Darker than Black: Kuro no Keiyakusha

Mao je najjači, ubedljivo :hahaha:

Ta ženska je koliko sam ja razumela došla iz podzemlja (underground) da pomogne Hei-u da predje granicu za novac naravno..Ali ih je zajebala u uzela July-a da ga proda :3....Kuchka...drago mi je što je Suou iznabadala onim parčićima stakla..Tu je dobila poene od mene xD

Mao ima moć da preuzme drugo telo ali samo ako je životinja u pitanju. Verovatno na tu foru :3

Mao- ov mozak je takodje povezan sa nekom vrstom Wireless Internet Connection mreze.

Da, i to...Skoro zaboravih xD

:3 Lepo onda

Al ja ocu i trecu sezonu XD Jos.. samo 5 epizoda do kraja + OVA.. T_T Ipak mi je ovaj anime na prvom mestu :3

Da, to mi bzzv :confused: Stvarno je extra anime. Ne deluje mi kao da su blizu kraju, mada videćemo kad izadje sledeća epizoda, možda iskombinuju nekako. :D Jedva čekam OVA <3

Aha :D Bila je super po običaju, ali još samo 4 epizode do kraja, ne verujem da će uspeti sve da reše do tada:confused: A još se u sledećoj pojavljuje onaj Idiot-detektiv Gai i ona mala Kiko xD Bolje bi bilo da se napravi neki pomak sa pričom uskoro....:confused::neutral:

Tanya je mrtva!! T_T Ubio je Shion! Mrzim tog malog :besna: Baš kad je počela da mi se svidja.....malo... I koja se fora sa onom puškom koju je koristio? :confused: Nije valjda da on i Suou imaju istu moć sa različitim...."cenama" da se tako izrazim xD .

I izgleda da nam se stari Hei vraća uskoro :D Koliko sam videla obrijao se i ošišao! Yay xD

Poslednja izmena:
livingthedream.gif

Hahahah :lol:

Hei's living the dream :lol:

:lol: Da. Hei is finaly back! xD woot

Super epizoda, Gai & Kiko nisu ipak bili toliko beskorisni :D
Svideo mi se onaj početak kada su Kiko i ona Otaku girl komentarisale pojavu nekih bzv likova baš kad je postalo ozbiljno :lol: Ko da su ovi u BONES-u znali, šta se pričalo o njihovoj budućoj pojavi xD

Još samo tri ep do kraja TT_TT...Odbijam da verujem u to Dx..
BG sound je bio FANTASTIČAN!! Jedva čekam da izadje Soundtrack
z:shock:z:shock::D
P.s: Jedva čekam OVA

Poslednja izmena:
Ma ajde, nije toliko loše >,> Nije potvrdjeno da li je Hei živ a Yin mrtva a sigurno će se objasniti u OVA žašto je došlo do ovoga, a ako i tu bude bilo više pitanja nego odgovora smrviću BONES...>_< Na dobrom su putu da unište ovaj sjajan anime, s obzirom da neće biti treće sezone a za neke već jesu! :besna:
Što se mene tiče ova sezona je..........Ne znam da li je bila dobra ili smeće, jedino mi se ne svidja što ne znam šta se dogodilo sa ovo dvoje, a sad me i nije briga sve dok su zajedno<3 (šta ću, Hei/Yin shiper) , mogli su i bolje >_>

Poslednja izmena:
Meni ova sezona bila super. Bolja nego prva, that's for sure. U prvoj sam 20 epizoda jurio pricu, da tek onda otkrijem kako je Hei imao seku i nikad nisam uspeo da provalim sta se sa sekom desilo, i sta se desilo u onoj kapiji.

Yin= Flat bitch. She should die.

Genma <3

Hazuki <3

Slažem se, u prvoj sezoni jedva navatasmo šta je priča :/ Ali svejedno svidjaju mi se obe sezonez:) u neku ruku..

Poslednja izmena:

Back