu ljudi, koji se slično oblače, imaju sličan obrazac razmišljanja, slična ubeđenja i stavove. Razlikuju se od ostalih, ali su slični međusobno, pa opet nema izdvajanja. Može tu da se piše nadugačko i naširoko kao što rekoh.

I ja sam bio u tom fazonu kad sam bio klinac, al šta ćeš, prerastao sam sve to odaaaaaavno.....

Pa sad... kako za koga. Al u svakom slučaju kaže mnogo toga o ljudima, naročito izbor muzike. I hvala Bogu što je tako. Misim ono... zamisli lika u ružičastoj majici/šulji i er maks patikama koji otkida na Esada Plavog. Normalno da ćeš seljobera zaobići u širokom luku.

Istina, koliko sam ja hip hop albuma preslušao toliko nekoliko pesama nije, ali ih viđam po gradu, pantalone im se vuku po zemlji, kačketi, skejterke, znojnice, dog tags, full oprema.. imam utisak da čoveku treba pet dana da se obuče koliko delova opreme ima :lol: A ja ništ.. istina volim široke stvari, ali ne pet brojeva veće ecko dukseve..

Meni kod tih darkera, repera i drugih alternativaca smeta kad hoće da istaknu to što ne slušaju grand i kako su bolji od onih koji sušaju.. Mislim, pričam sa nekim normalno a on počne da pljuje po grandu.. Okej, ni ja ga ne slušam, ali iz kog razloga imaš potrebu da okrećeš sad razgovor u tom smeru :lol:

Kad spomenuste pankere, jednom je dolazio u teretanu lik u majici "Pank nije mrtav", u iscepanim pantalonama i starkama.. Nisam mogao da se načudim tome kako on misli u tome da vežba.. A najjače je kad je taj mršo došao sa debelom drugaricom i pokazuje joj vežbe, i on kao "ee polako, nemoj sad naglo" i ona krene da radi lagano sa većom težinom od njega x Lik je sav iznenađen rekao - "Oo! Pa ti si jaka!" xD
Ja sam umalo poginuo jer sam počeo da se smejem dok sam držao tegove iznad glave :rotf:

Kad spomenuste pankere, jednom je dolazio u teretanu lik u majici "Pank nije mrtav", u iscepanim pantalonama i starkama.. Nisam mogao da se načudim tome kako on misli u tome da vežba.. A najjače je kad je taj mršo došao sa debelom drugaricom i pokazuje joj vežbe, i on kao "ee polako, nemoj sad naglo" i ona krene da radi lagano sa većom težinom od njega x Lik je sav iznenađen rekao - "Oo! Pa ti si jaka!" xD
Ja sam umalo poginuo jer sam počeo da se smejem dok sam držao tegove iznad glave :rotf:

E šta su ti debele pankerke.... :lol:

ima jedna devojka mnogo mnogo mi se svidja darkerka je
stalno ju vidjam ispred jednog lokala
kako da se smuvam sa njom
a da ne postanem i ja darker jer crno odelo na ove vrucine ne valja
a nebi ni da obozavam djavola ili visim po grobljima

Hbg, zrtvuj se malo kad je ljubav u pitanju. Ne moras da budes iskreni darker niti da obozavas djavola, samo se pretvaraj da jesi dok se ne ubacis u neprijateljske redove. Posle kad se upoznate, potrudi se da joj duboko udjes pod kozu (znas sta to znaci) a onda joj iskreno kazi da si samo glumio da bi je osvojio i nema sanse da te ne prihvati takvog kakav si. Dobio si ribu, a vremenom je mozda prevedes i na svoju stranu.

Jebbena situacija.
Ima ona stara poslovica da se zlo iz žena isteruje tako što im se utera dobro.
Probaj tako.
DAjte gospon,prosim llijepa,ne bu nas zajebavali ovdije,ak i i postoji takva cura ,treba postati panker i emu i prići joj i poljubit ruku+uvelu crnu ružu i flašu piva-oduševit će se NJEN POSTOJEĆI DJEČKO :)

Ložio sam se prilično na metalike, darkerke kao klinac, i sad su mi privlačne osim ako nisu urnisale sebe preteranim oblačenjem. Sad su doduše na ceni tzv. art kuje, ili art hoes, to je neki preliv iz tih ranijih vremena. Ovako nešto, često nose i velike tamne naočare sa žutim ili crvenim okvirom, mada nemaju striktno veze sa gotičarkama ili metalikama, ali to nije novi trend... dosta sam ih upoznao, zanimljive osobe:

art hoe.jpg

Jedna od retkih situacija gde zapravo ne doživljavam krindž od postova 10 godina mlađeg sebe, stojim iza ovoga i dalje.

Jedna od retkih situacija gde zapravo ne doživljavam krindž od postova 10 godina mlađeg sebe, stojim iza ovoga i dalje.

Doduše estetika sama po sebi veoma je važna, i u tim godinama kad si pisao (pretpostavljam da si bio tinejdžer) neuporedivo više privlače devojke u metal fazonu, ili pristojne, fine, umetnički orijentisane, nego one fenserke po separeima. Sad će ispasti da sam pun jadnih predrasuda ali moje iskustvo iz 2000-tih i početka 2010-tih (kad su bili aktuelni Elitni odredi) jeste da fenseraj nije samo izraz, nego i vrlo dobar parametar za nečiju površnost, jadnost, bedništvo, nezanimljivost...

Naravno u pravu si što se tiče oblačenja, ja sam bio u industrial metal i rep fazonu, nosio majicu KMFDM tada, ali nikad nisam puštao kosurinu da mlatim njom na svirkama, kitio se pirsingom ili kad je rep u pitanju spuštao pantalone na pola bulje kao geto ******. To mi je odbojno prosto, jači mi je fazon bio neke vojničke pantalone, čizme i KMFDM ili Rammstein ili Marylin Manson majica, ali bez preteranih motiva, da se kindjurim kao majmun. Sve treba umereno i suptilno, vojnička frizura ali i stil oblačenja da se vidi šta voliš, bez upadljivosti.

Bilo je spodoba tad, ofarba celu facu u crno-belo, navuče haljine neke, digne kosurdu gelom i takav hoda ulicom. Pa jebem ti majku jesi li zbog toga veći gotičar.

Back