daj bre covece....da bi bio darker, ne mozes samo da nosis crnoo...treba da imas i neki poseban stil, nije sve u boji!! ja npr...obucem crnu siroku majicu, crne klasicne farke, crne starke, na jednu ruku zavezem pertlu i stavim narukvicu sa bodljam, a na drugu rukavicu bez prstiju...i tako...

..naravno da nisi darker ako nosis stalno crne haljine, crne satenske pantalone, crne majice sa velikim dekolteom i sl...darkeri su u sustini i emosi....jer oni svoja osecanja ispoljavaju nacinom oblacenja...a, msm...CRNO sta bi to moglo da znaci nego depra...i sl...i osecajniji su od vecine ostalih ljudi...mada sve zavisi od osobe do osobe...ja sam, eto uvek raspolozena i nasmejana...i uvek mogu da oraspolozim ostale ljude....ali kad padnem u depru, to nikako nije dobro...po nekad mi dodje da skocim sa prozora (ali zivim na prvom spratu, ***.

)...i pravi emosi se SAMOPOVREDjUJU (sto i ja radim...ali retko)...i tako....uglavnom su to normalne osobe samo mnogo osecajnije od drugih....i nije im stalo do tudjeg misljenja UOPSTE! briga ih sta neko misli o njima.....i sl....iz mog stalnog drustva, inace niko se ne oblaci kao ja...mada mnogi imaju slican nacin razmisljanja....i nista im apsulutno ne smeta u vezi mene...i tako....dosta sam pisala