Master of Pupets
Primećen član
- Poruka
- 683
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DANZIG-SHE RIDES
Predpostavljam da uglavnom mushkarce odushevljava ovaj spot
Glen Danzig je malo preterao sa uzimanjem stereoida ,shto mu se odrazilo na deformaciju lica,tachnije vilice.Pa je kasnije verovatno i ne svojom voljom pocheo da pushta zulufe ne bi li je prikrio.
@VIRGINIJA
Zar Danzig nije bio njihov pevac ranije(Misfitsa)?
@VIRGINIJA
Zar Danzig nije bio njihov pevac ranije(Misfitsa)?
Glen je u jednom intrevjuu izjavio da mu se donja vilica razvila od konstantnog žvakanja žvakaćih guma?! Jel' mu za verovati?
E ljudi moji da samo znate koliko sam bila zaljubljena u njega,.:shock:...........sad mi fali onaj smajli shto udara glavom o patos.
E ljudi moji da samo znate koliko sam bila zaljubljena u njega,.:shock:...........sad mi fali onaj smajli shto udara glavom o patos.
ili sto se ubija
E, a znate, Glena su mnogo optuživali za rasizam, mada nikad nisam našo ni jednu jedinu njegovu izjavu u tom smislu. Mislim da je to više bilo zbog toga što su ga svojevremeno veličale neke naci grupe u Americi. Štaviše, znam da je prilično dobro stajao sa Ice-T-jem. Takođe, optuživan je i za satanizam, mada je on lično uvek propovedao "Denial of Gods".
P:S. Da li ste gledali film 8mm sa Nicolas Cage-om? Glavni ubica na zidu svoje sobe ima poster Danzig.