Danilović izboden nožem

krasuljak

Buduća legenda
Poruka
26.629
http://www.vesti-online.com/Vesti/Hronika/314194/Predrag-Danilovic-izboden-nozem

Kako se saznaje u Urgentnom centru, Danilović je u tu ustanovu primljen jutros oko 5 sati sa povredama stomaka, ruku i glave. Bio je u teškom stanju, ali je jutros operisan i njegovo stanje je sada stabilno.

List "Kurir" je objavio da je poznati košarkaš povrede zadobio u restoranu "Kafanica", ali da nije želeo da precizira pod kojim okolnostima. Policija je obavila razgovor sa povređenim košarkašem, a u toku dana ispitaće osoblje i ostale svedoke Danilovićevog povređivanja u ovom restoranu.

Poslednja izmena:
sigurno je i on delom kriv za to, bez sumnje
al svako potezanje hladnog oružja je za osudu
ja uvek kažem da ako hoćeš nešto da dokažeš na taj način, onda neka bude fer, a ne da se vadi oružje
ovako su samo ti što su ga napali ispali pichkke

Cim nije dao izjavu policiji o okolnostima povredjivanja i vise je nego jasno da su u pitanju nerascisceni racuni sa kriminalnim miljeom.

Oko cega je bilo, vreme ce pokazati.

Kontroverzni košarkaš....!:hahaha:

Ne kazem da je razlog ali......

Danilovic je "autor" one glupave ponude akcionarima Knjaza.
Sa 30 godina je napustio kosarku da bi seo u fotelju KK Partizan.

Partizan je udruzenje gradjana, i kao takvo posluje po principu javnih knjiga.
To znaci da svaki punoletni gradjanin Srbije ima pravo da ostvari uvid u poslovne knjige KK Partizan.
Da li je suvisno reci da niko u oovj zemlji osim njega, "intelektualca" na klupi i Todorica ne zna finansijsko stanje Partizana.

ZASTO je to tako, ko im to dozvoljava, i kakve se sve tu pare i interesi vrte?

Dovoljno za noz u maloj raspravi medju prijateljima?

Moguce.

Čitam ovu temu i kontam koliko u ovoj zemlji ima neostvarenih, frustriranih i retardiranih ljudi, pa me samim tim vest da je izboden jedan od najvećih košarkaša svih vremena naše zemlje, koji je toliko dao za ovu zemlju igrajući za najtrofejniji Srpski klub i proslavljajući ga u celom svetu, kao i za reprezentaciju u kojoj nam je doneo toliko radosti, me više i ne čudi toliko. Avaj, neki još i likuju nad tim, govore da je zaslužio tako nešto jer je mnogo blebetao (a u stvari nije dao na sebe, klub, zemlju i da se silom ˇu Srbiji živi mnogo boljeˇ). I stvarno nikada neću shvatiti kako je nekome navijačka ostrašćenost iznad zdravog razuma. Danas je, odnosno jutros, baš pred najbitniji derbi u prethodnih nekoliko godina, koji će odrediti sudbinu oba kluba i u kome će se odlučiti mnogo toga, izbodena legenda našeg najtrofejnijeg sporta, na prvom mestu, a tek onda predsednik KK Partizan.

Svi oni koji govore da se mnogo kurčio mogu samo da... ma znate već. Baš naprotiv, Sale je uvek uprkos silnim spletkarenjima, spoticanjima, i napadima, uvek uspevao da ostane šmeker, da stane na stranu pravde i odgovori mirno, pametno i smiruje tenzije.

I da. Pronađite vezu u poseti Vučka, današnjem derbiju i ovom događaju. Đoka ovo nema veze sa današnjim derbijem, Ćoki potplatio neke napaljene klince koji će se danas kao najveće pipi sakriti na severu stadiona JNA. Ovo znači upozorenje koje glasi: ˇpredajte danas, ili ćemo jebbati mater vašim legendama i vamaˇ.

Čitam ovu temu i kontam koliko u ovoj zemlji ima neostvarenih, frustriranih i retardiranih ljudi, pa me samim tim vest da je izboden jedan od najvećih košarkaša svih vremena naše zemlje, koji je toliko dao za ovu zemlju igrajući za najtrofejniji Srpski klub i proslavljajući ga u celom svetu, kao i za reprezentaciju u kojoj nam je doneo toliko radosti, me više i ne čudi toliko. Avaj, neki još i likuju nad tim, govore da je zaslužio tako nešto jer je mnogo blebetao (a u stvari nije dao na sebe, klub, zemlju i da se silom ˇu Srbiji živi mnogo boljeˇ). I stvarno nikada neću shvatiti kako je nekome navijačka ostrašćenost iznad zdravog razuma. Danas je, odnosno jutros, baš pred najbitniji derbi u prethodnih nekoliko godina, koji će odrediti sudbinu oba kluba i u kome će se odlučiti mnogo toga, izbodena legenda našeg najtrofejnijeg sporta, na prvom mestu, a tek onda predsednik KK Partizan.

Svi oni koji govore da se mnogo kurčio mogu samo da... ma znate već. Baš naprotiv, Sale je uvek uprkos silnim spletkarenjima, spoticanjima, i napadima, uvek uspevao da ostane šmeker, da stane na stranu pravde i odgovori mirno, pametno i smiruje tenzije.

I da. Pronađite vezu u poseti Vučka, današnjem derbiju i ovom događaju. Đoka ovo nema veze sa današnjim derbijem, Ćoki potplatio neke napaljene klince koji će se danas kao najveće pipi sakriti na severu stadiona JNA. Ovo znači upozorenje koje glasi: ˇpredajte danas, ili ćemo jebbati mater vašim legendama i vamaˇ.

Zasluzni sportisti dobijaju plakete, spomenike, po njima se nazivaju stadioni, sportske hale,dobijaju nacionalna priznanja, penzije......

Jedino se kod nas u Srbiji zasluznim sportistima daju mesta koja nemaju nikakve veze sa samim sportom.
Taj Danilovic, na pitanje novinara zbog cega jedan Partizan koji je evropski brend, i koji osvaja toliko titula, i ima titulu prvaka Evrope , ne nadje nekog jakog evropskog sponzora, odgovara da je Partizan ime, i da nema potrebe da on trazi sponzore, nego ce sponzori naci Partizan.
A posle kuka kako nemaju para.
Tipicno za nekoga ko se uopste ne razume u to sta je posao predsednika KK Partizan.

To sto je Danilovic BIO izvanredan kosarkas, jedan od nasih najboljih u istoriji, NE ZNACI da moze da se ispis.ava po svima nama.
Ja sam partizanovac otkad znam za sebe, ali NECU I NE MOGU da navijam za ovaj i ovakav Partizan dok su Danilovic, Todoric i debeli intelektualac na njihovom celu.
Izjavama, tucom sa sudijama, provociranjem su degradirali klub koji je nemerljivo veci od njih samih.

I da ne zaboravim.
NIJE mi drago sto mu se na ovaj nacin nesto ruzno dogodilo.

BICE mi drago kada inspekcija udje u Partizan i procesjla malo knjige.
Da vidimo sta su to sve svih ovih godina radile "legende" Partizana.

Po tvom pisanju bi se dalo zakljuciti da definitivno patis od ekstremno izrazenog kompleksa nize vrednosti, po principu ``on je Danilovic, eeejjj, bre, i zbog toga moramo svi da klecimo pred njim i da mu dudlamo, ako to trazi od nas.``

Taj Danilovic, koliko god mi bio gotivac dok je igrao, kasnije se pokazao uberdjilkosem. Covek koji je takva velicina, a koristi fraze tipa ``ja cu da te gepekujem`` i sl. obican je kreten, sa karakterne strane. Ocigledno da mu taj folerski zivot nije bio stran kao i izigravanje neke ebene face. Ebiga, sad stizu posledice

Zasluzni sportisti dobijaju plakete, spomenike, po njima se nazivaju stadioni, sportske hale,dobijaju nacionalna priznanja, penzije......

Jedino se kod nas u Srbiji zasluznim sportistima daju mesta koja nemaju nikakve veze sa samim sportom.
Taj Danilovic, na pitanje novinara zbog cega jedan Partizan koji je evropski brend, i koji osvaja toliko titula, i ima titulu prvaka Evrope , ne nadje nekog jakog evropskog sponzora, odgovara da je Partizan ime, i da nema potrebe da on trazi sponzore, nego ce sponzori naci Partizan.
A posle kuka kako nemaju para.
Tipicno za nekoga ko se uopste ne razume u to sta je posao predsednika KK Partizan.

To sto je Danilovic BIO izvanredan kosarkas, jedan od nasih najboljih u istoriji, NE ZNACI da moze da se ispis.ava po svima nama.
Ja sam partizanovac otkad znam za sebe, ali NECU I NE MOGU da navijam za ovaj i ovakav Partizan dok su Danilovic, Todoric i debeli intelektualac na njihovom celu.
Izjavama, tucom sa sudijama, provociranjem su degradirali klub koji je nemerljivo veci od njih samih.

I da ne zaboravim.
NIJE mi drago sto mu se na ovaj nacin nesto ruzno dogodilo.

BICE mi drago kada inspekcija udje u Partizan i procesjla malo knjige.
Da vidimo sta su to sve svih ovih godina radile "legende" Partizana.
A da li ti stvarno misliš da je sve to što si napisao bitno u trenutku kad je čovek izboden u stomak i kad je bio u životnoj opasnosti, i nakon operacije je hvala Bogu izašao iz nje, a postoji mogućnost da se izvrši amputacija prsta na ruci? Baš onoj ruci koja je dala toliko koševa za Srbiju, za Partizan, i donela nam toliko radosti.

I stvarno nemam nameru da se danas raspravljam ni sa kim, pa ni s tobom, jer mi danas treba samo smirenost i pozitivna energija, a najmanje sukobi, ali napisaću ti samo ovo:

Koje pare crni čoveče?

U situaciji kad se tim koji je igrao fajnl for 2010. bori za puki opstanak, kome igrači nisu primili plate od Nojeve barke, koji se vode samo dobrom voljom i ljubavi prema klubu ka svim ovim pobedama i trijumfima, koje država neće ni da pogleda, dok sa druge strane KK Crvenoj Zvezdi Železnik Diva Telekom, dobija oproste milionskih dugova, i živi na aparatima države već preko godinu dana, iako tu istu državu ničim nije zaslužila, za razliku od Evropskog velikana Partizana. Ovo nije napisano navijački, ovo su samo puke činjenice, govorimo o košarci.

I opet. koje pare crni čoveče?

Danilović može da radi gde hoće, mogao je da ode u SAD, ali avaj, on je opet odlučio da ostane, da pomogne Partizanu, klubu koji ga je stvorio i koji je zadužio. I ti sada pored svega toga pričaš o tome kako je on pljačkaš zlatne kasice prasice KK Partizana, iako se zna sa druge strane da taj Danilović bukvalno radi humanitarno za Partizan.

Ali, opet, sad je sve to nebitno. Samo nek se legenda oporavi. Brz oporavak ti želim Sale, da slavimo danas, a kad se vratiš ti, bićemo još jači, zajedno sa tobom.

Cim nije dao izjavu policiji o okolnostima povredjivanja i vise je nego jasno da su u pitanju nerascisceni racuni sa kriminalnim miljeom.

Oko cega je bilo, vreme ce pokazati.

Da je do toga,pričalo bi se o prostrelnim ranama i sl. Koji to ozbiljan krimos koristi nož?
Verovatno neko pijano kurčenje bilo u pitanju. Ali da sačekamo zvanično saopštenje mup-a.

A da li ti stvarno misliš da je sve to što si napisao bitno u trenutku kad je čovek izboden u stomak i kad je bio u životnoj opasnosti, i nakon operacije je hvala Bogu izašao iz nje, a postoji mogućnost da se izvrši amputacija prsta na ruci? Baš onoj ruci koja je dala toliko koševa za Srbiju, za Partizan, i donela nam toliko radosti.

I stvarno nemam nameru da se danas raspravljam ni sa kim, pa ni s tobom, jer mi danas treba samo smirenost i pozitivna energija, a najmanje sukobi, ali napisaću ti samo ovo:

Koje pare crni čoveče?

U situaciji kad se tim koji je igrao fajnl for 2010. bori za puki opstanak, kome igrači nisu primili plate od Nojeve barke, koji se vode samo dobrom voljom i ljubavi prema klubu ka svim ovim pobedama i trijumfima, koje država neće ni da pogleda, dok sa druge strane KK Crvenoj Zvezdi Železnik Diva Telekom, dobija oproste milionskih dugova, i živi na aparatima države već preko godinu dana, iako tu istu državu ničim nije zaslužila, za razliku od Evropskog velikana Partizana. Ovo nije napisano navijački, ovo su samo puke činjenice, govorimo o košarci.

I opet. koje pare crni čoveče?

Danilović može da radi gde hoće, mogao je da ode u SAD, ali avaj, on je opet odlučio da ostane, da pomogne Partizanu, klubu koji ga je stvorio i koji je zadužio. I ti sada pored svega toga pričaš o tome kako je on pljačkaš zlatne kasice prasice KK Partizana, iako se zna sa druge strane da taj Danilović bukvalno radi humanitarno za Partizan.

Ali, opet, sad je sve to nebitno. Samo nek se legenda oporavi. Brz oporavak ti želim Sale, da slavimo danas, a kad se vratiš ti, bićemo još jači, zajedno sa tobom.

Opet gomila gluposti potpuno nevezanih za temu.

Ja kazem........
Poslovanje kosarkaskog kluba Partizan poslednjih 10 goidna je potpuno nepoznato bilo kome osim Danilovicu, Vujosevicu i Todoricu.
Koliko su sposobni oni koji taj klub vode dovoljan je dokaz da se pored svih osvojenih trofeja bore za goli zivot.
ZASTO?
ZASTO su poslovne knjige Partizana tajna?

Kada se neko tako bahato odnosi prema sportskim protivnicima, kada se bahato odnosi cak i prema onima koji zele dobro klubu u kojem je i on , ali imaju hrabrosti da kritikuju lose stvari, kada se bahato odnosi prema sudijama , kada se bahato odnosi prema ljudima iz medija, STA ocekivati kako ce se ponasati u kafani?

Pitas li se nakada zasto Sale Djordjevic neca da privitri u svoj klub?
Zasto u klub nece da priviri ni Zeravica, ni Dalipagic?

I jos nesto,..........Danilovic je ostao ovde zato sto ovde moze da poteze pistolj, da tuce sudije, da se bahato ponasa.
U SAD bi zavrsio svoju pricu za dva dana.....
On je tipican primer patriJote do poslednjeg drzavnog dinara.

Navijaci generalno nisu ljudi bistri u glavu sto je I za ocekivati.Samo oni stvarno bez zezanja mogu da veruju da ovo ima neke veze sa klubashtvom sto se liku dogodilo.
To da je Predrag Sasha kurchevit je chinjenica, takav karakter coek.Zato je do jaja bilo kad svrshio po Sabonisu 95. zato je I nayebao ovako.
Ne verujem da to ima neke dublje biznis uzroke nego covek se sigurno kurcio isto tako nekom kurcevitom koji potegao noz.

Realno receno ko su ti sportisti i cemu tolika pompa.Preplaceni kompleksasi medijski isforsirana lica koja nista nisu doprinela drustvu u bilo kom smislu.Rad i samo rad su on o sto treba slaviti i postovati. Dakle samo proizvodnja i vredni radnici su izlaz iz krize a te jajarske i fenserske delatnosti postaviti na mesto koje im pripada , dakle zabava i nista drugo.

Back