Danzig

Druga stvar koje sam se setila,jel mi verujete da sada informacije chupam iz malog mozga,jer dosta toga se i pozaboravljalo,mislim stigle godine,....itd...

Nego da se vratim na prichu.Znam da je bilo neke rechi o tome da nas je opasno pljuvao,pod ''nas''mislim Srbe,a razloga ne mogu da se setim,....

http://forum.krstarica.com/images/icons/icon10.gif[/IMG

Kako ne proveda satanizam?Pa i malo dete bi ukapiralo.....Zato su mi po malo bzvz.Bash preveliki akcenat stavljaju na ''rogonju''.

.[/QUOTE]

Ma, jok, to je za paljenje mase, stvar je u negiranju božje nadmoćnosti i veličanju ljudskih mogućnosti. Btw. koji od nekadašnjih članova grupe beše imao prezime Christ, čini mi se bubnjar?

Druga stvar koje sam se setila,jel mi verujete da sada informacije chupam iz malog mozga,jer dosta toga se i pozaboravljalo,mislim stigle godine,....itd...

Nego da se vratim na prichu.Znam da je bilo neke rechi o tome da nas je opasno pljuvao,pod ''nas''mislim Srbe,a razloga ne mogu da se setim,....

Nekako se ne obazirem na te gluposti koje kazu neki ljudi koji ni nisu pri svesti(a ko zna koji je njegov slucaj) kada to izgovore.

Ma, jok, to je za paljenje mase, stvar je u negiranju božje nadmoćnosti i veličanju ljudskih mogućnosti. Btw. koji od nekadašnjih članova grupe beše imao prezime Christ, čini mi se bubnjar?

Tuzno je shto se veliki broj bendova prodaje upravo na taj nachin.:arrow: Zabranjemim sredstvima,odnosno pruze pomahnitalim tinejdzerima bash ono shto bi iznerviralo njihove roditelje.

Uvek me je uzasavala tema satanizam u ovoj vrsti muzike.

dan54.jpg

Glenn Danzig

Back