Danijeli odustao od Srbije

Jelena Trivan kaže da je svet uznemiren neočekivanim rezultatom predsedničkih izbora. Ti ne živiš na istoj planeti sa Jelenom Trivan i to je opasno za stabilnost.

ajde molim te racionalno razmisljaj. dal bi se svet uznemirio zbog toga sto je Nikolic izabran za predsednika male Srbije? A drugo, jel Tadic diktator, mislim vlada skoro ko Milosevic, mozd i duze? Ja ne znam, samo pitam tebe sta mislis. .

Не би ме чудило да Јелена Триван позове тај свет да нас опет бомбардује, као што је то урадио њен вољени вођа.....

како бре бомбардирање,
милосрдна анђеоска акција доношења, слободе, демокрације и владавине права........

Тадићу би боље било да уложи у Србију оних 1,4 милијаре јеврића из банке у Ватикану и 600 милиона из Енглеске.....:rtfm:

gde se dedose jos 200 miliona iz vatikana,receno je na fokusu milijardu i sesto miliona:dontunderstand:,usput danas je zena kod djukanovica prijavila da u srbiji ima cosmodisc mafija,ali cosmodis za nemacke ovcare:rotf::rotf:

ajde molim te racionalno razmisljaj. dal bi se svet uznemirio zbog toga sto je Nikolic izabran za predsednika male Srbije? A drugo, jel Tadic diktator, mislim vlada skoro ko Milosevic, mozd i duze? Ja ne znam, samo pitam tebe sta mislis. .

BUHUHU TOMO TI SI KRIV STO JA NISAM PRECEDNIK BUHUHUHU :lol: :hahaha: :rotf:

pa samo su teski majmuni i budale mogli da veruju da ce i 1% od onoga sto je tadic lagao u kampanji da se ostvari

sad mu nista drugo i ne preostaje nego da krivicu baca na drugoga

:rotf:

Predstavnici vlade Srbije: "Mi moramo da obecamo neke investicije pre izbora 2012 godine!"
Predstavnici Danijelia: "Mi vas razmumemo, ali Hrvatska je mnogo privlacnija za investicije."
Predstavnici vlade Srbije: "Ma i mi vas razumemo. A da makar potpisemo memorandum o medjusobnom razumevanju?"
Predstavnici Danijelia: "Pa ako vam nesto znaci, da potpisemo..."
Predstavnici vlade Srbije: "Znaci, znaci..."
I bi memorandum o medjusobnom razumevanju.

:rotf:

....

jorgovanka je sve rekla

Tabaković: Investitore vodi profit, ne simpatije

Funkcioner SNS Jorgovanka Tabaković poručila je da se investitori pri odlučivanju o ulaganju u neku zemlju rukovode profitnim motivima, a ne bilo čijim izjavama i ocenila besmislenim tvrdnje potpredsednice DS Jelene Trivan.

samo tupavci i najveci glupanderi mogu da misle da neko investira ili ne investira negde zbog toga dal mu je njuska predsednika simpaticna ili ne.

kapitalisti uvek investiraju negde - ako mogu da ostvare profit . i ne investiraju ako profit nije dovoljno dobar.

Italijanska kompanija Danijeli odložila je svoje investiranje u Srbiji,

:think:²
----------------------------------

Baš su zbog ...Tadićija...HTELI DA NAM DOĐU...:per:

sa namerom da u junu potpišu i obavezujuće sporazume o investicijama

Za koga...OBAVEZUJUĆE...
think.gif
²

Poslednja izmena:

Back