Sergian
Poznat
- Poruka
- 9.430
Prvo, ne dolazi nam 3D tehnologija glave, i to je od Boga dar i može se zloupotrebiti.Znaš li ti, čoveče, koliko si nebitan lik i koliko žalosno neoriginalan sa tom pričom o poslednjim vremenima i njegovim znacima... Ili, kako je to ispravno primetio Džefri Kaplan, u svakom dobu i u svakom kutku planete, male grupe ljudi postajale su nepopravljivo ubeđene da procesi istorije dolaze do kraja (Radical Religion in America: Millenarian Movements from the Far Right to the Children of Noah). Šta kažeš, 3D tehnologija će nam dohakati i doći glave. Da žnaš, neko ko razmišlja toliko jednodimenzionalno, trebalo bi da se boji i svega onoga što donosi 2D perspektiva, 3D je već čisti ad...
U svojoj brzini da osudiš nekoga nisi ni pročitao šta sam napisao. Glup si..
Uopšte nisam okrivio tu tehnologiju već zloupotrebu toga.
Antihrist će napraviti takav lik u svim hramovima i to je u ovom filmu lepo opisano:
Drugo, slažem se da postoje razne sekte sa svojim pseudo-apokaliptičnim tumačenjima ali to ne znači da kraj sveta neće nikad biti, knjiga Apokalipsis je zvanično prihvaćena u Pravoslavnoj Crkvi i mnogi Sveti Oci su se bavili ovim pitanjem.
Kraj će doći i Gospod upozorava na te znake kraja, i smatra licemerima one ljude koji ne raspoznaju znake (pravilno rasuđivanje o kraju).
Treće, naravno da sam nebitan lik, svi mi hrišćani smo nepotrebne sluge Božije, a eto ti si nam mnogo bitan, bez tebe sve propada...