hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.191
ja se bar ne žalim![]()
ti se zalis indirektno, sto je josh gore. evo sad svi znamo da te niko ne voli. a kao ne kukas. a svi smo se sazalili sigurno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja se bar ne žalim![]()
A pa ovo zaslužuje malo duži odgovor, ali ću probati samo da izvadim poentu:
1. stil oblačenja ili muzika ne definišu nečiju ličnost.
2. ne bi mi smetalo da promeni muziku ili stil oblačenja ako smatra da treba tako.
3. ne bi me ni čudilo da počne da sluša ono što ja slušam, jer na kraju krajeva, imam ja dobar muzički ukus![]()
4. to, "napustila svoje" je za klince od 15-16 godina i njihov način razmišljanja.
A pa ovo zaslužuje malo duži odgovor, ali ću probati samo da izvadim poentu:
1. stil oblačenja ili muzika ne definišu nečiju ličnost.
Kako da smuvaš darkerku? Ne znam batice zaista, s tim sotonistima nikad nisam imo posla. Kad ih vidim, pljunem triput i prekrstim se. Probaj sa bombonjerom... možda i kozjom glavom.
Nisam siguran da je to baš u potpunosti tačno...
ti se zalis indirektno, sto je josh gore. evo sad svi znamo da te niko ne voli. a kao ne kukas. a svi smo se sazalili sigurno
E, ova bar nece ici kod frizeraima jedna devojka mnogo mnogo mi se svidja darkerka je
stalno ju vidjam ispred jednog lokala
kako da se smuvam sa njom
a da ne postanem i ja darker jer crno odelo na ove vrucine ne valja
a nebi ni da obozavam djavola ili visim po grobljima
ima jedna devojka mnogo mnogo mi se svidja darkerka je
Pa govore o njoj dosta, ali je to daleko od najbitnijeg.
K'o i punk-erke. Ni jednoj ne bi dao da ni da mi ga pipne, kamoli ******.Retke su lepe darkerke... uglavnom su krševi u pitanju![]()
A inače, kad je već tema taj dark fazon... moram da kažem to je neopevana glupost. Ceo život slušam metal i rok i nikad u životu se nisam obukao kao darker. I ne razumem tu potrebu za tom distinkcijom. Fazon "e ako slušaš metal i rok moraš da se oblačiš kao metalac ili roker" jer znate, oni su buntovnici, borci protiv čitavog sistema, briga ih za društvo i društveno prihvaćene norme i ostale kojepičkematerine... oni moraju da se razlikuju od ostalih. Keeeenja mi se od tog sranja. I poručio bih tim idiotima - ako navučete pocepane 1000 puta oprane i izbledele farke, crne cipelčine, majicu Slipknota i kožnu jaknu, to ne znači da ste buntovnici šabančine jedne, već samo da nemate ukusa.
Pa sad... kako za koga. Al u svakom slučaju kaže mnogo toga o ljudima, naročito izbor muzike. I hvala Bogu što je tako. Misim ono... zamisli lika u ružičastoj majici/šulji i er maks patikama koji otkida na Esada Plavog. Normalno da ćeš seljobera zaobići u širokom luku.
A inače, kad je već tema taj dark fazon... moram da kažem to je neopevana glupost. Ceo život slušam metal i rok i nikad u životu se nisam obukao kao darker. I ne razumem tu potrebu za tom distinkcijom. Fazon "e ako slušaš metal i rok moraš da se oblačiš kao metalac ili roker" jer znate, oni su buntovnici, borci protiv čitavog sistema, briga ih za društvo i društveno prihvaćene norme i ostale kojepičkematerine... oni moraju da se razlikuju od ostalih. Keeeenja mi se od tog sranja. I poručio bih tim idiotima - ako navučete pocepane 1000 puta oprane i izbledele farke, crne cipelčine, majicu Slipknota i kožnu jaknu, to ne znači da ste buntovnici šabančine jedne, već samo da nemate ukusa.
Kad spomenuste pankere, jednom je dolazio u teretanu lik u majici "Pank nije mrtav", u iscepanim pantalonama i starkama.. Nisam mogao da se načudim tome kako on misli u tome da vežba.. A najjače je kad je taj mršo došao sa debelom drugaricom i pokazuje joj vežbe, i on kao "ee polako, nemoj sad naglo" i ona krene da radi lagano sa većom težinom od njega x Lik je sav iznenađen rekao - "Oo! Pa ti si jaka!" xD
Ja sam umalo poginuo jer sam počeo da se smejem dok sam držao tegove iznad glave![]()
Retke su lepe darkerke... uglavnom su krševi u pitanju![]()
ima jedna devojka mnogo mnogo mi se svidja darkerka je
DAjte gospon,prosim llijepa,ne bu nas zajebavali ovdije,ak i i postoji takva cura ,treba postati panker i emu i prići joj i poljubit ruku+uvelu crnu ružu i flašu piva-oduševit će se NJEN POSTOJEĆI DJEČKOJebbena situacija.
Ima ona stara poslovica da se zlo iz žena isteruje tako što im se utera dobro.
Probaj tako.
Ni mene niko ne voli pa se oblačim u crno i obožavam klinke koje su darkerke,ja 30 one ,manje od 30ja se bar ne žalim![]()
Pa sad... kako za koga. Al u svakom slučaju kaže mnogo toga o ljudima, naročito izbor muzike. I hvala Bogu što je tako. Misim ono... zamisli lika u ružičastoj majici/šulji i er maks patikama koji otkida na Esada Plavog. Normalno da ćeš seljobera zaobići u širokom luku.
Jedna od retkih situacija gde zapravo ne doživljavam krindž od postova 10 godina mlađeg sebe, stojim iza ovoga i dalje.