cizmice
Buduća legenda
- Poruka
- 35.831
Najozbiljnije razmisljam da pocnem da se udvaram Dani, obzirom da se ona lozxi na tipove poput svog trenutnog supruga, samo sto sam ja ljepsi, mladji, pametniji... Nadam se da cu uspjeti 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko sam ja obavesten a obavesten sam vise od Kostunice u obzir dolaze osobe samo ispod 30 god.Najozbiljnije razmisljam da pocnem da se udvaram Dani, obzirom da se ona lozxi na tipove poput svog trenutnog supruga, samo sto sam ja ljepsi, mladji, pametniji... Nadam se da cu uspjeti![]()
Ne, ne vjerujem. Ona voli dobrodrzece osobe u srednji godinama, vrlo potentne.Koliko sam ja obavesten a obavesten sam vise od Kostunice u obzir dolaze osobe samo ispod 30 god.
Gresis cak mi osoba tvrdi da "placa" mladima da je k*****Ne, ne vjerujem. Ona voli dobrodrzece osobe u srednji godinama, vrlo potentne.
Mladi ne znaju to da rade, samo da znas. Oni znaju da imaju nesto medju nogama ali da pravilno upotrijebe ... :nono:Gresis cak mi osoba tvrdi da "placa" mladima da je k*****
Ti onda probaj da se udvaras a jedino ces uspeti ako izgledas kao da imas 28 god. jer kazu takve obozava.Mladi ne znaju to da rade, samo da znas. Oni znaju da imaju nesto medju nogama ali da pravilno upotrijebe ... :nono:
Dobro, poslusacu tvoj savjet..Ti onda probaj da se udvaras a jedino ces uspeti ako izgledas kao da imas 28 god. jer kazu takve obozava.
Probaj pa javi jel bilo sta.Dobro, poslusacu tvoj savjet..![]()
Hocu, javicu sa sve referatom!Probaj pa javi jel bilo sta.![]()
Valjda je necu u ruzxnocu - nego u krevet... u stvari necu je u krevet ...uh, zbunjen sam malo i uzbudjen.Kako je ruuuzna.....
Chizmice,moje saucheshtje,udahni duboko i obavezno pogasi sva svetla![]()
А и то што кажеш... Све те сељанке из Бијелог Поља не могу да живе без фирмиране гардеробе, пријема и "пластике"...
Рођено то у луксузу и раскоши, па сад не може да замисли живот без тога...
da ne vredjamo postene srpske seljanke, da si rekao `Sve te seljancure...` e onda druga stvar